PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bende kablosuzunda hiçbi sorun yok lan? şansına düzgün mü denk geldi nedir ksdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sabahtan beridir yavaşlama sıkıntısı çeken var mı ? sabaha karşı bir türkiye geneli kesinti falan oldu ondan sonra gg mi oldu uydunet acaba acayip yavaşladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Berbat durumda bende de şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ping vs. yok oyunlarda veya download hızı normal de sayfalar sıkıntı. yurtdışı çıkışlarına bok atacağım ama yurtiçi de aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 netmaster kablosuz da sorun olmayabilir genelde. bendekinde sorun yok mesela fakat birden fazla pc bağladığınız zaman sürekli internetten atıyor yeni takılan makinaları. bunu da modemin ayarlarından kanal sayısını ve birkaç tane ne olduğunu hatırlayamadığım ayarla düzeltiyorsunuz, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Darksun said: Ben de eternet kullanıyorum, kablosuz genelde problem çıkarıyor. Yanlız kablo geçiremiyorsanız şöyle bir çözüm var, http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd303175&categoryId=3016744&SKU=BD303175 Bu aletten istediğiniz kadar alıp modemi dağıtabiliyorsunuz, kablosuzdan çok daha sağlam bir çözüm. Bundan aldım. İyi çıkmazsa iki elim yakanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Hehe ben online felan oynayamıyordum , site bile gezmek işkenceydi. Wireless sürekli kopuyordu falan, range extender denedim çözüm olmadı. Bu aletler direk problemi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bu kadar rezalet bir inetrnet olamaz rüzgar çıksa kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Kışın sinyal kalitesinde bir düşüş yaşandı sanırım ya da kullanım arttığından böyle oldu. Benim hem TV hem nette sorunlar başlayınca servisi çağırdım, sinyal azaltıcı filtreler varmış modem ve decoder'ın girişinde, onları çıkardılar direk düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 uydunet de öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi allah kahretsin ya. şurada 2-3 gün tatilim kaldı oyun oynayayım diyorum, normalde 60-70 pingle oynadığım UK serverlarında 200 ping görüyorum. gel de FPS oyna sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Darksun said: Hehe ben online felan oynayamıyordum , site bile gezmek işkenceydi. Wireless sürekli kopuyordu falan, range extender denedim çözüm olmadı. Bu aletler direk problemi bitirdi. Sağol valla, ben de ek router üzerinden denemiştim ama rahat edemiyordum oyun oynarken. Şurda görmesem aklıma gelmezdi, büyük rahatlıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Seru said: netmaster kablosuz da sorun olmayabilir genelde. bendekinde sorun yok mesela fakat birden fazla pc bağladığınız zaman sürekli internetten atıyor yeni takılan makinaları. bunu da modemin ayarlarından kanal sayısını ve birkaç tane ne olduğunu hatırlayamadığım ayarla düzeltiyorsunuz, bilginize. seni kandırmışlar :) o kanal ayarı anten frekansı ile ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 denedim oldu. ayrıca benim modemde de problem oldu geçen iki laptop olunca gene o "anten" ayarını değiştim diğer makinayı atmamaya başladı. herneyse böyle problemi olan varsa aratsın internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 teknik servis modeminize ulaşamıyorum diyor. onu beklerken arada birkaç site açabildim. ulaşamadım, sonra yine arayın diyor. ulaşınca siz arayın dedim. dışarıyı arayamıyoruz diyor. teknik servis yollayın dedim elimizde bilgi olmadan yollayamıyoruz diyor. google bile açılmıyor onu iletsen yeter diyerek telkin(!) ettim de arıza kaydı aldı. sorun var, çözemiyorsun. çözecek adama iletmiyor, topu müşteriye atıyorsun. arıza kaydı almamak için, servis yollamamak için takla attı resmen ya. iyicene sikik birşey oldu çıktı bunların telefon desteği. genel arıza oluyor ondan haberleri olmuyor. hindistandaki call centera bağlansam o da bu kadar yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Zorla arıza kaydı bırakın, ekip isteyin. Kaydı alıp ekibi göndermek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 internetimin problemini çözdüm sanırım. modemin saati 3 saat geride. fakat güncelleyemiyorum. her saat başı modem reset atıyor. saatle alakalı olsa gerek. nasıl çözüyoruz bunu halloldu galiba. kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Uydunet netmaster modemlerin wireless sikintili, kapali kullanirsaniz restart etmiyor Asiri isiniyor sanirim wireless acikken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Uydunet'in de. Netmaster modeminde... gerisini siz doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 netmaster kablolu+tenda router misssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 sanırım saatten de değil ya. wireless kapadım yine reset attı. kanser oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Biz bağlatırken apartmanın hat eski olduğundan modemin seni atıp durmasını istemiyosan 30 liralık bi parça takmam lazım demişti adam, ben de e tak madem demiştim. Hiç atmıyo benim modem, belki onla alakalı mı ki. Sıkıntı yaşamadım üç aydır hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 valla benim de bu modem 2 sene oldu. herhalde patates oldu artık ondan böyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 netmaster in kablosuzlari tırtmıs oyle diyolar ben kullanmadim hep kablolu var kac senedir docsis 3.0 desteklemiyo belki ama canavar canavar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Uydunet'ten mesaj geldi şimdi DNS'lerinizi elle girmeyin şu numaraları girin diye, çok iyi ya sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar