Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

uydu kullananlardan musteri hizmetlerini arayıp dogru düzgün bilgi alabilen var mı.
şu an 0.75 mbit hız bende şaka gibi

Bana btk ya sikayet et dediler. Dedim ben btk musterisi miyim. Siz halledeceksiniz. Filtreleme yuzundrn internet yavasmis. Biz sisteme bile erisemiyotuz diyorlar. Filtreleme yuzunden butun internet mi gider dedim. Oyle diyor salak kari. Turkcell lte ile 36 aliyorum, filtrelemeysr orada da var. sinir ettiler.

Buyuk ihtimal filtreleyemediler interneti komple yavaslattilar gerzekler.
Sosyal ağlarda paylaş

arıyorum uydunet müşteri hizmetlerini bize sadece türksat kaynaklı olmadığı söylendi diye geveliyorlar dalgamı geçiyorlar. Vermediğiniz hizmet süresini faturamdan düşün dedim şu anda talep oluşturamıyoruz vıdı vıdı dendi. En son faturayı gidip başbakandan isteyin dedim kapattım ha kime dedim bunu oradaki zavallı çalışana. Böyle bir şerefsizlik görülmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Nekro said:

uydu kullananlardan musteri hizmetlerini arayıp dogru düzgün bilgi alabilen var mı.
şu an 0.75 mbit hız bende şaka gibi

Bana btk ya sikayet et dediler. Dedim ben btk musterisi miyim. Siz halledeceksiniz. Filtreleme yuzundrn internet yavasmis. Biz sisteme bile erisemiyotuz diyorlar. Filtreleme yuzunden butun internet mi gider dedim. Oyle diyor salak kari. Turkcell lte ile 36 aliyorum, filtrelemeysr orada da var. sinir ettiler.

Buyuk ihtimal filtreleyemediler interneti komple yavaslattilar gerzekler.

abi bana da aynı şeyi dediler. Devlet tarafından bir mudahale var diyor. Sadece turksata mı var superonline vadofone vs niye normal o zaman diyorum. Onlar özel kurum olduğu için bilgimiz yok maalesef diyor. Bu durum geçince internet düzelecek en fazla bu kadar bilgi verebiliyorum dedi adam. Çok sağol.
Sosyal ağlarda paylaş

Uydunet şu anda gerçekten çıldırtıcı nitelikte.

Ha birde this yani

calimero said:

bunlar kafalarına göre yaranmak için yapmışlardır. ha işe de yarar bu arada yani biliyoruz tayyip'i.

ya da köylü bir firma oldukları için (ulan uzaya uydu fırlatmışsın hala köylüsün) makina soğusun hazır yasak varken diye yapmış olabilirler, ashdahfhaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...