Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hacı bende d3 yok. 1-2 sorum var d3le ilgili. Birincisi; statlara vermek yok heralde d3te. ikincisi de her skille vermek gerekiyor mu mesela d2 de bazı skilleri almak için ondan önceki skille en az 1 vermen gerekiyordu. 3; Runelar kaç skillin özelliklerini artırıyor. Mesela bi rune, bi skill üzerinde mi etkili ?
Mesaj tarihi:
Skill'e vermek de yok. Her skill'i levelına ulaştığında açıyorsun. Sonra onlardan istediklerini seçip kullanıyorsun. Her yetenek için 5'er rune var, onlar da belli levellarda açılıyor. Her yetenek için 1 tane rune seçip modifiye ediyorsun yeteneği.
Mesaj tarihi:
yok eskisi gibi değil skill tree,

kullandıgın skill dex herosuysa dexi ne kadar fazlaysa dmg de okdr fazla oluyor
int se inti fazlaysa

fakat içlerinden her skillin rune seciyorsun senin oynama tarzına göre secebilirsin.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Olayı anlamadım, e oldu olacak skillde otomatik kendi açılaydı. Yani şimdi oynayanların tek farkı, giydiği kıyafetler mi ?
Hayır, yetenek açılıyorr ama kullanıp kullanmamak sana kalmış. 6 tane yetenek slotun var. Yaklaşık 25 yetenek çarpı 5 rune, yani 100-150 yetenekten 6 tane + 15 civarı pasiften 3 tane seçiyorsun. Her karakter için birkaç milyar build kombinasyonu var.
Mesaj tarihi:
Ben d2 oynamadım. Barbar seçtim str gideyim dedim ama dex ve crit aklımı karıştırıyor tecrübesiz bir oyuncu olarak yardımınızı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Blizzin sitesinde oyun 45 euro gözüküyor bende arkadaşlar 60 demiş?

benim hesabıma göre 105 liraya geliyor eğer öyleyse gidip para yatırıcam şimdi biri beni doğrulasın 2 3 dk içinde plx.
  • Yeni Oluştur...