-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 İtemlara Socket açma mevzuu nasıl oluyor? Yada var mı öyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Aceace said: BS sayfalarını nerden temin ediyoruz? BS eğer Black Ship ise sayfaları bana Normal Act II'de çölde düştü. Amca gemiyi kazıyordu, vurdum, demon filan, sonra düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bs blacksmith ama sanirim senin black ship sayfalarinida kast etmis olabilir. buyuk ihtimal kasit ettigi blacksmith upgrade icin gerekli sayfalar nereden dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Aceace said: BS sayfalarını nerden temin ediyoruz? Page of blacksmith'i nightmareden Tome of blacksmith'i hellden düşüyor. Tome of secrets'da muhtemelen infernodan düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 page of jewelry ile gemciyi upgrade ettikten sonra gereken 10 tane kitap tarzı şey nerde düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hell, sonta tome of secreacy düşüyo oda inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Blacksmith demek istemiştim. (Ultima alışkanlığı) Teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Millet Hell mell diyor, bitirdiniz mi oynu 2 günde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 -Nae said: İtemlara Socket açma mevzuu nasıl oluyor? Yada var mı öyle bişi? Bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 -Nae said: -Nae said: İtemlara Socket açma mevzuu nasıl oluyor? Yada var mı öyle bişi? Bilen yok mu? İtemlere soket açma yok blue postu bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hacı bende d3 yok. 1-2 sorum var d3le ilgili. Birincisi; statlara vermek yok heralde d3te. ikincisi de her skille vermek gerekiyor mu mesela d2 de bazı skilleri almak için ondan önceki skille en az 1 vermen gerekiyordu. 3; Runelar kaç skillin özelliklerini artırıyor. Mesela bi rune, bi skill üzerinde mi etkili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Skill'e vermek de yok. Her skill'i levelına ulaştığında açıyorsun. Sonra onlardan istediklerini seçip kullanıyorsun. Her yetenek için 5'er rune var, onlar da belli levellarda açılıyor. Her yetenek için 1 tane rune seçip modifiye ediyorsun yeteneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yok eskisi gibi değil skill tree, kullandıgın skill dex herosuysa dexi ne kadar fazlaysa dmg de okdr fazla oluyor int se inti fazlaysa fakat içlerinden her skillin rune seciyorsun senin oynama tarzına göre secebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Olayı anlamadım, e oldu olacak skillde otomatik kendi açılaydı. Yani şimdi oynayanların tek farkı, giydiği kıyafetler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hayır, seçtikleri skilller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Kendi oynayış tarzına göre, skilleri ve onların runelarını seçiyorsun. Stat ayarlamasını da itemlardan yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yildirimokur said: Olayı anlamadım, e oldu olacak skillde otomatik kendi açılaydı. Yani şimdi oynayanların tek farkı, giydiği kıyafetler mi ?Hayır, yetenek açılıyorr ama kullanıp kullanmamak sana kalmış. 6 tane yetenek slotun var. Yaklaşık 25 yetenek çarpı 5 rune, yani 100-150 yetenekten 6 tane + 15 civarı pasiften 3 tane seçiyorsun. Her karakter için birkaç milyar build kombinasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bir sistem vardı rare bossları kesince magic find bonusu alcaktık o daha aktif değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 -Nae said: Bir sistem vardı rare bossları kesince magic find bonusu alcaktık o daha aktif değil sanırım? Level 60 olunca olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ben d2 oynamadım. Barbar seçtim str gideyim dedim ama dex ve crit aklımı karıştırıyor tecrübesiz bir oyuncu olarak yardımınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Lvl 20 oldum, bu soketler var ama gem yokmu oyunda dicektim ilk chipped emerald düştü, hayırlısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 var var, özellikle act 2'de gelmeye başlıyor gem'ler. courteous'u da o act'de açıyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 silaha gem ekleyince ya da olan gemi silince kırılma/bozulma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hayır, örneğin içinde gem olan bir item'ı salvage edersen de gem'i inventory'ine koyuyor. ekstradan gidip çıkartmana gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Blizzin sitesinde oyun 45 euro gözüküyor bende arkadaşlar 60 demiş? benim hesabıma göre 105 liraya geliyor eğer öyleyse gidip para yatırıcam şimdi biri beni doğrulasın 2 3 dk içinde plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar