goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o stream için trafiği kısan bi algoritma geliştirmiş olabilirler ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi ne bu ya 8 mbit bağlantım var 16ya kadar çıkabilir yazıyor bende 4mbit fix bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu uydunet'in stream muhabbeti baydı ama ya 10mbit internet var hala 240p video izliyorum LAN! Ayrıca PS3'ün download'ları da bi malladı. Internet Download Manager'la bilgisayardan abanınca kısılmıyo hız ama diğer türlü internet kullanılmaz halde resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yurtdışı patladı mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://www.speedtest.net/result/2599784098.png ahahaha. var mı daha kötüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bahçelievler ttnet, yurtiçi-yurtdışı pert durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 1 mb dosya 2-3 dakkaya inerdi nereden nereye Vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bu sefer fiziksel değil galiba sorun. Bir anti-spam şirketi ile bir hosting şirketi arasındaki nifak DDOS savaşına dönmüş. http://www.bbc.co.uk/news/technology-21954636 Global internet slows after 'biggest attack in history' A row between a spam-fighting group and hosting firm has sparked retaliation attacks affecting the wider internet. Steve Linford, chief executive for Spamhaus, told the BBC the scale of the attack was unprecedented. Mr Linford said the attack's power would be strong enough to take down government internet infrastructure. "If you aimed this at Downing Street they would be down instantly," he said. "They would be completely off the internet." He added: "These attacks are peaking at 300 gb/s (gigabits per second). 300 gbit/saniye (37 gigabyte/saniye galiba) nasıl bi ataktır ya :D Bir önceki en büyük saldırı da 100 gbit / saniye imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 5 dakikada 1 interneti kopan başka kimse var mı istanbul'da ya? son 1 saattir falan 15-20 kere koptu heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Cd- said: bu uydunet'in stream muhabbeti baydı ama ya 10mbit internet var hala 240p video izliyorum LAN! Ayrıca PS3'ün download'ları da bi malladı. Internet Download Manager'la bilgisayardan abanınca kısılmıyo hız ama diğer türlü internet kullanılmaz halde resmen şunun önüne geçemiyorum. şu zamana kadar hep övdüm uyduneti ama bu bildiğin lanet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bu gece youtube zehir oldu. Uydunet/Kadıköy Hotspot shield'ın beleş versiyonu ile 720p video açtım takılmadan çalışmaya başladı. ABV UYDUNET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 3-4 gündür net patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bu nedir abi ya. ankara emek. hayır adil kullanım kotasını falanda geçmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 battlefieldda 999 pingimle atıldım 10 15 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 uydunetten adsle gectigimden beri bir rahatlama yasadim ama millet foberle akiyor siradan bir apartmanda oturmanin acisini cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 gündüzleri DL falan çok yavaş ya. rezalet durumda streaming falan haliyle. 8mbit baglantı var sınırsız, hız testi normal sonuç veriyor ama. var bi cinslik. pingler normal ama dl çile resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Adil kullanim kotasi falan yok, duz sinirsiz 8mbit, ama 20, YIRMI KB ile cekiyor, nedir bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sdf abi türkiye lan party var sırf, avrupa 200ping hiç bişey yapamıyorsun. pazar günü saat 8 YOĞUN OLUYOR TABİ kafasındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bostancida uydunet patlamis, ariza kaydi otomatik mesaja yonlendiriyo, tahmini duzelme suresi 10 saat diyo falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 son zamanlarda uydunette bir saçmalama mı var ya, 360p video bile izleyemiyorum 3Mbit bağlantı ile. bazı sitelere de giriş yapamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 20 mb don hızı upl 15 veiyodu çat 5'e düştü. bişe var dropbox 4.5 kb ile up yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Neti yavaş olan varmı şuan? Yurtdışı kopuk bende.Süperonline fiber@Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Aynen bende de sıkıntı var. Hatta direk sitelere girmeme falan. Okulun vpnine bağlanıp ancak paticik'e girebildim. Superonline fiber - Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 allah belanı versin ttnet - ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar