Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

kırmızı şişelerde ilaç dediğin health potion mı?
ingilizcen yok da kırmızı şişe mi diyorsun ona? (öyleyse ingilizce öğren, hikayeyi kaçırmışsın oynarken)

diablo 1'de health potion ve mana potion vardı onları belt'e koyup kullanırdık.
diablo 2'de stamina potion da eklemişlerdi.
ama diablo 3'de sadece health potion var, belt olayı yok, bir tane potion quickslot var, Q'ye basınca içiyorsun.

health potionlar seviye seviye, oyun zorlaştıkça daha çok health veren potionlar çıkıyor. health'ine uygun olanını kullan (mesela canın 1000 ise, 2000'lik olanları içmen gereksiz olur)
Sosyal ağlarda paylaş

birkacgun oldu adam kılık oynayalı act2 sonuna kadar geldim ancak benim rahatsızlıgım d2 deki
contentin(ac2 direk colde geciyor sonrasında palace da devam ediyor),
muzigin (giris muzigini dinledigimde cok hos gelmisti eski gunler falan heey gidi dedim zone muzikleri de aynı cıkmaya devam etti),
gem sisteminin (horadric cube yok ama aynı sey iste kotu tarafı potları birlestiremiyorsun sanırım) v.b. aynısını yapmıs olmaları oldu. d3 degil de sanki d2 exp oynuyor gibi hissettim.

ileri bolumlerde sahsına munasır bir oyun haline donusuyor mu yoksa aynen devam mı ediyor merak ettim.

benim gibi d2 de cok vakit harcamıs olanların ortak sorunu budur sanıyorum. eger sonraki bolumlerde duzelme varsa rahatlayıp devam edicem yok ise biraz dizi izlerim bugun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir soru da benden. Barbar oynarken blacksmith artisan'ı train etmek mantıklı mı? Tüm paramı bu elemanı train etmeye yatırıyorum, tüm bulduğum mavileri salvage ediyorum. Level 12 oldum ama adamın yapabildiği eşyalar bulduklarıma göre çok ezik kalıyor. İlerde değişiyor mu bu durum?
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Bir soru da benden. Barbar oynarken blacksmith artisan'ı train etmek mantıklı mı? Tüm paramı bu elemanı train etmeye yatırıyorum, tüm bulduğum mavileri salvage ediyorum. Level 12 oldum ama adamın yapabildiği eşyalar bulduklarıma göre çok ezik kalıyor. İlerde değişiyor mu bu durum?

60'a kadar yolu var diye biliyorum craft'ın. ben de item'ları satmak yerine salvage ediyorum genellikle. illa ki belli bir seviyeden sonra işine daha çok yarayacak itemlar yapıyorsundur.

yildirimokur said:

Mana potion yoksa, mana neye göre artıyor. Giydiğin kullandığın şeylere göre mi ? Level'a göre ?

oyunda her class'ın mana yerine kullandığı başka bir kaynak var. wizard'da mana mantığında olan arcane power, monk'da spirit vs. gibi. bunları arttıran item'lar var tabi, ama dramatik bir ölçüde arttıramıyorsun benim gördüğüm kadarı ile. tabi sadece arttırmaya yönelik item'lar ararsan bilemem. level'a göre artmıyor, en azından wizard'da sabit hep her level'da. diğer class'lar için de öyledir diye tahmin ediyorum.

moriQ said:

bazı itemlarda empty slot var o ne işe yarar ?

socket'lara gem takıyorsun. gem'ler normal'de oynarken act 2'den itibaren (genel olarak), diğer seviyelerde oynuyorsan oyunun başından itibaren düşmeye başlıyor. her gem weapon, helm ve other diye 3 kategoriye ayrılmış durumda. 4 gem tipinin her biri bu 3 kategoriye farklı farklı stat ve özellikler ekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Mana potion yoksa, mana neye göre artıyor. Giydiğin kullandığın şeylere göre mi ? Level'a göre ?
Her sınıfın enerjileri ayrı bir isimle adlandırılıyor ve bu enerjileri arttırmak için ya da bu enerjiden hiç/çok az kullanan aktif yetenekleri var. Bunun yanı sıra "her ölen düşman için x enerji" gibi pasifler de var. Yani enerji kullanımını ve üretmeyi dengelemek için bir build kurman gerekiyor. O sınıfa özel itemların çoğu da o sınıfın enerjisini arttıran ya da enerjinin tekrar hızlı dolmasını sağlayan özelliklere sahip oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

kırmızı şişelerde ilaç dediğin health potion mı?
ingilizcen yok da kırmızı şişe mi diyorsun ona? (öyleyse ingilizce öğren, hikayeyi kaçırmışsın oynarken)

diablo 1'de health potion ve mana potion vardı onları belt'e koyup kullanırdık.
diablo 2'de stamina potion da eklemişlerdi.
ama diablo 3'de sadece health potion var, belt olayı yok, bir tane potion quickslot var, Q'ye basınca içiyorsun.

health potionlar seviye seviye, oyun zorlaştıkça daha çok health veren potionlar çıkıyor. health'ine uygun olanını kullan (mesela canın 1000 ise, 2000'lik olanları içmen gereksiz olur)

abi kırmızı şişe hayat veriy biliyoz da ingilizcesini şimdi düşünüp hatırlamak var ve dahi adını telafuz etmesi var /nyabalım hiç ingilizce okumadık bulgaristanda komonizm doneminde bulgarca rusça ve fransızca okuduk turkiyeye de hicret edince orta sonda ingilizceye başlamak bir hayli garip olurdu / ..neyse konuyu dağıtmayak hani sarı,yeşil şişeler var vs ler
bir şeyler denedik onlardan işte arora faydası var diyor ama bilenler anlatsa doğru yapmış oluruz

baki selamlar 0/
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

act1 henuz bitti, level 17'yim. cok mu ortalama mi ne bu? +exp veren item var birkac tane, buna mi yoksa magic find veren itemlara mi yoneleyim? yavas oynuyorum acelem yok.

bir de armory var mi netten karakterlere vs. bakmak icin?

Aynen ben de 17 ile bitirdim act 1'i. Tamamen single oynadım. Sanırım single devam edicem. Kafana göre takılabilmek güzel oluyor. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...