Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Biraz önce yine çalışmaz diye bir beklentiyle şu linke tıkladım: http://www.gaikai.com/games/witcher-2-enhanced-edition Çalıştı. Fare ve klavye hareketlerine herhangi bir gecikme olmadan, epey iyi grafiklerle Witcher 2 oynadım ve yarım saat. Oynadığım sistem Ubuntu 12.04 ve Oracle Java 6. Linux yani. Tekrar söylüyorum, LINUX. Süper ya, sonunda kullanılır bir kaliteye ulamış. Daha 2-3 yıl beklemek gerekiyor sanırım her yerde olması için bunun ama (benim denediğim site sadece yarım saat demo oynatıyor mesela) ilerde epey iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Emin misin hiç gecikme olmadığına? Zira Dead Rising 2'yi deneyeyim dedim mouse hareketleri epey laglıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Benm rahattı. TTNet'e bağlı ama o tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 nfs denedim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 konsol oyunları da dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 4mbit yetmiomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 mass effect bi bakaym dedim,ellerim kırılaydı da tıklamasaydım hala in game video izliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ttnet kullanıom düzgün çalıştı. Galaxy s ile denedim daha android desteklemioz msjı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 10 mbit denedim. fena değil aslında kontrollerde delay yok. ama ekranın bir kısmının başı kıçı kayıyor arada. grafik kalitesi de baya iyi. yaygınlaşırsa tutar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 nfs run iyiymiş ama en ufak bi delay olunca duvara vuruyorsun sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 online.com da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 9.5 mbit yetmedi, ne istiyor ulan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 7 ile oynadım ben. Hıza değil latency olayına bakıyor asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nerde ki serverları? niye o kadar kötü ms aldım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bilmiyorum. US'dir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sen nerde oturuyorsun GERGE başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Onlive da iyidir, başlığı vardı hatta patide de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ankara. Onlive sırf web değildi ama, istemci yüklüyordu. Linux desteği yok yani. Türkiye'de de çalışmıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 henüz yok ama çıkacaktı linux client'ı. mac için var mesela. web üzerinden cloud gaming'in başarılı bi uygulaması olarak quake live de gösterilebilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nfs demosunu denedim gece, kontrollerde bi sıkıntı yoktu ama görüntü çamurdu direk 4mbit ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ttnet bana 1.1, 1.2 mbit verebiliyor ancak. 50gb akk var bir de. benim için hayal böyle şeyler şimdilik. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 NFS ve Orcs Must Die sıkıntısız oynadım 32mbitle. Güzel hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Witcher 2 oynuyorum mouse'ta lag var bağlantı 20mb deniyorum bakalım. Bu olay çok iyimiş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ne bu olay şimdi? başkasının makinasında mı oynuyoruz? serverda mı oynuyoruz nedir? çünkü herhangi bir aletten oynayabilirsiniz diyor hardware önemli olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 2mbit'i beğenmedi, yürüsün gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar