Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret Pony Level

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hell versiyonuna 4 kişi girdik (birimiz 59), ilk seferde 3-5 tane rare düştü, oo dedik loot güzel. 2. sefer MF/GF gear'ı giyip 5 stack de mf buff'ı alıp girdik, 1 tane bile rare düşmedi. 40-45k para geldi ama o kadar.
Mesaj tarihi:
infernoda bizim taktik su giriyoruz genelde 2 tank 2 range eliteleri cekiyoruz bi köşeye orda ölüp normal mobları temizliyoruz bütün normaller ölünce cıkıp dısardan 5 stack valor alıp bulutları acıyoruz :) arada kolay pack gelirse kesebiliyoruz.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

ee sonuç ? gidiyoruz diye haber vermişiniz bari nolduğunu da söyleyin 2 gün olmuş :P

sonuç o cukur hiç iyi bi yere açılmıyor bom bok durum aman diyim, daha erkenmiş orası içinde biraz daha item lazım :)
Mesaj tarihi:
Peki inferno versionunu yapmaya değer mi?

Baya bi hell sololadım hiç bir şey düşmedi sıkıldım zaten çok renkli ve o moblar deli ediyor barbar ile sürekli kaçışıyorlar falan.
Mesaj tarihi:
güzel olmuş bu sabah girdik 2kişi inf de 4-5 kere yaptık
950 dps handcrossbow çıktı 1hand 20% ats de var 1.5m den çaktım ah ye bide 770 dps 18% ats 614 life each hit 1h sword çıktı onu saklıyorum karar veremedim ne yapacağımı.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

bu secret pony zone a girince başkasının staffıyla, sonra solo kendimizde girebiliyormuyuz ? saveleniyormu yani staff olmadan ?

Soruyu tam anlamadım ama birisi açtıktan sonra, adam çıksa da sen temizlemeye devam edebilirsin.

ohyeah said:

Nightmarish staff of herding ile inferno ponye giriliyor mu ?

Hayır. Her zorluk seviyesi için tekrar upgrade ediyorsun.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

bu secret pony zone a girince başkasının staffıyla, sonra solo kendimizde girebiliyormuyuz ? saveleniyormu yani staff olmadan ?

Hayır.
Her seferinde birinin kapıyı açması lazım sana
Mesaj tarihi:
Dün niyetlendim bende itemları toplamaya. bir tek rainbow zorladı, diğer hepsini max 3. seferde buldum. rainbow dan bayınca gidip receipe farmlıyım dedim izual dan, 3-5 kestim yok. Sonra aklıma normal oynarken düşen bi BS receipe geldi. İhtiyacım olan şey zaten train edilmiş bir şekilde duruyormuş. Bu güne kadar düşen tek receipe, başka da göremedik.

sonra bir daha rainbow denedim ve onu da aldım. hepsi toplamda max 2 saatimi aldı. Şans işi tamamen.. ama bi dünya gold lazım ileriki seviyelere. 200K nm, 500K hell, 1M da inferno sanırım.
Mesaj tarihi:
1.850.000 gold ve 4 saat farm ile inferno pony açtım, arkadaslarla güzel güzel girip farmlıyoruz. oldukca zor ancak tek tük set legendary falan düstügünü gördük. packları kesebilsek kimbilir neler düsecek:(
  • Yeni Oluştur...