AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 8 megabit bağlantı hızına 300kb/sn oyun çekiyorum Steam'den, bugün rezalet hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yurtdışı mı gitti nedir? hiçbi site açılmıyo yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 1 haftadır falan torrent yerlerde 50kb'yi geçmiyor sizde nasıl durumlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Dün 1mb/sn ile çekebiliyordum torrentte. Özellikle haftasonlarında problem oluyor herkesin yüklenmesiyle, yılbaşında da can sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Uydunet mi yalan oldu acaba? 444 0 126 da calmadan kapaniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dedim ve geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 tt fiber dun gece kanserdi aradım arıza kaydı bırakmaya kimse açmadı şimdi uyandım düzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 uydunet ne ya böyle 5 dakka var 5 dakak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bende de öyle, uydunet kesilip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bende bi 10 dakka gitti simdi bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 KABLO REZİL BABS THX BYEEESSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yurtdışından 30kb/s ile indiriyorum ahahah ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 uydunet tükkanı kapattı gitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ya fiber var ve youtube ile torrent cidden can çekişiyor. çok yavaş, aşırı yavaş. biri turktelekom dnsleri patladı demiş de, ben google dns kullanıyorum alakası yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 wow'da 7k ping var. adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 20kb/s falan bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 lokasyon da bildirin abi. neredesiniz mesela. İstanbul-Bakırköy 8mbit kullanıyorum. DL'de sorun yok avrupa/amerika. 800kb çıkıyor ama diablo 3 ve wow'da inanılmaz ping var. Planetside 2 oynadım avrupa serverında sorun yok mesela orada. gayet temiz. telia'nın bazı hatları batık durumda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bağlantı kalitesi leş, pingler falan, kablonet bostancıdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Patlattılar gene bi yerleri. Denizin altındaki kablolar örümcek bağlamış. Bu yurtdışı çıkışları gördüğümüz bi link vardı bide problem olan yerleri gösteren. Neydi acep. Bi de, internetin yavaş olup olmadığını anlamanın en hızlı yolu command prompt da : ping www.dslreports.com 200'ün altındaysa problem yok. Şu an 400-500 arası. ADSL - İstanbul - Beykoz (haber muhabirleri gibi oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 istanbul caddebostan adsl yurtdışı min ping 250 hatta steam falan 5 dakkada açılıyo ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 wtfast ile diablo3 farklı yerlerden farklı sonuçlar veriyor. hollanda: 125 - 600 ms almanya: streaming failure isveç: 600 ms - 1 s londra: 80 - 350 ms fransa: 90 -250 ms -> DCed sidney: streaming failure malezya: streaming failure izmir: streaming failure teksas: 320 - 350 ms (stabil) florida: streaming failure şikago: streaming failure san jose: 390 - 420 ms (stabil) kuveyt: proxy error güney afrika: 370 - 420 ms (stabil) wtfast kullanmadan: 80 ms - 2 s sorundan önce wtfastsiz 80-90 ms istanbul-avcılar, kablo. 350 ms'den düşük stabil bir lokasyon bulamadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 telia'nın bazı linkleri sorunlu işte. tabi gel bunu call center'da çalışan robotlara anlat. 10dk izah ediyorsun "yani hızınız düşük di mi ?" diye soruyor eleman. aktif kablo'nun ataköy'de çalışan bir mühendisi vardı kadın. bi ara bağlantı sorunları oluyordu yurt dışı hatlarında. Baya bi rezaletti. Kadın bir süre sonra arayıp böyle böyle sorun bildirmişsiniz tam olarak nedir izah edin dedi. Cep telefonu numarasını verdi, sorun olduğunda direk buradan arayın dedi. Ne efsane bir ablamızdın sen esrarengiz mühendis abla. şimdi herşey otomatik. sorun giderildiyse 1 devam ediyorsa 2'ye basın diye otomatik telefon geliyor artık arıza kaydını verdikten sonra. Arayıp soruyorsun sorun neydi peki diye bilmiyoruz burada sorun giderildi yazıyor diyorlar. trace route yapın bu arada nereyle sorun yaşıyorsanız. Belki sizin sorun iç hatlardandır çözümünüz daha kolay ve hızlı olarak doğru bir şekilde bildirmeyi başarabilirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Oha ankarada superonline fiber zıcış resmen.Paticik dahil tüm sitelere girerken işkence çekiyor net. Diablo3 de eu sunucularına bağlanınca zaten lag,spike herşey var 2 gündür.Yalnız us sunucularında problemsiz oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 telia gg, 2 saattir küfür yiyoruz raid liderden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar