Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

netmaster kablosuz da sorun olmayabilir genelde. bendekinde sorun yok mesela fakat birden fazla pc bağladığınız zaman sürekli internetten atıyor yeni takılan makinaları. bunu da modemin ayarlarından kanal sayısını ve birkaç tane ne olduğunu hatırlayamadığım ayarla düzeltiyorsunuz, bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Darksun said:

Ben de eternet kullanıyorum, kablosuz genelde problem çıkarıyor.

Yanlız kablo geçiremiyorsanız şöyle bir çözüm var,

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd303175&categoryId=3016744&SKU=BD303175

Bu aletten istediğiniz kadar alıp modemi dağıtabiliyorsunuz, kablosuzdan çok daha sağlam bir çözüm.

Bundan aldım. İyi çıkmazsa iki elim yakanda
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hehe ben online felan oynayamıyordum , site bile gezmek işkenceydi. Wireless sürekli kopuyordu falan, range extender denedim çözüm olmadı. Bu aletler direk problemi bitirdi.

Sağol valla, ben de ek router üzerinden denemiştim ama rahat edemiyordum oyun oynarken. Şurda görmesem aklıma gelmezdi, büyük rahatlıkmış
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

netmaster kablosuz da sorun olmayabilir genelde. bendekinde sorun yok mesela fakat birden fazla pc bağladığınız zaman sürekli internetten atıyor yeni takılan makinaları. bunu da modemin ayarlarından kanal sayısını ve birkaç tane ne olduğunu hatırlayamadığım ayarla düzeltiyorsunuz, bilginize.

seni kandırmışlar :) o kanal ayarı anten frekansı ile ilgili...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
teknik servis modeminize ulaşamıyorum diyor. onu beklerken arada birkaç site açabildim. ulaşamadım, sonra yine arayın diyor. ulaşınca siz arayın dedim. dışarıyı arayamıyoruz diyor. teknik servis yollayın dedim elimizde bilgi olmadan yollayamıyoruz diyor. google bile açılmıyor onu iletsen yeter diyerek telkin(!) ettim de arıza kaydı aldı.

sorun var, çözemiyorsun. çözecek adama iletmiyor, topu müşteriye atıyorsun. arıza kaydı almamak için, servis yollamamak için takla attı resmen ya. iyicene sikik birşey oldu çıktı bunların telefon desteği. genel arıza oluyor ondan haberleri olmuyor. hindistandaki call centera bağlansam o da bu kadar yardımcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...