Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Oyuna giydirenlerin çoğu 15'inden beri Diablo 3 oynuyor 7/24, 10 gün hiç durmadan sevişseniz ondan da sıkılırsınız, beğenmez hale gelirsiniz.

Yavaş yavaş oynayın işte. Diablo'yu WoW'la falan karıştırmayın, oyunun esprisi %0,000000000001 şansla düşen item için aylarca farmlamak, tetris gibi bir şey işte, senaryosu, içeriği vs. değil Diablo'yu Diablo yapan.

Ben Diablo 2'yi herhalde 40 kere falan bitirmişimdir, hala düşmeyen rune'lar, unique'ler, ağzıma eden elite'ler vardı. Çoğu zaman oyuna girip bir elite packla uğraşıp sonra çıktığım oldu. Çıktığından beri de aralıklarla da olsa oynadım.

Diablo = No-Brain eğlence + jack-pot, daha fazlası değil. Öyle ulvi şeyler beklemeyin.

Blizzard eğer aklı başında davranırsa content'in zorluğuna pek dokunmaz, cheese buildler zaten olacak; bunun da önüne geçmeye çalışmalarının bir mantığı yok. Oyun temelde single player, adamın düşürdüğü item ona sana karşı bir üstünlük vermiyor.

Ben şunu demek istedim. Farmlamanın bir amacı olur. Act 1 de 1 senede farmlasan sana act 2 ye yetecek item düşmez. Tier olayı var . Max tier itemler Act 1 den dusmuyor . Gene random dusuyor ama tierına göre dusuyor. Misal 700 dps üzeri silah dusmuyor Act 1 den armorda aynı şekilde. Yani farmlamanın bir anlamı olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Hack varsa gerçek anlamda o zaman o sorunu halletmeden RMAH gelmez. Bence problem hala user tarafındaki hacklenme veya keylogger ile ilgili.

bende keylogger olduğunu sanmıoyrum sürekli düzenli olarak taratıyorum bilgisayarı. kimseye şifremi vermedim kaldı ki diablo 3 çıkmadan şifremi değiştirdim ama ona rağmen hacklendim... yani blizzard hacklendiğimi söyledi. yine değiştirdim şifreyi authenticator ı da kurdum falan... bilmyiorum ama paranoya içindeyim sürekli...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum yardimi dokunur mu ama oyunu solo oynuyorsaniz bir boss veya champten bir adet loot aliyorsunuz. Diger yanda 4 kisi girdiginizde 4 loot aliyorsunu item dusurme sansiniz 4 katina cikiyor (ayni classlar degilse tabii). Solo ilerleniyor sorunsuz ama eger inferno da duzgun oynamak istiyosaniz en azindan hellde takim oyunu sart inferno da rezil rusva olmamak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bu arada inferno'yu single farmlayamıyorsanız 1-2 arkadaşınızla farmlasanıza abi, gearınızı toplayın sonra goldunuzu, ekstra itemınızı farmlarsınız tekrar.

Mesele coop ya da single farmlamak değil. Mesele hiçbir şekilde farmlayamamak. Inferno Act 1 hger türlü farmlanıyor buraya kadar okey ama oradan düşen itemin tierı düşük act 2 de hiç bir işinize yaramaz hatta şunu söyluyorum AH'deki bütün best itemleri toplayın act 2 yi gene farmlayamassınız bu yönde bi dengesizlik var.

Bu arada 1000 dps+ weaponlar nereden dusuyor demiş. Onlar exploid buildlerle wizard ve dhler tafarından ACT 4'teki mini bosslar farmlanarak dusuruldu hiçbiri act 1 den düşmedi .Offical forumu takip eden herkes bilir zaten bunu. Ve bu itemlerde AH'nin dengesini bozdu normalde şu an 1000dps+ weaponın olmaması gerekirdi ki 1500ler bile var.

