abi yıllar öncesi hatırlarsanız belki bi tinerci çocuk,özel kuvvetlerden mi özel harekatçı birini öldürmüştü.yine sigara yada para vermediğinden dolayı direk kalbine saplamıştı bıcağı diye hatırlıyorum..
sonra o çocuk,(çocuk dediğime bakmayın benden iri) yaşından dolayı ceza almamıştı da bi oto kaportacıda falan çalışmaya başlamıştı sonra unutuldu gidildi olan o özel eğitimli askere oldu yazık...
Dava bitmis. Temizlikciye 740TL ceza vermisler, sonra iyiniyet filan diye erteleyip 129 lira mahkeme masraflarini istemisler. Bir mevzuati daha olursa 5 yil icinde para cezasini da odeyecek.
abi yıllar öncesi hatırlarsanız belki bi tinerci çocuk,özel kuvvetlerden mi özel harekatçı birini öldürmüştü.yine sigara yada para vermediğinden dolayı direk kalbine saplamıştı bıcağı diye hatırlıyorum..
sonra o çocuk,(çocuk dediğime bakmayın benden iri) yaşından dolayı ceza almamıştı da bi oto kaportacıda falan çalışmaya başlamıştı sonra unutuldu gidildi olan o özel eğitimli askere oldu yazık...
abi tamamda madem o kadar eğitimli..
ile başlayan bir cümle kuracaktım, kurmak istemiyorum aslında.
Selçuk Kahraman, daha sonra "Oğlum" dediği ve kendi beslediği boğayı ısrarla gazetecilere göstermek istedi. Ürkmemesi için gözleri bağlanan boğayı ipinden sıkı sıkıya tutan Selçuk Kahraman, oldukça iri ve güçlü olan hayvanı kontrol edemedi. Boğa onu, diğer hayvanların da dışkılarının gübre olarak kullanılmak amacıyla biriktirildiği çukura sürükledi. Selçuk Kahraman da boğa ile birlikte beline kadar bu çukura girdi ve oradan çıkabilmek için dakikalarca uğraştı. (DHA)
adalet bu olamaz.o veletin ıslah evine yollanması ana babasının da böyle şımarık bir çocuk yetiştirdikleri için ceza alması gerekirdi.millet vicdanında adalet zarar görmüş hukuk yara almış güven kaybetmiştir.
Öne çıkan mesajlar
hamsilipilav
Sosyal ağlarda paylaş
Frostbite
Sosyal ağlarda paylaş
GERGE
Sosyal ağlarda paylaş
imamizer
bu arada bu kadar basit bi davanın bu kadar sürmesi...
Sosyal ağlarda paylaş
beyazkara
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş
Lectre
abi tamamda madem o kadar eğitimli..
ile başlayan bir cümle kuracaktım, kurmak istemiyorum aslında.
Sosyal ağlarda paylaş
Frostbite
lol olaya egemen bağış da girmiş süper olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş
-Deno-
Selçuk Kahraman, daha sonra "Oğlum" dediği ve kendi beslediği boğayı ısrarla gazetecilere göstermek istedi. Ürkmemesi için gözleri bağlanan boğayı ipinden sıkı sıkıya tutan Selçuk Kahraman, oldukça iri ve güçlü olan hayvanı kontrol edemedi. Boğa onu, diğer hayvanların da dışkılarının gübre olarak kullanılmak amacıyla biriktirildiği çukura sürükledi. Selçuk Kahraman da boğa ile birlikte beline kadar bu çukura girdi ve oradan çıkabilmek için dakikalarca uğraştı. (DHA)
Sosyal ağlarda paylaş
Frostbite
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
lol beyin bedava
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
bir aluriel iki nutella yeter suyu çıktı ne akıl var ne güldürü var. adamlarla dalga geçecez diye cafcaf mizah dergisi seviyesine indiniz. YETER.
Sosyal ağlarda paylaş
Theridone
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
parazit adamlar ya
Sosyal ağlarda paylaş