Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Chrome kullanmıyorum ama başarısını yok sayamam: http://i.imgur.com/zenVJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Gugıl yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kullananların %90'ı browser nedir doğru düzgün bilmezken işin ipucu tamamen pazarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Buarada bende cok cökuyo chrome. Durduk yere aw, snap deyip sayfalar cokuyo safxcdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hayır basitlik kolaylık ve hız. bunu ilk bakışta son kullanıcı için en iyi sağlayan chrome. bu da kulaktan kulağa yayılıyor. ben bile en az 10 15 kişiye yükletmişimdir chrome. hiç biri de şikayet etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 aynen, sıkıntı yaratmıo abi işte. geçen opera indirdim, adam yanında kullanım klavuzu tarzı tuto falan vermiş. da fuq dedim, herhalde baya zengin baya dolu bişe, herhalde yemek falan da yapabiliodur ama ben sadece nette gezmek istiorm ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Chrome yüklüyorum, sonra Opera gibi davranamsı için 20 tane eklenti yüklüyorum. Ağır çalışmaya, çok kararsız olmaya başlıyor; Opera'ya geri dönüyorum. Her seferinde böyle oldu. Eklenti olayını hiç sevmiyorum zaten; hangi eklentinin sisteme ne yapacağı, ne kadar kararsızlaştıracağı, neyi bozacağı, hangi eklentiyle uyumsuz çalışacağı belli olmuyor. Eklenti yüklerim Opera'nın yaptığı her şeyi yaptırırım bundan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Opera netbook'umda açılmayı başarabilse , deniycem de . Hangi vs kursam , kaldırsma , re-install etsem olmadı . Bir kere çalışıyor , sonra restart atana kdar bir daha çalşmıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 opera ipad vs gibi tabletler icin en iyisi. rusyada tren yolculuklari icin yukledim. facebook-vkontakte-paticik bu ucunu goruntuleme kalitesini dusurup rahatlikla giriyorum. edge 2 dis 3 dis falan. mac te safari ye gectim bi sureligine. chrome ariza yapti bi guncelleme geldikten sonra. ama ofiste pc de chrome normal. yine de chrome sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 vkontakte'yi tr de yasaklamışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 he ya burdan giden hatunlarda giremiyoz diyolar. dns in ne oldugunu bilmeyenler ogreniyor :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi opera tam hipster işi ya, %1'lerde dolanıyor :D eminim bu %1'in %90'ı falan hipster'dır "daha iyi çünkü az kişi kullanıyor" mantığıyla hareket eden tipler... konu açılınca "opera" deyip dikkat çekmek amaç. gerge harbiden işine yaradığı için kullanıyor olabilir ayrı ama istatistiki bir gerçektir bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ya birak inadida yukle chromeu artik opera fln nereye kadar zorlamayin artik mayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 opera ısrarı hakkaten anlasılacak gibi degil :) ama alısınca bırakması zor olabilir tabi suclamıyorum kimseyi. bi de chrome'a alıssalar gerci, opera'nın yuzune tukurmezler ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 opera desktopu direkt bitirip tüm geliştirme gücünü mobil browserlarına kaydırsa bence daha hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ayrıca CHROME SİLKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Chrome'a eklenti olarak ne yüklüyorsunuz merak ediyorum, herşeyi zaten var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adblock google mail checker facebook photo zoom bu kadar. ha bi de; flag for chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Chrome en önemli tarayıcı özelliği olmadan geliyor. Proxy desteği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 proxy destegi yok derken neyi kastediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 chrome çok ayağa düştü ben hala firefox kullanıyorum o yüzden önemli olan farklı olmak arkadaşlar bi çizginiz prensibiniz olucak hayatta öyle her yeni çıkan browsera gitmeyecek fare imleciniz biraz oturaklı olucak programlarınız adam olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 facebookta girmek için google açıp facebook diye aratanların olduğu bir dünyada anasayfaya kocaman chrome indir koyarlarsa tabi olur firefox en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bilgisayar bozulunca gecici sure bi laptopa mahkum kaldim. chrome vardi. ona alisinca firefoxa donemedim resmen. chrome cokiyi proxy destegi de var. ayni seyden mi bahsediyoruz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 proxy desteğinden kasıt ne tam anlamadım ama windowsun proxy ayarını kullanıyo işte direk. Yalnız son versiyon yavaşlamış sanki birazcık azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yok proxy ayarı. Windows ya da Linux'un ayarlarını kullanıyor direk. Proxy ayarı var demek değil o, hatta tıklayınca OS'un proxy ayar sayfası açılıyor. Nerede Chrome'un kendi proxy desteği? Niye tüm sistemi proxy'den geçireyim bir Chrome için. PAC denen bir standart vardır proxy işinde, Firefox ve Opera destekliyor. Sadece seçtiğin siteler, şeçtiğin proxy'lerden geçerek gösterilirler. Yok Chrome'da bu. Bir eklenti var, o da PAC desteklemiyor. Aynı hesapla tüm programların proxy desteği var, Windows'un internet bağlantısı temelden proxyledikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar