Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Tim
biliyorum cnm geyigine dedim essek gibi genel yonetici yaziyor orda

konuya gelince talihsiz bir olay basina gelen cunku beni birkac defa arayip taahhutunuz bitiyor gecirmeyelim sonra kampanyalarimiz var sunlar sunlar demislikleri de var ama kısfmet ne diyim

@paradoksalpussy

sikayet ettim seni
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

Archangel_ said:

ben de memnunum valla türksattan. bazı aylar AKK'yı nasıl bitirdiğimi anlamıyorum sadece adfsgsh

9gag de o kadar dolanirsan biter tabi doktor :p

netflixten şüpheleniyorum numan, 9gagle biter mi akk :D
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

@Tim
biliyorum cnm geyigine dedim essek gibi genel yonetici yaziyor orda

konuya gelince talihsiz bir olay basina gelen cunku beni birkac defa arayip taahhutunuz bitiyor gecirmeyelim sonra kampanyalarimiz var sunlar sunlar demislikleri de var ama kısfmet ne diyim

@paradoksalpussy

sikayet ettim seni

1 sayfa önce demediğini bırakmamış adam beni şikayet etmiş sdfdsf. çok garip adammışsın lol.
Mesaj tarihi:
Uydunete laf yok, millet kıvranırken Ankara nın göbeğinde harika oyun oynadım yıllarca

Paradoksalkediye güvenilmez, sattığı laptoplar temizlikçi tarafından düşürülmeye dayanıklı değil, F, would not buy again
Mesaj tarihi:
Duzelmez ise çıkar giderim ne olacak taahhüt yok ki? Şansımı deniyorum eğer problem çözülürse worth 75mbit 59 TL. Çözülmez ise taahhüt yok başka isp ye geçerim. Her türlü worth. Bugün sıkıntı yok gibi bakalım.
Mesaj tarihi:
Diğer konuya da yazdım ama kablonet kullanmadığım halde yurtdışı olarak kablonet üzerinde çıkış yapıyorum galiba.

Kablonet kullanan biri vie.valve.net'e traceroute yapabilir mi acaba?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

var mı böle bir internet şekli her 10 dk da bir aynı şey 4-5 saat boyunca tekrarlıyor başladığında pingler zaten zıplayıp duruyor.adamlar geldi bir sorun görünmüyor genel müdürlüğe bildirelim dediler 10 gündür aynı şey

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
adsl den baglaniyorum sorun yok, uydunet te invalid ip sorunu veriyor. repair falan hic bir sey fayda etmiyor. yasayan var mi? tam gece 2 ye 5 dk kala basladi. downloada baslamak uzereydim.
Mesaj tarihi:
1 aydır 10-15 dk da bir 10 sn ile birkaç dk arası kesiliyor internet. servis geliyor speedtest yapıyor sadece sorun yok diyor.telefonda bağırdım çağırdım tabi faydası olmadı genel müdürlüğe detaylı mail attım tracert, pingplotter screenshotlarıyla filan dönüş yapılmadı.sadece geceleri kesinti duruyor.apartmanda 1 kişide daha aynı sorun varmış sanırım gelen teknik servisteki çocuk söyledi (çocuk derken gerçekten anca 18 yaşındadır gelen kişi).

1-2 yıldır berbattı zaten ama hiç bu kadar kötü olmamıştı bilmiyorum ne yapıcam sıkıldım iyice artık.
Mesaj tarihi:
benim hiç sorunum yok uydunetle çok mutluyum ama anlaşmam bitiyormuş aradılar, 25mbitti şuan 24e düşürmek istiyorlar ozaman da akkyi geçince 16 yerine 8e düşüyor :/ yarı ntekrar arayın düşüneyim dedim sdfsdf
  • Yeni Oluştur...