Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Skype bir süredir bok ötesi. Aynı sorunu yaşayan var mı? video call veya normal görüşmede berbat ötesi resmen sürekli ya kesilir ya bozulur ses yada çamur gibi görüntü olur, ne oldu buna ne zaman düzelicek?

superonline fiber.
Mesaj tarihi:
Ya Superonline fiber 50mbit net ile youtube videosu izleyemiyorum, skypeta görüşmelerim sürekli bozuluyor falan. Hakkaten insan yerine koysalar böyle olmazdı.
Mesaj tarihi:
Seru said:

yazık la benim internet direkt 720p atıyor.

dönem dönem oluyor bu ya. 3mbit ile 720p streamliyordum geçen aya kadar. bu ay sıçtı iyice. birinden kısıp başka birine mi veriyorlar nedir
Mesaj tarihi:
izmir superonline fiber kullanıpta berbat olan var mı benim gibi başka?

ping paso timed out oluyor, skypetaki görüşmeler rezalet ötesi bir kalitede, sayfalar arası gezerken bariz bazen takılıyor, youtubeda birşeyler izlemek tam bir işkence. packet loss mudur artık ne skmse çok acaip bir sorun var. Varmı bunları yaşayan?
Mesaj tarihi:
İlginç, benim superonline fiber 1 yıldır berbatti,yalnız bizim siteden başka sorunu olan duymamıştım.

Şuan bizim fiber cillop gibi son 1 aydır.Packet loss yok,yurtdışı pinglerim ve dl çok iyi durumda.Diğer bölgeler ağır zıçmış asdaadad.

Ankaradayım bu arada.
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

izmir superonline fiber kullanıpta berbat olan var mı benim gibi başka?

ping paso timed out oluyor, skypetaki görüşmeler rezalet ötesi bir kalitede, sayfalar arası gezerken bariz bazen takılıyor, youtubeda birşeyler izlemek tam bir işkence. packet loss mudur artık ne skmse çok acaip bir sorun var. Varmı bunları yaşayan?

+1
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hatırlamışken sorayım bostancıya taşınıcaam da alt yapısı nasıl arkadaşlar superonline fiber?

Şehir içinde olmuyor genellikle superonline fiber.
Siteye falan taşınman lazım, en azından birkaç ay öncesine kadar böyleydi.
Mesaj tarihi:
Ya altpyapıyla falan alakası yok buradaki durumun, 3 hafta öncesine kadar muhteşemdi hiç bir sorun yoktu, 3 haftadır sürünüyor bi gariplik var telefon edicem bugün.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...