Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Hell versiyonuna 4 kişi girdik (birimiz 59), ilk seferde 3-5 tane rare düştü, oo dedik loot güzel. 2. sefer MF/GF gear'ı giyip 5 stack de mf buff'ı alıp girdik, 1 tane bile rare düşmedi. 40-45k para geldi ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 oh be rainbow düştü sonunda lol 6-7 tanede rare düştü o magaradan, bi tek recipe kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu gece inferno ya giriyoruz, esas olay inferno daymıs bakalım kesebildiğimiz kadar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ee sonuç ? gidiyoruz diye haber vermişiniz bari nolduğunu da söyleyin 2 gün olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Giripde çıkamamışlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hellde girdik bir cok kez cilgin xp geliyor 54 den 58 kastirdilar arkadaslar su gibi akti parasi eglencesi girla. loot fena degil ama xp deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoya girmeyin :) girincede zaten sadece normal mobları öldürebilirsiniz champları öldürmek imkansız ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoda bizim taktik su giriyoruz genelde 2 tank 2 range eliteleri cekiyoruz bi köşeye orda ölüp normal mobları temizliyoruz bütün normaller ölünce cıkıp dısardan 5 stack valor alıp bulutları acıyoruz :) arada kolay pack gelirse kesebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 giren biri hayrına soksaya beni partyde boş yer varsa :( üşeniyorum itemlerini bulmaya çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Glibbering Gemstone kaldı eksik staffı yapmak için. 3 saattir deniyorum yaratık bir çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 aynen ben de deniyorum yok yok yok bi eksik o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kthxbye said: ee sonuç ? gidiyoruz diye haber vermişiniz bari nolduğunu da söyleyin 2 gün olmuş :P sonuç o cukur hiç iyi bi yere açılmıyor bom bok durum aman diyim, daha erkenmiş orası içinde biraz daha item lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 inferno solo rahat oluyo ya, sadece bikaç kez ölerek temizleyebiliyorum hızlıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Peki inferno versionunu yapmaya değer mi? Baya bi hell sololadım hiç bir şey düşmedi sıkıldım zaten çok renkli ve o moblar deli ediyor barbar ile sürekli kaçışıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 değer çünkü inferno act 4 yapmakla aynı şey, moblar aynı. sadece saçma sapan chargeları, invisleri falan yok ve bir aradalar, kolay oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 güzel olmuş bu sabah girdik 2kişi inf de 4-5 kere yaptık 950 dps handcrossbow çıktı 1hand 20% ats de var 1.5m den çaktım ah ye bide 770 dps 18% ats 614 life each hit 1h sword çıktı onu saklıyorum karar veremedim ne yapacağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu secret pony zone a girince başkasının staffıyla, sonra solo kendimizde girebiliyormuyuz ? saveleniyormu yani staff olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Nightmarish staff of herding ile inferno ponye giriliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Girilmiyor ne yazık ki. Hell için 500k, Inferno için 1m daha vermek gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kthxbye said: bu secret pony zone a girince başkasının staffıyla, sonra solo kendimizde girebiliyormuyuz ? saveleniyormu yani staff olmadan ? Soruyu tam anlamadım ama birisi açtıktan sonra, adam çıksa da sen temizlemeye devam edebilirsin. ohyeah said: Nightmarish staff of herding ile inferno ponye giriliyor mu ? Hayır. Her zorluk seviyesi için tekrar upgrade ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kthxbye said: bu secret pony zone a girince başkasının staffıyla, sonra solo kendimizde girebiliyormuyuz ? saveleniyormu yani staff olmadan ? Hayır. Her seferinde birinin kapıyı açması lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 her seferinde bir daha mı toplanıyor yoksa 1 kere o itemları almak yetiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Tüm itemleri 1 kez toplayıp craft ediyorsun. Sonra her farklı zorluk için yeni recipe alıp/bulup craft ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Dün niyetlendim bende itemları toplamaya. bir tek rainbow zorladı, diğer hepsini max 3. seferde buldum. rainbow dan bayınca gidip receipe farmlıyım dedim izual dan, 3-5 kestim yok. Sonra aklıma normal oynarken düşen bi BS receipe geldi. İhtiyacım olan şey zaten train edilmiş bir şekilde duruyormuş. Bu güne kadar düşen tek receipe, başka da göremedik. sonra bir daha rainbow denedim ve onu da aldım. hepsi toplamda max 2 saatimi aldı. Şans işi tamamen.. ama bi dünya gold lazım ileriki seviyelere. 200K nm, 500K hell, 1M da inferno sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1.850.000 gold ve 4 saat farm ile inferno pony açtım, arkadaslarla güzel güzel girip farmlıyoruz. oldukca zor ancak tek tük set legendary falan düstügünü gördük. packları kesebilsek kimbilir neler düsecek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar