Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Hala tv ve internet yok. Kadikoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 VINN ile bağlanıyorum abi şu anda pc'den. Sene 2018. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Bana geliyorlar ufaktan. Internet paketim bitti 2gb yemisim kac saatte fnf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 gmail ile ilgili saçma sapan bir sorunum var gmail.com'a çok zor giriyor tıklıyorsun bişeye 1 saatte açıyor yada açamıyor falan. az öncede telefondan da şifrenizi yeniden giriniz uyarısı verir oldu mailim. hani hack vs. dicem 2 adımlı doğrulama var google authentication var bi uyarıda gelmedi. sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 değiştir sen şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 dns'lere baglanamiyor 8.8.8.8 8.8.4.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 kablonette 2 senelik anlasmayi bozan oldumu hic? telefonla sordugumda extra bi ucret odemeniz gerekmiyor dedilerde hic inanasim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 (bkz: inanma silkecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Miraul said: kablonette 2 senelik anlasmayi bozan oldumu hic? telefonla sordugumda extra bi ucret odemeniz gerekmiyor dedilerde hic inanasim gelmiyor. BEn bozdum ama ikametgahımı uydunet olmayan yere taşıdım. Çirkefleşmişlerdi ben de çirkefleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Benimde bu ay kontratım bitiyor full paket teledünya 25 mb internet ve 150 gb kotam var aradılar aynı tarifene 70 tl ile devam edebilirsin dediler ama bildiğim kadarı ile 25 mb internet yok artık 24 e düşürdüler. Ne yapmalıyım var mı önerileriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 2019 ocak'a kadar taahhütlü bir tarifeye geçme derim ben. türknet veya speednete bak çünkü akn kalkacak 2019 ocak itibari ile fakat mesela kaldırıp eski taahhütlü üyelere devam ettirebilirler sonuçta o tarife üzerinden anlaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Aynen bu ay sonunda benim de 50mbit 250 gb akn'li taahhut bitiyor ve buna benzer bisey yok su an adamlarda. Ya hizi yari yariya indiricem ya da kotali midir nedir bisey cikarmislar, ona gecicem. Zipironline'a mi baksam acaba napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 ^ Kotalı yazan hiç bir tarifede o gece 2-8 arası bedava download olayı yok, haberin olsun. Ben de o tarifedeydim, onun taahhütsüz halini kullandım baya bir ay, ayda 110 liraya. Hala yeni tarife çıkmayınca aynı paraya 100mbit 500 gb a geçtim, sonra uyku yok eklettim üstüne. Bu arada baya bir olay oldu, uydunet bir sürü hata falan yaptı, özür dilemek maabında uyku yok kısmını bedavaya verdiler. Yani 110 liraya 500gb 100mbit gece 12-9 bedava upload/download tarifeye geçmiş oldum. Bu fiyat yüksek tabi. Daha düşük kotalı bi tarifeye bakıp, üstüne aylık 10 liraya uyku yok ekletirsen bir şeyler olabilir. O şekil bakmanı tavsiye ederim. Tabi gece download yapmıyorum diyorsan o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 yarın konuşacağım işte bakalım ne önerecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ben tahdddutsuz 50mbit 250gb akn li paket kullaniyodum, bu paketi 1 senedir satmiyolar. bugun aradilar ya bi kampanyaya uye olun yada suanki paketinizi 50mbit 250gb kotali pakete ceviricez dediler.(kota dolunca gb basina 0.5 tl alicaklarmiş) ben eski paketi degistirmek istemiyorum diye diretsem oluru varmi? yoksa istesemde istemesemde beni kotali pakete gecireceklermi? tecrubesi olan varmi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Walla ben 4 ay direndim ama en sonunda 500gb kotalı, 100mbps + teledünya en üst pakete 2 yıllık taahüte fit oldum 100tl sanırım ödüyoruz Fena bir paket değil ama herkesi kotalıya geçirmeye ant içmişler mütemadiyen aranacaksın hemen hemen hergün iiçine sinen paket gelmedikçe reddet hep. 20mb tan 100mb çıktım işte kota eklendi sadece ama yetiyor kota genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 100mbit 100gb aknli pakete 130 tl diyo bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bu yavşaklar Aralıkta düzgün tarife vermek zorunda kalacaklar di mi lan. Yine bi çakallık bulamazlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 abi yilbasinda kota mota kalkiyor..su anda kitleyebildikleri kadar kitlemeye calisiyorlar iste..5 ay koymaz diyorsaniz kapattirip normal servis saglayiciya gecin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Miraul said: 100mbit 100gb aknli pakete 130 tl diyo bana lol Eninde sonunda fitleşecekler merak etme :p ama geçeene kadar bezdirecekler emin ol sdkdjfjd Cazip gelen bir teklfiniz yoksa direk güle güle çek Dosyayı kapatamadıklarından herhalde sürekli değişik tekliflerle geleceklerdir. Muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Aralikta kota kalkma haberini linkleuebilir misiniz? Keisn mi tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 O iş yalan olduydu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 barbu said: Aralikta kota kalkma haberini linkleuebilir misiniz? Keisn mi tarih? tabi hemen.. 1. sayfanin sonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 50 Mbps 250 GB AKNli Ekosınırsız yaziyor suan sitelerinde kullandigim pakete. telle aradiklarinda benim paketimi ellemeyin diyip bye desem, kotaliya cevirme sanslari yok dimi ? telefonda kivirip duruor kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 scorch said: Walla ben 4 ay direndim ama en sonunda 500gb kotalı, 100mbps + teledünya en üst pakete 2 yıllık taahüte fit oldum 100tl sanırım ödüyoruz Fena bir paket değil ama herkesi kotalıya geçirmeye ant içmişler mütemadiyen aranacaksın hemen hemen hergün iiçine sinen paket gelmedikçe reddet hep. 20mb tan 100mb çıktım işte kota eklendi sadece ama yetiyor kota genellikle. o paket internet sitesinde vardı zaten yahu, kendim aradım şunu istiyorum diyip geçtim. boşuna beklemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar