KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Luriel said: Şu anda bi sıkıntı mı var sayfalar hep error_name_not_resolved diyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bugün itibariyle kurulumu yaptılar. Şu an bir sıkıntı görünmüyor. 46-47 megabit arası alıyorum. Upload 3 küsürlerde. Yalnız World of Tanks'ın ABD sunucusuna girdim pingim hala yüksek. TTnet kullanırken 150 falandı şimdi 130. Aman aman bir iyileşme olmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abd için 200 altı iyi demek neyle bağlanırsan bağlan. eu için 60 falan alırsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 En son 4 gün önce yazmışım. Kullanıyorum ve bir sıkıntı yok. Türk Telekom'dan eksiği yok fazlası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 25 mb hızda 2-3 haftadır vıdeo sıtelerınde cok sıkıntı cekıyor . 144 p ye dusuyor goruntu . 720 ızlemek ımkansız varmı bole sıkıntı yasayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bolge neresi ?? bi 126 yi ara istersen lokal bi sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 İst goztepe . Sozde hersey normalmıs ama youtube de 144 p den yukarı cıkamıyor goruntu .Twitch de hersey normal . Hız testı de normal cıkıyor. Youtube de bı halt var ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sabah saatlerinde bende de oluyor aynısı (50mbit), throttling var eminim yani. öğlen falan düzeliyor. VPN açınca sorunsuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 dieevil said: İst goztepe . Sozde hersey normalmıs ama youtube de 144 p den yukarı cıkamıyor goruntu .Twitch de hersey normal . Hız testı de normal cıkıyor. Youtube de bı halt var ama bakalım aynı sorun bende de var youtube'da sanırım youtube - uydunet arası bi sıkıntı anlamadım. PrudenT said: sabah saatlerinde bende de oluyor aynısı (50mbit), throttling var eminim yani. öğlen falan düzeliyor. VPN açınca sırf şu posttan merak edip USA Vpn ile denedim roket hızından çalışıo youtube. resmen conspiracy teory ama gerçek lan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 aynen var bende de o sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Conspiracy Theory falan değil throttling tüm dünyada yaygın olarak kullanılıyor netflix, youtube vb. çok yoğun siteler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 okul networkunde de oluyordu, vpn'e baglandigim anda internette gezinme kalitem artiyordu resmen. gidip digitalocean'dan vps alip vpn kurdum sirf onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 gün içerisinde arada sıkıntı yapıyor 25 mb var bide vpn ile deneyeceğim yarın yazarım sonucu. İstanbul Maltepe bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Gece mi ne trafo patlamış bi de bugün komple internet uydunet yok salacak civarında akşama hallolur inşallah diolar bide izin kullandım evdeyim tüm gün fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 1 aydır kotayı geçince 6mbit'e düşüyor hızım, sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yeni akk düşürme noktası 6ya çekilmiştir belki. henüz duyurulmamıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Uydunet kullanabilmek için kablotv aboneliği zorunlu mu? Ayda 12.99 geçiriyorlar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Zorunlu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Biri telefon geçirir diğeri kablotv geçiriyor, illa geçirilecek bu 10 küsür lira :) Neyse bizim binaya gelmiş, geçiş düşünüyorum da görmeyenler için şunu bırakayım şuraya, 12 ay taahhüte %10, 24 ay taahhüte %20 indirimleri varmış. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,424,uydunetlilere-ozel-kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 hayır zorunlu değil. Yalın internet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ben daha geçen gün tekrar sordum yine zorunlu dediler. 100mbit tabi benimki, yalında var mıdır o bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benim de taahhüt bitiyor geçicem sanırım %20 indirimliye. bende de 100mbit 500gb var. hava mı atıyon ߀߀ eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 sorum uydu net değil ama idare edin teledünya/kablotv bağlantısını neyin üzerinden geçiyorlar? internet mi tivibu gibi yoksa başka bir kurulum ıg bık yapıyorlar mı? yılan hikayesine döndü digitürk çağırdım, kablo evin içinde kapalı bir alandan geçerken sinyal kalitesi 20% e düşüyormuş, kanallar çıkmaz diyor - duvarı kırmak gerekmiş lel tivibu geldi, modem ttnet standart modemi değilmiş, bağlayamıyorlarmış (adam ingilizce bilmediği için admin panelini kullanamıyor kısacası, türkçe konuşamıyor zaten lavuk) dsmart 24 ay taahüt istiyor yoksa aylık 90 liraymış, bi silktir git deyip suratına kapattım türksat teledünya kaldı geriye sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 tek tek odalara kablo dosuyorlar abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bingildak said: digitürk çağırdım, kablo evin içinde kapalı bir alandan geçerken sinyal kalitesi 20% e düşüyormuş, kanallar çıkmaz diyor - duvarı kırmak gerekmiş lel O nasıl oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar