BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Skype bir süredir bok ötesi. Aynı sorunu yaşayan var mı? video call veya normal görüşmede berbat ötesi resmen sürekli ya kesilir ya bozulur ses yada çamur gibi görüntü olur, ne oldu buna ne zaman düzelicek? superonline fiber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 süperonline nin kendisi voip sattığı için belki skype yi baltalıyor olabilri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Yeni başladı bu, 1-2 haftadır böyle. Eskiden cillop gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Youtube falan da gitti bugün itibariyle iyice sürünüyor şu anda video falanda yüklemiyor pofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 youtubedan verim almayı beklemek şu saatten sonra mantıksız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Niye biz insan değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://www.youtube.com/my_speed 4.41mbps ortalama yakalamışım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 BlaCk said: Niye biz insan değil miyiz? 3. dünya ülkesi olduğumuz için internetimiz de anca bu kadar. youtube direk 144pye atıyor benim videoları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yazık la benim internet direkt 720p atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ya Superonline fiber 50mbit net ile youtube videosu izleyemiyorum, skypeta görüşmelerim sürekli bozuluyor falan. Hakkaten insan yerine koysalar böyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Seru said: yazık la benim internet direkt 720p atıyor. dönem dönem oluyor bu ya. 3mbit ile 720p streamliyordum geçen aya kadar. bu ay sıçtı iyice. birinden kısıp başka birine mi veriyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bu ttnetin altyapısına kafam girsin net. İlla adam akıllı oyun oynamak için geceyimi bekliyicem böyle yurt dışı çıkışını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 izmir superonline fiber kullanıpta berbat olan var mı benim gibi başka? ping paso timed out oluyor, skypetaki görüşmeler rezalet ötesi bir kalitede, sayfalar arası gezerken bariz bazen takılıyor, youtubeda birşeyler izlemek tam bir işkence. packet loss mudur artık ne skmse çok acaip bir sorun var. Varmı bunları yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İlginç, benim superonline fiber 1 yıldır berbatti,yalnız bizim siteden başka sorunu olan duymamıştım. Şuan bizim fiber cillop gibi son 1 aydır.Packet loss yok,yurtdışı pinglerim ve dl çok iyi durumda.Diğer bölgeler ağır zıçmış asdaadad. Ankaradayım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hatırlamışken sorayım bostancıya taşınıcaam da alt yapısı nasıl arkadaşlar superonline fiber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 BlaCk said: izmir superonline fiber kullanıpta berbat olan var mı benim gibi başka? ping paso timed out oluyor, skypetaki görüşmeler rezalet ötesi bir kalitede, sayfalar arası gezerken bariz bazen takılıyor, youtubeda birşeyler izlemek tam bir işkence. packet loss mudur artık ne skmse çok acaip bir sorun var. Varmı bunları yaşayan? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bingildak said: hatırlamışken sorayım bostancıya taşınıcaam da alt yapısı nasıl arkadaşlar superonline fiber? Şehir içinde olmuyor genellikle superonline fiber. Siteye falan taşınman lazım, en azından birkaç ay öncesine kadar böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 siteye taşınıyorum, denk gelmiş, önceki kiracının modemi gördüm superonline'dı sanmıyorum ki adsl olsun, olabilir de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 benim bulundugum bölge kaymak gibi, iyi alt yapısı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ya altpyapıyla falan alakası yok buradaki durumun, 3 hafta öncesine kadar muhteşemdi hiç bir sorun yoktu, 3 haftadır sürünüyor bi gariplik var telefon edicem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 süperonline ataşehir yurtdışı yerle bir. ping 10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fenalık geçirecem hiçbir şey açılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 benim uydunet bir süredir rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 demek ki sorun dopingte değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 internet birazcık yavaş gibi sanki, otuz bir çekiyor herkes sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar