Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bölgenizde bi çalışma var dedi müşteri hizmetlerinden esra hnm ne biçim yiyiolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ulan 1 gün elektrik yok 1 gün su yok 1 gün internet patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 DareJedi said: Ve kablonet tüm TR'de patlar Tüm TR olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Geçiyorum ben ya ocak'ta turknet'e. 90 TL veresim yok hiç 12 ay taahhütlü paketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ekşide her ilde çöktüğünü söyleyen entryler var. türkneti deneyin diyince "ama ben sorunsuz interneti verdiği için deneyemem güvenemem uyduent sorunsuz hizmet veriyor" diyen biri vardı 1-2 ay önce burda kimdi o? sdf. türkiye abi bura tabii ki hiçbir isp kaliteli hizmet vermeyecek. Deathblade said: Geçiyorum ben ya ocak'ta turknet'e. 90 TL veresim yok hiç 12 ay taahhütlü paketlere. bina ve daire içi kablolarda sıkıntı varsa uğraşırsın yoksa 3-4 günde bağlanır ona dikkat et. bir de referans kodu atayım istersen, ikimiz de 1 ay beleş kullanıyoruz :D REFLİ LİNK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Biyik said: ulan 1 gün elektrik yok 1 gün su yok 1 gün internet patlıyor 2 gün cenabet gezersen 3. Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ISP olmak cok zor da ondan. 2 ay once kazip f/o cektigin yere belediye her an ya allah deyip girisebiliyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Başlayacam böyle ülkeye ya 3 saat elektrik kesikti, yeni geldi Şimdi de internet yok, bütün İzmir'e genel arıza girmişler: https://puu.sh/yNIKa/e91dbbddcc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Tabi ben elektrik geldikten sonra evin içinde gezip kapatılması gereken elektrikli cihazları kapattığım için bütün ülkede patlattığını şu an konuyu okuyunca çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 10dk falan gitti geldi abartcak bir sey yok fjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Yok burada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Red said: 10dk falan gitti geldi abartcak bir sey yok fjd bütün ülkede gitmesi hangi kaynağa bağlanabilir main computer mı çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 kaynak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bayadır bok gibiydi bi kapatıp açalım dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 gidip gelince bi düzeldi sanki hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Hep 28.8 modemli günleri merak etmiştim.Şaka bir yana 25 mb bağlantı ile 800 kb download var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Gelmedi burada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 dana22 said: kaynak.. cddi sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 28.8 kbps 3.6 KB/s yapıyor O dönemde telefon hattı üzerinden tam hız alamazdın yani 1-2 KB/s falan download ederdin. O zamanlar mp3 yeni çıkmıştı, 3.5MB'lık mp3'ü download etmek 1 saati buluyordu, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Bright said: 28.8 kbps 3.6 KB/s yapıyor O dönemde telefon hattı üzerinden tam hız alamazdın yani 1-2 KB/s falan download ederdin. O zamanlar mp3 yeni çıkmıştı, 3.5MB'lık mp3'ü download etmek 1 saati buluyordu, öyle düşün. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 9600 lu cihazlari us roboticsleri faks gondersen daha hizli gittigi zamanlari..bbsleri..salak gibi kitalararasi bbs baglantisi icin ciddi yuksek telefon gorusmeleri odedigimizi filan hatirliyorum da..zamaninda tr de internet kullanicisini sayabiliyorduk ..daha dogrusu isin basindaki abilere soruyorduk onlar soyluyorlardi istanbulda su kadar kisi izmirden su kadar ankaradan su kadar diye.. ayri mazo bir zevkti o..bir dizin var gif dizini mesela -malum genclik- birini seciyorsun pixel pixel gelmeye basliyor 256 renk ppt efekti gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 yalnız us robotics deyince, gelmiş geçmiş en iyi modem şuydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 az kişi vardı internetle haşır neşir ya. kablonet geldiğinde ben 41 veya 43. abone olmuştum mesela. baya uzunca bi süre az kişi kullandı kablo. biz kabloyla cs'ye 70-100 pingle girerken server'ın yarısından fazlası 200-250 civarında takılıyordu dialupla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 abi hala az kisi kullanabiliyor kabloyu..dosemiyorlar..once telekomu satacaklar piyasa dusmesin diye dendi..sonra para yok diye dendi..blabla..simdi yatirim da yok bilmem ne de yok.. su zaman kadar 2 defa bastan basa fiber doserlerdi devletin imkanlariyla..1 tane bakir kullanicisi kalmazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 sırf fiber var diye kurtköye taşınıcaktım az kalsın. altı üstü bi kablo döşücekler metro yaparken onu da aradan geçirmek akıllarına gelmiyor. 56k zamanlarını hatırladım şimdi. hadi ultima neyse de, cs filan oynamaya çalışırdık. kablodan arkadaş kurardı 800 pingle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar