Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome FTW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır basitlik kolaylık ve hız. bunu ilk bakışta son kullanıcı için en iyi sağlayan chrome. bu da kulaktan kulağa yayılıyor. ben bile en az 10 15 kişiye yükletmişimdir chrome. hiç biri de şikayet etmedi.
Mesaj tarihi:
aynen, sıkıntı yaratmıo abi işte.

geçen opera indirdim, adam yanında kullanım klavuzu tarzı tuto falan vermiş. da fuq dedim, herhalde baya zengin baya dolu bişe, herhalde yemek falan da yapabiliodur ama ben sadece nette gezmek istiorm ehehhe
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Chrome yüklüyorum, sonra Opera gibi davranamsı için 20 tane eklenti yüklüyorum. Ağır çalışmaya, çok kararsız olmaya başlıyor; Opera'ya geri dönüyorum.

Her seferinde böyle oldu.

Eklenti olayını hiç sevmiyorum zaten; hangi eklentinin sisteme ne yapacağı, ne kadar kararsızlaştıracağı, neyi bozacağı, hangi eklentiyle uyumsuz çalışacağı belli olmuyor. Eklenti yüklerim Opera'nın yaptığı her şeyi yaptırırım bundan olmuyor.
Mesaj tarihi:
Opera netbook'umda açılmayı başarabilse , deniycem de .

Hangi vs kursam , kaldırsma , re-install etsem olmadı .

Bir kere çalışıyor , sonra restart atana kdar bir daha çalşmıor.
Mesaj tarihi:
opera ipad vs gibi tabletler icin en iyisi.
rusyada tren yolculuklari icin yukledim. facebook-vkontakte-paticik bu ucunu goruntuleme kalitesini dusurup rahatlikla giriyorum. edge 2 dis 3 dis falan.

mac te safari ye gectim bi sureligine. chrome ariza yapti bi guncelleme geldikten sonra. ama ofiste pc de chrome normal.

yine de chrome sevilir.
Mesaj tarihi:
abi opera tam hipster işi ya, %1'lerde dolanıyor :D

eminim bu %1'in %90'ı falan hipster'dır "daha iyi çünkü az kişi kullanıyor" mantığıyla hareket eden tipler... konu açılınca "opera" deyip dikkat çekmek amaç.

gerge harbiden işine yaradığı için kullanıyor olabilir ayrı ama istatistiki bir gerçektir bu :D
Mesaj tarihi:
opera ısrarı hakkaten anlasılacak gibi degil :)
ama alısınca bırakması zor olabilir tabi suclamıyorum kimseyi. bi de chrome'a alıssalar gerci, opera'nın yuzune tukurmezler ehue.
Mesaj tarihi:
chrome çok ayağa düştü ben hala firefox kullanıyorum o yüzden
önemli olan farklı olmak arkadaşlar
bi çizginiz prensibiniz olucak hayatta
öyle her yeni çıkan browsera gitmeyecek fare imleciniz
biraz oturaklı olucak programlarınız
adam olun lan
Mesaj tarihi:
bilgisayar bozulunca gecici sure bi laptopa mahkum kaldim. chrome vardi. ona alisinca firefoxa donemedim resmen.
chrome cokiyi

proxy destegi de var.
ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok proxy ayarı. Windows ya da Linux'un ayarlarını kullanıyor direk. Proxy ayarı var demek değil o, hatta tıklayınca OS'un proxy ayar sayfası açılıyor. Nerede Chrome'un kendi proxy desteği? Niye tüm sistemi proxy'den geçireyim bir Chrome için. PAC denen bir standart vardır proxy işinde, Firefox ve Opera destekliyor. Sadece seçtiğin siteler, şeçtiğin proxy'lerden geçerek gösterilirler. Yok Chrome'da bu. Bir eklenti var, o da PAC desteklemiyor.

Aynı hesapla tüm programların proxy desteği var, Windows'un internet bağlantısı temelden proxyledikten sonra...
  • Yeni Oluştur...