Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

50 kere aradım uyduneti DEĞERLERİNİZ NORMAL İHİHİHİ diyip kapatıyolar.

adminle konuştum oynadığım serverdaki adam trace route yaptırdı. bok gibi bu result falan dedi.

dedim ne yapmam lazım peki yani nasıl düzelir? VPN veya proxy dedi. herif fransız düzgün ingilizce konuşamıyo falan.

NE DEMEK İSTEDİ ABİ?
Sosyal ağlarda paylaş

neyse 2 haftadır KADINLAR açıyodu telefonu 'DĞERLERİNİZ VALLAHİ NORMAL YAA' diyip kapatıyolardı. sonunda bi adam açtı kodumun telefonunu ping değerleriniz çok yüksek şebekede problem var telefon adres alalım falan büsürü bişiler yaptırdı bana.

abi geçen gün ELİF diye bi karı çıkıp duruyodu en son dedim ki ADAM YOK MU ADAMA BAĞLAYIN BENİ ANLAMIYORSUNUZ PROTOKOL İŞLEMLERİ YAPIP KAPATIYOSUNUZ BAŞKASINA BAĞLAR MISINIZ BENİ falan. üç kere arka arkaya aradım hep ELİF çıktı. ŞİKAYETİNİZ VARSA BİLMEMNE diyip telefon verip durdu.

ADAM olunca anladı ya. oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar bende de şöyle bir sorun var, bazı günler saat 6 dan 11 e kadar 3 dk da bir 20 saniye süreyle internetim kopuyor. modeme bakıyorum normalde 4 ışık yanarken tak 2 ışığa düşüyor sonrasında 3. ışık yanıp sönüyor o sabitleniyor,ardından 4. ışık yanıp sönüyor o da sabitleniyor sonrasında 3 dk sonra yine aynı muhabbet. neredeyse her gün aynı muhabbet var. sıkıntı neyden kaynaklanıyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

yok abi DELİKANLI ADAMMIŞSIN SEMİH SAOL LAN diye bağırdım telefonda tutamayıp kendimi.

herifte güldü tutamadı şey falan dedi 'bazı arkadaşlarımız sadece protokol testlerini yapıyor tabi eheh ehhe' falan dedi adam. oda baymış demek ki

Her proxy veya her VPN işi görmeyebilir.

WTFast var misal veya YourFreedom, bunları bir incele DayZ destekliyorlar mı? Bunlar oyun için optimize çünkü.

Bir de, yakın mesafedeki arkadaş aynı bağlantıyla problemsiz ise, kablolamada problem olabilir veya, iki üç odadaki televizyona gittikten sonra sana geliyorsa orada bir sıkıntı olabilir. Downstream SnR ne görünüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

50mbit/200gb kotali kullaniyorum
Gayrettepe santralle 400mt falan var aramda

Sinyal seviyesi baya yuksek, teknik servis cep telefonunu falan verdi isim olunca arayip adama santrali arattiriyorum...

Appletv streamleri cok yavaslayabiliyor, 2-3dklik hd videolar icin beklettigi oluyor (unodns kullaniyorum baya hizlandirdi)

Almanya fransa 50-90ms
İngiltere 90-110ms

Vdsl2'ye gore cok memnunum aldigim hizmetten / latencyden falan

Wifi modemleri iyi degil,
Cat5e ile bagli 2 wireless router + 5 switch var. Bu yuzden cok isinip sacmalamaya baslayabiliyor...

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bana tam tersi oldu.

ismi lazım değil yabancı bir kargo şirketinde jason diye bir adam geldi. ürün discountta ama onu düzeltip vergi fiyatını düşürmeniz lazım dedim. NO dedi adam direk hiç bir şey anlamadan. taktı adam ürünün fiyatını ben değiştiremem ben satmıyorum kargoluyorum diyor. iyi de ben kargo için sana ekstra para ödüyorum, benden vergi ücretini de tahsil eden sensin dediğimde " daha uzatırsan hesabını kapatıyorum" dedi. kapatmazsan adisin dedim. sonra mail attım gelsin özürler, yanlış anlamış vs. ayaklarıma kapanacaktı koca şirket.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...