Kimsenin ağladıgı yok yani act 1'den ben adam gib iitem düşeceğini bileyim 2 ay farmlarım o mesele değil ama düşmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Yeni lvl 60 olan bir adam infernoya başlamaz başlarsa burdaki tipler gibi ağlar =) kol bozuk der

Dostum Infernoya geldin mi ?? Hell falan kastın mı ? Bu yorumu yaptıgına göre bi şey kasmamıssın gelmiş sallıyorsun burda.

Hellden farmladıgın item hiçbir işe yaramaz 50-55 lvl arası item dusuyor bunlar Inferno için hiç birşey ifade etmiyor. Yeni lvl 60 olup napacam yani Inferno farmlamaktan başka bir çaren yok biraz oyunu oynayın öle yorum yazın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Absolut said:

Hack varsa gerçek anlamda o zaman o sorunu halletmeden RMAH gelmez. Bence problem hala user tarafındaki hacklenme veya keylogger ile ilgili.

bende keylogger olduğunu sanmıoyrum sürekli düzenli olarak taratıyorum bilgisayarı. kimseye şifremi vermedim kaldı ki diablo 3 çıkmadan şifremi değiştirdim ama ona rağmen hacklendim... yani blizzard hacklendiğimi söyledi. yine değiştirdim şifreyi authenticator ı da kurdum falan... bilmyiorum ama paranoya içindeyim sürekli...

Bu battle.net'teki tüm oyunlara tek şifreyle girilmesi işi bayağı büyük bir güvenlik açığı yaratıyor aslında. WoW aracılığıyla oyuncu hacklemek muhtemelen daha kolaydır, çünkü WoW daha yaygın ve fazla hacker'ın vs.nin gözü WoW üzerinde.

Blizzard en azından her oyuna ayrı şifre atayabilmemizi sağlayan bir sistem oluştursa güvenlik açıkları yarı yarıya fikslenmiş olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Sc yi bilmemde d3 d2 den devrim niteliginde ustun, bu sene icinde cikacak olan h&s leri oynadiginizda anlayacaksiniz ne demek istedigimi...

Tresure goblin npcleri yaratilmis en iyi npc acik ara. Pesinden manyakca kosup packlerin icine dalmak ve duramamak ... Pure fun

Treasure goblin npclerini blizzard mı yarattı ki? Çalma demeyeceğim ama public info sınıfında artık o fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Hannibal'ın dediği Diablo 2'de de vardı, yeni bir olay değil. Hell'de düşecek elite itemlar NM'de düşmezdi ki orada da gayet keskin çizgiler vardı. İnsanlar deli gibi önce NM Mephisto'yu kasıp öyle birşeyler dizerlerdi üzerlerine sonra kademe kademe giderlerdi. Öbür topikte de yazdım, tabii ki trade bu konuda yardım ediyordu. Burada da AH var işte...
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

GokTuRK said:

Absolut said:

Bu battle.net'teki tüm oyunlara tek şifreyle girilmesi işi bayağı büyük bir güvenlik açığı yaratıyor aslında. WoW aracılığıyla oyuncu hacklemek muhtemelen daha kolaydır, çünkü WoW daha yaygın ve fazla hacker'ın vs.nin gözü WoW üzerinde.

Blizzard en azından her oyuna ayrı şifre atayabilmemizi sağlayan bir sistem oluştursa güvenlik açıkları yarı yarıya fikslenmiş olur zaten.

valla d2de battle netinde kullanıcıyı orada yaratıyordun gayet de güzel işliyordu. istersen her charın için bir kullanıcı yaratırdın hack durumunda kayıp olmasın diye
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sadece nm mephisto kesilerek hell'i baştan sonra rahatça oynatacak eşyalar çıkıyordu. burada öyle bir durum yok, hell act 4 eşyasıyla inferno act 1 bayağı yalan.

oha yalan valla yalan. hangi patchte oynuyosunuz diablo 2yi bilmiyorum ama yüzlerce immune npc ve hayvani özellikler varken her actı geçtim, questler için bile özel düzmek gerekiyordu üstünü.

hell duriel falan denemediniz mi hiç sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...