benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bunlar isteyince modem değiştiriyor mu.değişik bir arıza var modemde, anlatsam anlamayacaklar kesin.nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 nedir arıza? valla teknik servis gelip arıza kaydı yazması gerekiyor, o şekilde değiştirtiyorlar. "hadi gelin değiştirin bu modemden memnun değilim" diyemiyorsun yani bildiğim kadarıyla. teknik servisin onay vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 mesela whatsapp web açıyorum, bir süre sonra internet kesilmiş gibi oluyor, site filan açamıyorum ama skype bağlantım kesilmiyor mesela.whatsapp'ı kapatınca düzeliyor.aynısı video izlerken ya da online oyun oynarken de oluyor. 1 aydır izmir'de superonline kullanıyordum, sorun yoktu.ankara'ya uydunete geldim gene başladı sorun çıkarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 TTNET'ten standart 23 mbit çekiyorum herhangi bir sorunum yok ama şerefsizlik yaptılar. Her ay fatura zamlanıyor. Daha bugün 94 lira ödedim ve yeni kontrat da yapmak istemiyorum bunlarla. Bu nedenle Uydunet'e geçeyim diyorum. Anadolu Yakası tayfadan Uydunet kullanan var mı? Varsa hangi paketi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 güzel abi ttnetten her türlü daha iyi. 94 liraya 50mbit/ 250gb kota alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Aynen Goldbaren'in dediği tarifeyi kullanıyorum 50 mbit/250 GB AKK - Teledünya Üst Paket -> 82,90 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Hız sürekli lazım değilse 25mb versiyonunu öneririm. Ayda 3 gün 100mb boost işini kullansan 10 lira~ eklenio faturana. Her halükarda 90tl aşmıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 nazar degdi uydunet e bende. 2 gundur surekli gidip geliyor, bayramda da sallandi surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 forumun saatimi sapitti acaba? https://i.imgur.com/hQLUHPn.png 23:17 https://i.imgur.com/G8iEuu1.png https://i.imgur.com/VrZhNlz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 "Max Damage" said: TTNET'ten standart 23 mbit çekiyorum herhangi bir sorunum yok ama şerefsizlik yaptılar. Her ay fatura zamlanıyor. Daha bugün 94 lira ödedim ve yeni kontrat da yapmak istemiyorum bunlarla. Bu nedenle Uydunet'e geçeyim diyorum. Anadolu Yakası tayfadan Uydunet kullanan var mı? Varsa hangi paketi tavsiye edersiniz? 25 gb 75gb akk ve sabahlar olmasın paketi kullanıyorum ben. gece 00.00'dan sabah 9'a sınırsız download. gündüz yavaşlasa bile internetin 12-9 arası yine 25 mbit televizyonda sinema paketiyle 60 liraya geliyor gayet yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Cevaplar için teşekkürler. Downloader olmadığımdan 50 mbit, 50 gb akk'li paketi aldım. TV istemediğimi belirttiğim için cihaz parasından da kurtuldum. 49.99+6 lira modem parası vereceğim. 24 ay fiyat garantisiyle ilgili sözleşme maddesini de imza atmadan önce bana güzelce gösterdiler. Normalde TTnet'te AKK olayını hiç aşmadım. Bu nedenle bunda da aşmam diye düşünüyorum. Ama tut ki hız süper olduğu için aşma durumu olursa bu sabahlar olmasın paketini nasıl kullanabilirim? En başta söylemem mi gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 kullanmak istediğin ay internet üstünden giriş yapıp aktif hale getiriyorsun o ay faturana 10 lira yansıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ayrica kaza ile asarsan ve yavaslik canini sikarsa telefonla ek kota satin alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sanırım yalan olacak Uydunet işi. Kablolar asansör boşluğundan geçiyormuş biz uğraşamayız elektrikçi çağıracaksın dedi kurulum ekibi. Elektrikçi de 100 liradan aşağısına uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 asansör olan her yerde zaten öyle yapılıyor. Kurulum ekibinin yapmamak gibi şansı yok. Onlar taşeron zaten, bölge müdürlüğünü arayarak durumu anlatarak şikayet et binada kutu varsa paşa paşa getirecekler evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Daireye getirmek adamların işi, çekecekler her türlü. En son ben kutudan odama bir kablo çeksem olur mu falan dediğimde yok efendim çekemezsiniz de yasakta şöyle de böyle de bir ton hikaye yaptılar. Halbuki bir yandaki kutudan telefon hattı da çekmiştim önceden ADSL için. Çekilecek kablo da 3-4m bişiydi, deliği dahi hazırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Neyi ugrasamiyor ya o binada kutu varsa kapina kadar cekecek o kabloyu seve seve. Taserona yaptiriyorlar bazi bolgelerde. ona mi denk geldin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Brightmist said: Daireye getirmek adamların işi, çekecekler her türlü. En son ben kutudan odama bir kablo çeksem olur mu falan dediğimde yok efendim çekemezsiniz de yasakta şöyle de böyle de bir ton hikaye yaptılar. Halbuki bir yandaki kutudan telefon hattı da çekmiştim önceden ADSL için. Çekilecek kablo da 3-4m bişiydi, deliği dahi hazırdı kutu dediğin apartmandaki kutu mu? evin içinde ayırdım ben hatta kendileri ayırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 "Max Damage" said: Sanırım yalan olacak Uydunet işi. Kablolar asansör boşluğundan geçiyormuş biz uğraşamayız elektrikçi çağıracaksın dedi kurulum ekibi. Elektrikçi de 100 liradan aşağısına uğraşmaz. senin odedigin paraya dahil kurulum ucreti baglamak zorundalar, yukarda dendigi gibi ara sikayet et yeni ekip yollasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Şöyle anlatayım. Kutu benim kapının hemen altında. Kat betonunu delmeleri gerekiyormuş onun için de yöneticiden izin istediler. Ben de yöneticiyle konuştum sıkıntı olmaz delsinler dedi. Bu sefer de yok delmişken bütün apartmanın kablo altyapısını baştan yapalım diye yokuş olmaya başladılar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise verdikleri cevap standart biz buradan bir şey yapamayız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Gladmir said: nazar degdi uydunet e bende. 2 gundur surekli gidip geliyor, bayramda da sallandi surekli. hangi bölge? bende de böyle oldu tatilin sonuna doğru. aradım baktık sinyal flaan dediler iki gündür kopmadım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Evet, apartmandaki kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Şu anda bi sıkıntı mı var sayfalar hep error_name_not_resolved diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Benimki de biraz yavasladi, hicbisey acmadi falan ama su an duzeldi gibi. Ist / Harbiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sıkıntı yok burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar