Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ilk 15 level free to play: http://www.swtor.com/info/news/news-article/20120710-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 twice the pride, double the fall. bugünlerini mumla arayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 allam ya adam hala etraflıca diyor. sıkıntı anlayışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ne zaman beleş olacak şu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bombilo said: allam ya adam hala etraflıca diyor. sıkıntı anlayışta. Laf yetiştirme de işine bak er(gen)ç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 “Come Back and Play at No Charge* for Up to 7 Days!” Says the SWTOR site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mahalledeki şişko ama iyi topu olan, koşamayan, hep kaleye geçirilen çocuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2 online gordum mapte dun asdad alt f4 cektim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bu baslik Swtor yapim ekibi Koreäde kursuna dizilene, kolu bacagi kirilip Hindistanda dilenene kadar devam edecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Afterdeep said: Laf yetiştirme de işine bak er(gen)ç.. ÇOK İNCE! ASFDSGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 adam ince beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kavga etmeyin oyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Today we are excited to announce the Star Wars™: The Old Republic™ Free Trial*. Now you will be able to live out your very own Star Wars™ saga with thousands of other players up to level 15 with no charge or time limit! The Star Wars: The Old Republic Free Trial allows individuals, without a previously active Star Wars: The Old Republic game account, to see a portion of what the game has to offer with no payment method required. no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 dsfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dökülüyor efenim tutamıyoruz: The Old Republic executive producer Rich Vogel has left developer BioWare amid a wave of layoffs. BioWare Austin, the studio behind The Old Republic, have been laid off as well. http://www.gamasutra.com/view/news/174300/SWTORs_executive_producer_leaves_BioWare_amid_layoff_reports.php http://www.internetmonk.com/wp-content/uploads/blogs-us-building-collapse-small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Oyunu savunan arkadaşlar oynuyor mu hala merak ettim bok attığımdan değil merak ettim sadece 2 sayfa oyunun ne kadar mükemmel olduğunu saymadan cevap verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çok eğlenceli lan tortanic konuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://i0.simplest-image-hosting.net/picture/tortanic.jpg güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 free olsa da kalan hikayeleri tamamlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Aluriel said: çok eğlenceli lan tortanic konuları konuyu yenı gordum kolamı ve cipsimi aldım ve 1. sayfadan itibaren okumaya başlıyorum. en guzel diziden bile daha sürükleyici lan.. addgadadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 tamamen bedava oyun olsun o zaman bakalım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dh de oyunu headless zombie gibi savunan 10 larca eleman var hala fsdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hala 1-2 çalışan adam kalmış bioware austinde, onlarda fanları suçlamışlar dgdsdfg http://blogs.bettor.com/Anonymous-Bioware-Insider-blames-fans-for-SWTOR-Video-Games-Update-a173317 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ahahahaha beyinlerine saber girmiş mal herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 AUSTIN'DE MUON GOLD'U FAZLA KAÇIRIYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar