pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 @Tim biliyorum cnm geyigine dedim essek gibi genel yonetici yaziyor orda konuya gelince talihsiz bir olay basina gelen cunku beni birkac defa arayip taahhutunuz bitiyor gecirmeyelim sonra kampanyalarimiz var sunlar sunlar demislikleri de var ama kısfmet ne diyim @paradoksalpussy sikayet ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 şikayet et tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 şikayet nedir abi. gerçek bir erkek gibi ÖLÜM DÖĞÜŞÜ'ne davet etmen gerekiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ISP'niz komisyon mu veriyor size? Birisi çok kötü bunlar diyince niye ananıza sövülmüş gibi davranıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 pascalnouman said: Archangel_ said: ben de memnunum valla türksattan. bazı aylar AKK'yı nasıl bitirdiğimi anlamıyorum sadece adfsgsh 9gag de o kadar dolanirsan biter tabi doktor :p netflixten şüpheleniyorum numan, 9gagle biter mi akk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 pascalnouman said: @Tim biliyorum cnm geyigine dedim essek gibi genel yonetici yaziyor orda konuya gelince talihsiz bir olay basina gelen cunku beni birkac defa arayip taahhutunuz bitiyor gecirmeyelim sonra kampanyalarimiz var sunlar sunlar demislikleri de var ama kısfmet ne diyim @paradoksalpussy sikayet ettim seni 1 sayfa önce demediğini bırakmamış adam beni şikayet etmiş sdfdsf. çok garip adammışsın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Uydunete laf yok, millet kıvranırken Ankara nın göbeğinde harika oyun oynadım yıllarca Paradoksalkediye güvenilmez, sattığı laptoplar temizlikçi tarafından düşürülmeye dayanıklı değil, F, would not buy again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 CthuLhu said: ISP'niz komisyon mu veriyor size? Birisi çok kötü bunlar diyince niye ananıza sövülmüş gibi davranıyorsunuz? bana veriyorlar, 3-5 damliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 uydunete karsi ben de bos degilim, 2 yildir cok mutluyum sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 quixef said: Paradoksalkediye güvenilmez, sattığı laptoplar temizlikçi tarafından düşürülmeye dayanıklı değil, F, would not buy again zaten konunun laneti tuttu, iki gündür ping spike yiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Dun arasaydin musteri hizmetlerini bugun gelip bakarlardi. Oh wait turknet kullanicisiydin dimi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Duzelmez ise çıkar giderim ne olacak taahhüt yok ki? Şansımı deniyorum eğer problem çözülürse worth 75mbit 59 TL. Çözülmez ise taahhüt yok başka isp ye geçerim. Her türlü worth. Bugün sıkıntı yok gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Diğer konuya da yazdım ama kablonet kullanmadığım halde yurtdışı olarak kablonet üzerinde çıkış yapıyorum galiba. Kablonet kullanan biri vie.valve.net'e traceroute yapabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 sacma sapan bi packet loss baslamis kablonette =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 var mı böle bir internet şekli her 10 dk da bir aynı şey 4-5 saat boyunca tekrarlıyor başladığında pingler zaten zıplayıp duruyor.adamlar geldi bir sorun görünmüyor genel müdürlüğe bildirelim dediler 10 gündür aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Bu uydunet ile kablonet aynı şey di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 okullar mi acildi? throttlingin bokunu cikardilar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 adsl den baglaniyorum sorun yok, uydunet te invalid ip sorunu veriyor. repair falan hic bir sey fayda etmiyor. yasayan var mi? tam gece 2 ye 5 dk kala basladi. downloada baslamak uzereydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Gidik bizde de uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 birkaç gündür bok gibi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 5te mi ne geldi dün uyuyamadım aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1 aydır 10-15 dk da bir 10 sn ile birkaç dk arası kesiliyor internet. servis geliyor speedtest yapıyor sadece sorun yok diyor.telefonda bağırdım çağırdım tabi faydası olmadı genel müdürlüğe detaylı mail attım tracert, pingplotter screenshotlarıyla filan dönüş yapılmadı.sadece geceleri kesinti duruyor.apartmanda 1 kişide daha aynı sorun varmış sanırım gelen teknik servisteki çocuk söyledi (çocuk derken gerçekten anca 18 yaşındadır gelen kişi). 1-2 yıldır berbattı zaten ama hiç bu kadar kötü olmamıştı bilmiyorum ne yapıcam sıkıldım iyice artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 benim hiç sorunum yok uydunetle çok mutluyum ama anlaşmam bitiyormuş aradılar, 25mbitti şuan 24e düşürmek istiyorlar ozaman da akkyi geçince 16 yerine 8e düşüyor :/ yarı ntekrar arayın düşüneyim dedim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar