Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Cuper çok zorlamış istifası kabul edilsin diye, olmuyor yapamıyorum boşuna tutmayın vs. demiş.

Yazık oldu. Nedim Türkmen bu süreçte en olması gereken şekilde davrandı. 2 kere Cuper'in istifası reddedildi, sonuna kadar gidilecek dendi. Biliyordu adamlar çünkü daha o çapta bir TD getiremeyeceklerini ama işte olmadı.

Sorun tahminen yerli oyunculardan kaynaklıydı. Birkaç yerliyi çıkar zaten komple kalitesiz bir yerli kadrosu vardı. Kalite yabancılar olsa da bir yere kadar, o dengeyi bir türlü kuramadılar. Üstüne üstlük takım içi sorunlar belli ki üst düzey ki ben bunların yine yerlilerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Adamın antreman teknikleri ağır ve zor diye bile eleştiriyordu yerli oyuncuların bir çoğu, ama ağır olduğu kadar ne kadar kaliteli bir antreman sistemi varsa Ordu neredeyse hiç sakat vermedi bütün sezon. Adamın o işi bile battı.

Açık ara ülkedeki en iyi TD'di. Zati kariyer olarak çoktan buradaki herkesi katlamış bir adam da asdfsa Kontrol ettiği takımın konu ne kadar dipte olsa ve sürekli kötüye gitse de çok yazık oldu. BJK'ye gelsin falan çok isterim aslında Samet'in yerine umarım değerlendirmeye almışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Cuper çok zorlamış istifası kabul edilsin diye, olmuyor yapamıyorum boşuna tutmayın vs. demiş.

Yazık oldu. Nedim Türkmen bu süreçte en olması gereken şekilde davrandı. 2 kere Cuper'in istifası reddedildi, sonuna kadar gidilecek dendi. Biliyordu adamlar çünkü daha o çapta bir TD getiremeyeceklerini ama işte olmadı.

Sorun tahminen yerli oyunculardan kaynaklıydı. Birkaç yerliyi çıkar zaten komple kalitesiz bir yerli kadrosu vardı. Kalite yabancılar olsa da bir yere kadar, o dengeyi bir türlü kuramadılar. Üstüne üstlük takım içi sorunlar belli ki üst düzey ki ben bunların yine yerlilerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Adamın antreman teknikleri ağır ve zor diye bile eleştiriyordu yerli oyuncuların bir çoğu, ama ağır olduğu kadar ne kadar kaliteli bir antreman sistemi varsa Ordu neredeyse hiç sakat vermedi bütün sezon. Adamın o işi bile battı.

Açık ara ülkedeki en iyi TD'di. Zati kariyer olarak çoktan buradaki herkesi katlamış bir adam da asdfsa Kontrol ettiği takımın konu ne kadar dipte olsa ve sürekli kötüye gitse de çok yazık oldu. BJK'ye gelsin falan çok isterim aslında Samet'in yerine umarım değerlendirmeye almışlardır.

Cuper mi en iyi TD? LoL
Sosyal ağlarda paylaş

Elazığ maçında yine fantastik işler oldu.

İlk olarak Ivesa kurtardığı bir pozisyonda topu takip edip güvenli bölgeye çekti. Taça falan atması gerekirken sağdan bindirme yaptı atak başlattı. Çok garipti 2 metrelik kaleci formalı adamın sağdan bindirmesi sdfdsfdsfs

Arada Antep BB'den aldığımız Volkan Yılmaz, 80'de Sinan'ın yerine girerek ilk kez formayı giydi. 82'de başlayan atağı devam ettirdi. Pas, pas derken 2. kez ayağına gelen topu ağlarla buluşturdu.

Son olarakta maçın bitimine 20 saniye kala Doka'nın açtığı orta havada garip bir şekilde kavis aldı. Ivesa falan dışarı bıraktı izledi topu da top tam çatalda patlayıp geri döndü.

Son 10-15 dakikası feci heyacanlıydı. Puan oldu 35, aşağısı daha da karıştı Akhisar'ın kazanmasıyla birlikte...
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzsüzlük bu...

Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile çıktığı 10 maçta 4 gol atan Webo'yu yere göğe sığdıramayan Fener medyası; düşmemek için oynayan Akhisar'da 9 maçta sahaya çıkıp 8 gol atan Gekas'ın adını bile anmıyor...
Yahu bir futbol adamı bu kadar mı yüzsüz olur?..

http://spor.internethaber.com/yazi/memduh-bayraktaroglu/3221/fenerbahce-bal-kupune-dustu.html
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

http://l1304.hizliresim.com/18/g/m2yzh.png

10 mayısta şampiyonuz diyorlar birde 9 mayıs eskişehirle ziraat türkiye kupası maçı sonrası mı şampiyon olacak ligte fener 10 mayıs?!?!?!?!?!?

said:
Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, lig düğümünün Fenerbahçe-Galatasaray maçında çözüleceğini söyledi, “Mutlu sona biz ulaşacağız. Buna inanıyoruz. 10 Mayıs'ta şampiyonuz” diye konuştu

Derbiler ne zamandan bu yana cumaya alındı
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Yüzsüzlük bu...

Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile çıktığı 10 maçta 4 gol atan Webo'yu yere göğe sığdıramayan Fener medyası; düşmemek için oynayan Akhisar'da 9 maçta sahaya çıkıp 8 gol atan Gekas'ın adını bile anmıyor...
Yahu bir futbol adamı bu kadar mı yüzsüz olur?..

http://spor.internethaber.com/yazi/memduh-bayraktaroglu/3221/fenerbahce-bal-kupune-dustu.html
ahahahahah sen gerçekten çok korktun ya. gerçekten çok korktun. yazık sana. şampiyon olmayacak fener, merak etme, git şimdi uyu :)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ahahahahah sen gerçekten çok korktun ya. gerçekten çok korktun. yazık sana. şampiyon olmayacak fener, merak etme, git şimdi uyu :)

İstanbula yağan 10 cm kar haber olur doğuda yağan 1 metre kar haber olmaz mantığı işte.Gekas a bir webo kadar haber yapılmıyor

Fenerin şampiyonluğu ile ne alaka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...