Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 En iyisinin bir tarafına çakam çakmağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bende de bugun yavaş biraz, haftasonu diyee sanırım. wireless falan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Superonline 100mbit fiber var. Youtube korkunç yavaş bişi izleyemiyorum Instagrama girmiyor Twitter'a da Oyunlarda problem yok ping vs iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 youtube/instagram/twitter/facebook engelli abi çok yavaş giriyor girse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 uydu kullananlardan musteri hizmetlerini arayıp dogru düzgün bilgi alabilen var mı. şu an 0.75 mbit hız bende şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bende de aynı şekilde çıkıyor test sonucu ama hatun tv de stream dizi izliyor mesela içeride 480p takılmıyor, ben nette gezebiliyorum vs vs. http://i.hizliresim.com/D3nAZy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Nekro said: uydu kullananlardan musteri hizmetlerini arayıp dogru düzgün bilgi alabilen var mı. şu an 0.75 mbit hız bende şaka gibi Bana btk ya sikayet et dediler. Dedim ben btk musterisi miyim. Siz halledeceksiniz. Filtreleme yuzundrn internet yavasmis. Biz sisteme bile erisemiyotuz diyorlar. Filtreleme yuzunden butun internet mi gider dedim. Oyle diyor salak kari. Turkcell lte ile 36 aliyorum, filtrelemeysr orada da var. sinir ettiler. Buyuk ihtimal filtreleyemediler interneti komple yavaslattilar gerzekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ttnette yavaş ya, vpnlere ulaşamayalım diye yavaşlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Uydunet yavas degil yok direk 50mbit bagli bende 0.30 aliyorum. Bu yavasliktan ote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://www.speedtest.net/result/5773987860.png akıyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 speedtest in ana sayfasini bile acamiyorum ben (vpn sizken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 arıyorum uydunet müşteri hizmetlerini bize sadece türksat kaynaklı olmadığı söylendi diye geveliyorlar dalgamı geçiyorlar. Vermediğiniz hizmet süresini faturamdan düşün dedim şu anda talep oluşturamıyoruz vıdı vıdı dendi. En son faturayı gidip başbakandan isteyin dedim kapattım ha kime dedim bunu oradaki zavallı çalışana. Böyle bir şerefsizlik görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 .5 mbps olan hızımı vpn ile .7'ye çıkarabildim allahtan geri gitmiyoruz da hep ileri gidiyoruz. 360p izlemeyemiyorum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 barbu said: Nekro said: uydu kullananlardan musteri hizmetlerini arayıp dogru düzgün bilgi alabilen var mı. şu an 0.75 mbit hız bende şaka gibi Bana btk ya sikayet et dediler. Dedim ben btk musterisi miyim. Siz halledeceksiniz. Filtreleme yuzundrn internet yavasmis. Biz sisteme bile erisemiyotuz diyorlar. Filtreleme yuzunden butun internet mi gider dedim. Oyle diyor salak kari. Turkcell lte ile 36 aliyorum, filtrelemeysr orada da var. sinir ettiler. Buyuk ihtimal filtreleyemediler interneti komple yavaslattilar gerzekler. abi bana da aynı şeyi dediler. Devlet tarafından bir mudahale var diyor. Sadece turksata mı var superonline vadofone vs niye normal o zaman diyorum. Onlar özel kurum olduğu için bilgimiz yok maalesef diyor. Bu durum geçince internet düzelecek en fazla bu kadar bilgi verebiliyorum dedi adam. Çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Vpndeyken sıkıntı yașamadığıma göre bütün ülke bir iki ruh hastasının keyfini çekiyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Telefonu taktım, mobil bağlantıda internette gezebiliyorum en azından, 0.5 mbit nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://odatv.com/abdyi-karistiran-casus-program-olayi-2510161200.html götüm götüm veri çekiyorlarsa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Uydunet şu anda gerçekten çıldırtıcı nitelikte. Ha birde this yani calimero said: bunlar kafalarına göre yaranmak için yapmışlardır. ha işe de yarar bu arada yani biliyoruz tayyip'i. ya da köylü bir firma oldukları için (ulan uzaya uydu fırlatmışsın hala köylüsün) makina soğusun hazır yasak varken diye yapmış olabilirler, ashdahfhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://puu.sh/s7oUQ/b6b6ea829b.jpg 56k dial up gibi upstream var dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Şimdi heryer düzeldi de bizim Uydunet mi 1 mbit? Çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Tak telefonu ya, uydunet kullanılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 benim telefon da aynı durumda? türk telekom. 1mbit'i geçmiyor kesinlikle. daha dün 40-50'leri gördüğü yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ben telefon da takamıyorum, pc nin olduğu oda kafes gibi olduğundan telefon hiçbir şekilde isnyal almıyor. 0.89 dl / 0.16 ul ile takılacağız demek ki fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Hay anasını Uydunet'in ya. Hala 1 Mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ttnet hala kötü, düzelme yok uydunet yalnız değilsiniz podfsg stream video falan herşey yalan oyunlarda da delay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar