Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
dieevil said:

İst goztepe . Sozde hersey normalmıs ama youtube de 144 p den yukarı cıkamıyor goruntu .Twitch de hersey normal . Hız testı de normal cıkıyor.

Youtube de bı halt var ama bakalım

aynı sorun bende de var youtube'da

sanırım youtube - uydunet arası bi sıkıntı anlamadım.

PrudenT said:

sabah saatlerinde bende de oluyor aynısı (50mbit), throttling var eminim yani. öğlen falan düzeliyor. VPN açınca

sırf şu posttan merak edip USA Vpn ile denedim roket hızından çalışıo youtube. resmen conspiracy teory ama gerçek lan o_O
Sosyal ağlarda paylaş

Biri telefon geçirir diğeri kablotv geçiriyor, illa geçirilecek bu 10 küsür lira :)

Neyse bizim binaya gelmiş, geçiş düşünüyorum da görmeyenler için şunu bırakayım şuraya, 12 ay taahhüte %10, 24 ay taahhüte %20 indirimleri varmış.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,424,uydunetlilere-ozel-kampanya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sorum uydu net değil ama idare edin

teledünya/kablotv bağlantısını neyin üzerinden geçiyorlar? internet mi tivibu gibi yoksa başka bir kurulum ıg bık yapıyorlar mı?

yılan hikayesine döndü

digitürk çağırdım, kablo evin içinde kapalı bir alandan geçerken sinyal kalitesi 20% e düşüyormuş, kanallar çıkmaz diyor - duvarı kırmak gerekmiş lel

tivibu geldi, modem ttnet standart modemi değilmiş, bağlayamıyorlarmış (adam ingilizce bilmediği için admin panelini kullanamıyor kısacası, türkçe konuşamıyor zaten lavuk)

dsmart 24 ay taahüt istiyor yoksa aylık 90 liraymış, bi silktir git deyip suratına kapattım

türksat teledünya kaldı geriye sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...