Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 4 kişi girince 10 milyonluk moblar şukela oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 5 günlük char ile act3 inferno falan nası yapılıyor ya allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1 saatlik char da yapar. gold satin al, giyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 demin diablo 3 forumlarina girdim, aman allahım o ne hal... bildiğin ilk 20 sayfa tamamen complaint ve hack postları ile dolu. bir tane pozitif bir şey görmedim. nasıl bu kadar nefret ettirdiler insanı... ben inferno act 1 farmladım 1 hafta. güzel itemlar çektim (tabii ki de ah'den). çok uç bir karakter yaptığım söylenemez ama bence statları iyi bir seviyede. 250 altında resistim yok, 60k'a yakın dps'im var, 40k hp'm var ve 60% dmg red.'ım var. inferno act 2 i yaklaşık 300-500 kere ölerek bitirdim. belki daha fazla. şimdi act 3'deyim. bu noktada blizzardın ne elde etmeye çalıştığını anlamış değilim.. mob instant olarak 78k dmg vuruyor. bunu yapan elite veya champ değil. onlardan zaten bahsetmiyorum. avoidable projective de değil. mob'u ekranın kenarından görüyorsun, instant zıplıyor ve target'a vuruyor. spirit walk ile hayatta kalırım dedim, ilk spirit walk'un spiritini öldürdü, 0.3 sn sonra beni. öldürdüğüm tek champ ve boss'lar sonsuz kitelar sonucu ekranın kenarından mobların göremediği veya tepki vermediği yerlerden oldu. ne düşürdüğüm itemdan, ne yaptığım progress'ten zerre zevk alır hale geldim. gelen boss ve champ'ları bir yerlere çekip ondan sonra yola devam etmek gündelik bir hal aldı. teleport, jailer ve waller özelliklerine sahip (benim şansım mı bilemiyorum ama 90% falan sanırım bunlardan birinin olma şansı) bir champ/boss geldi mi direk leave game deyip yeniden oyun açmak durumunda kalıyorum. statlarım daha iyi olabilir miydi? evet, eğer 3 hafta daha farm yapsam ah'den 20% daha iyi statlara sahip olabilirdim. peki 20% statlara sahip olmam beni 2. bir vuruşa dayanabilmemi sağlayabilecek mi? hayır. so why bother? rmah gelsin, komisyondan para kazanalım sanırım mantık. çünkü şu an ki hali zor değil, allah için zoru gördük 10 yılı aşkındır mmorpg oynuyorum. instant 78k vuran normal moblarla oynamaya çalışmak pk olarak guard zone'da pvp yapmaya benziyor. act 1 farmlayan ve oradan çektiği gear ile act 3-4 farmlayağını düşünen arkadaşlar varsa zaman harcıyorlar. tier seviyeleri actlere göre değişiyor, act 1 itemları ile asla act 3 düzgün bir şekilde oynayamayacaksınız. yapabileceğiniz tek şey act 1 de çinli farmerlar gibi aynı parkuru yüzlerce kere oynayıp gold kasmak ve sonrasında end game itemları dizerek act 3 de belli boss çeşitlerini kesebilir hale gelmek. oyun benim için parasının hakkını ödedi. yıllardır yapmadığımız lan partileri yaptık, çok eğlendik. inferno act 2 ve sonrası blizzard'a komisyondan para kazandırmak için inşa edilmiş, benden zırnık alamazlar. gw2 countdown başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi işte bu yüzden bıraktım oyunu, bu seferde casual damgası yedim sdf amaçsız anlamsız ve yanlış bir zorluk var infernoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 zorluk dediginiz safi gear check baska bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bombilo said: 5 günlük charınla inferno act3'mü? normal, nightmare, hell act3'se infernoyu görmeden konuşmak talihsiz olmuş lol. 2 pazar aksam 60 oldum sanirim. diger chardan aldigim tek item 800 dps bow oldu. suan act 3 su orumcek gibi olan hatuna gidiyorum. dh baya kolay sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Köklü degisiklikler gelmediği sürece oyun bitti zaten. Gw2 guzel bir başlangıç yaparsa malı götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LafOnTane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Blizzard'ın sürekli yaptığı oyunu sonradan adam etmek biraz bekliyip görücez nereye gittiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Miraul said: 2 pazar aksam 60 oldum sanirim. diger chardan aldigim tek item 800 dps bow oldu. suan act 3 su orumcek gibi olan hatuna gidiyorum. dh baya kolay sanirim :) ozaman talihsiz olan bizim barbar açmamız olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ahmedinejad said: Köklü degisiklikler gelmediği sürece oyun bitti zaten. Gw2 guzel bir başlangıç yaparsa malı götürür. gw2 ile diablo ayni kulvarin oyunu degil ki. release hevesi gectikten sonra diablo kafaniza eserse oynayacaginiz, single bir oyun. gw ise mmo, surekli yasayan bir dunya. 