Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome FTW

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Chrome yüklüyorum, sonra Opera gibi davranamsı için 20 tane eklenti yüklüyorum. Ağır çalışmaya, çok kararsız olmaya başlıyor; Opera'ya geri dönüyorum.

Her seferinde böyle oldu.

Eklenti olayını hiç sevmiyorum zaten; hangi eklentinin sisteme ne yapacağı, ne kadar kararsızlaştıracağı, neyi bozacağı, hangi eklentiyle uyumsuz çalışacağı belli olmuyor. Eklenti yüklerim Opera'nın yaptığı her şeyi yaptırırım bundan olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

opera ipad vs gibi tabletler icin en iyisi.
rusyada tren yolculuklari icin yukledim. facebook-vkontakte-paticik bu ucunu goruntuleme kalitesini dusurup rahatlikla giriyorum. edge 2 dis 3 dis falan.

mac te safari ye gectim bi sureligine. chrome ariza yapti bi guncelleme geldikten sonra. ama ofiste pc de chrome normal.

yine de chrome sevilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi opera tam hipster işi ya, %1'lerde dolanıyor :D

eminim bu %1'in %90'ı falan hipster'dır "daha iyi çünkü az kişi kullanıyor" mantığıyla hareket eden tipler... konu açılınca "opera" deyip dikkat çekmek amaç.

gerge harbiden işine yaradığı için kullanıyor olabilir ayrı ama istatistiki bir gerçektir bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok proxy ayarı. Windows ya da Linux'un ayarlarını kullanıyor direk. Proxy ayarı var demek değil o, hatta tıklayınca OS'un proxy ayar sayfası açılıyor. Nerede Chrome'un kendi proxy desteği? Niye tüm sistemi proxy'den geçireyim bir Chrome için. PAC denen bir standart vardır proxy işinde, Firefox ve Opera destekliyor. Sadece seçtiğin siteler, şeçtiğin proxy'lerden geçerek gösterilirler. Yok Chrome'da bu. Bir eklenti var, o da PAC desteklemiyor.

Aynı hesapla tüm programların proxy desteği var, Windows'un internet bağlantısı temelden proxyledikten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...