6 ay hic girmeyip, sonrasinda gaza gelip 1-2 ay takildigimiz bir oyundu mesela d2. mmo mantigi ile yillarca duzenli bir oynanis sunmasi imkansiz o yuzden ama sikildikca isitip isitip yiyeceginiz bir yemek. d2 de oynayanlar var mesela. baksan 10 yildir ayni icerik ama insanlar arada girip `bisiler kasayim bakayim. bir de soyle bir build yapalim nasil olacak` vs diye diye oynuyor. d3 de bu iste. ha ama act3 ve sonrasi cok net cockblock. ya blizzard 1.1 ve sonraki gelecek patchler ile ince ince nerfleyene kadar sacma sapan chest/vazo farmi yapip kasacaksiniz muthis bir sans ile, ya act1'i cinli farmer gibi 1-2 ay donup gold kasip alacaksiniz ya da rmah gelince $$lari bayilip dizeceksiniz gearinizi. (1.2 ve sonrasi patchlerle oyuna ciddi nerfler gelecektir. piyasanin kaymagini yedikten sonra insancil seviyeye cekilir o zorluk. zaten single ve icinde herhangi bir yaris olmayan oyunda blizzardin bu denli zorlamasinin tek nedeni rmahtir. bashiok efendi bu wow degil diablo zirt pirt nerflemeyiz takilirsiniz rahad diyip release ile nerf batlari yollamalari efsaneydi). zaten su asamada melee class oynayip solo takiliyor ve act3-4 gormek istiyorsaniz yol yakinken birakip bir DH/Wiz acin. Loot sansiniz varsa biraz Act3-4 progress yaparsiniz. @bombilo her blizzard oyununda oldugu gibi melee siniflar cok daha gear bagimlisi. muhtemelen BiS kivaminda gearli Barbar ile oynamak faceroll olacaktir. d2'de de insanlar once sorc kasip onunla barbarini giydirir oyle oynardi. blizzard huyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evet arkadasimda demisti ve dedigin gibi d2'de olan birseydi, ama bir heves 30 level wd'dan sonra barbara switchledim blizzard belki duzeltmistir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çok çok gerizekalıca şeyler var, "diyaplo bu" demek bahane değil. 2000'deki saçmalığı 2012'de sürdürmenin alemi yok. 1988'de boulder dash oynuyorduk, 2000'de half-life. 2000'de boulder dash 2 çıkarıp "boulder dash bu, yersen" diyemedi kimse. magic find mesela böyle bir sistem, gerizekalılığın daniskası. eskiden de kötüydü. hala kötü. item bulmak için item diye bir saçmalık olmaz. oyunu oynamak için item olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 her şey çok güzeldi ilk oyuna başladığımızda. eğlenceliydi, oynanabilirlik mükemmeldi, atmosfer güzeldi... oyun epey sardı öyle olunca, 2 hafta falan hiç sıkılmadan oynadım. 2-3 gün önce inferno diablo'ya geldim. şimdi oyunu değerlendirdiğimde o ilk düşüncelerimi koruyamıyorum. blizzard'ın oyun hakkında zerre ayar yaptığını hiç sanmıyorum. bi çıkaralım da, oynansın, bakarız duruma göre patch çıkarırız, mantığıyla oyun yapmışlar. kocaman dev 60k vuruyo, minicik solucan 45k vuruyo. her şekilde tek vuruşta ölüyosun. act 3 rare mob kesiyosun, item düşüyo, özelliklerden biri ''monster grants +30 more exp.'' saçmalıkları sıralamaya gerek yok. patch geldikçe düzelicek oyun. ama bence 10 senedir beklenen oyun bu kadar ucuz politikalara kurban verilmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 her act'e özel loot table diye birşey yok,işte sıkıntı burda act seviyesi arttıkça yüksek tier itemlarin dusme sansi artıyor olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 var aslinda. tier 18 düsmez act 1 ve 2 den mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sanırım act 1 rahat farmlamak ıcın act 2 itemlerine ihtiyaç var yoksa imkansız. ee hell'i yeni bitiren adam ah'a mahkum kalıyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Act 1 basit. Sorun act 3 ve 4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act1 gene duvar hell'i ilk defa bitirene, evet ah tek çözüm. ah olmasaydı şuradaki insanların çoğu act1'i bile bitiremezdi eminim heh. silahını filan kendi düşürebilen oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act 1 icin ahtan hicbisey almadim ben ama build degistirdim ve shield hazirlamistim önceden onu kullanmaya basladim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ınfernodan önce elimi sürmedım ah ye ben aman ıste act 2 gecıyım derken. ama ah ye bı ugrayınca cok rahatalıyo karakter. bu arada magic find cok dangalakca bi sistem katılıyorum. yalnzı bufflar bariz cok daha fazla etki ediyo %75ten. buff sistemicok guzel bak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 benim kıllandığım bir nokta var. daha önce de söylendi mi bilmiyorum da, ne ah'ye itemi bırakan adamın battletagı ne de onu alanın battletagı görünmüyor. bunlar /let there be 1000k dps weap yapıp rmah'a koymasınlar komisyondan parayı kıralım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 İlk inferno runımda halen kullandığım silah ve legendary shield düştü, sonrasında da bi bok düşmedi haftalardır :p RNG olmasını anlarım ama oyundan zevk almak için bazı şeylere bağımlı olmak kötü, soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o konuda bende kıllıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 co-op farming yalan onu sevmedim ev arkadaşımla yanyana , solo ikimiz de daha kolay kesiyoruz aynı oyuna girince motor oluyoruz. dövlet bu konuda bişey yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar