benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 ping coştu ya, oyun oynayamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Lan torrenti açtım 5 dakka kadar 50mbit hızda indiriyordu sonra net birden 3-4mbps seviyesine düştü , reset falan hiçbirşey fayda etmiyor. Torrent kullananlara direk Bandwidth throttling mı uyguluyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 superonline vdsl olayi nedir ? fiber altyapiya ihtiyac varmi avantajlari varmi yada turkiyeye donuyorum en iyi servis kimde ona geceyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 tartışmasız türk telekom en iyisi. fiber falan türkiyede leş, telefon altyapısı üstünden telekom DSL alıyorsun, sorunsuz tıkır tıkır senelerce kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 vodafone fiber var bende gayet temiz DL/UL ikisi de. izmir'deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 goldbären said: tartışmasız türk telekom en iyisi. fiber falan türkiyede leş, telefon altyapısı üstünden telekom DSL alıyorsun, sorunsuz tıkır tıkır senelerce kullanıyorsun. yoo superonlineın fiberi senelerdir sorunsuz ve hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 bende de uydunet var zaten, tek cümleyle hazır cevap isteyen araştırmayan adamı kafalamak istemiştim. zaten kimse inanmaz telekom iyi diyene sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 spompas said: superonline vdsl olayi nedir ? fiber altyapiya ihtiyac varmi avantajlari varmi yada turkiyeye donuyorum en iyi servis kimde ona geceyim ? Superonline ADSL'den VDSL'e geçtim, şuanda kadar memnunum bir sorun yok. Fiberin olmadığı yerlerde ADSL'in hızlısı olarak düşünebilirsin. Apartmandaki alt yapıya göre 100 mbit'e kadar hız alınabiliyor. Önce bulunulan yerde var mı var ise ne kadar destekliyor ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=S2U7nVq0ly0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 dün geceden beri bayağı ciddi bir yavaşlık var nedense, modem reset filan fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Vodafone mobil internet 3 gündür pert bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 turk telekom kullanıyorum ,3 gundur webte acayıp bır yavaslık var. torrent download sıkıntısız fakat web surf ciddi boyutta lag.DNS ler patladı gıbı koktu bana.. baska aynı sorunu yasıyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 face. ing. gitti bakalım neler çıkacak altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 konu başlığı, interneti yavaş olmayan yok mu? olarak değişsin. bu ne abi sene 2018 olcak hala çük gibi internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 vodafone internet de cep de sıkıntılı biraz dün akşamdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 ekşi de gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 açılıyor bende ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 2-3 gündür bizim buralarda saat 00:30 oldumu internete birşeyler oluyor. Ya CRC artıyor hiçbirşey çalışmıyor yada komple düşüyor ip vermiyor tekrar. DSL bağlantıda kalitede sorun yok. Santralden ne yapıyolarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 yanlis baslik. edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Catscratch said: 2-3 gündür bizim buralarda saat 00:30 oldumu internete birşeyler oluyor. Ya CRC artıyor hiçbirşey çalışmıyor yada komple düşüyor ip vermiyor tekrar. DSL bağlantıda kalitede sorun yok. Santralden ne yapıyolarsa artık. Pederlerdeyim, ayni sikinti var. Saat 00:00-00:30 civari internet sapitiyor. Gerci bizimki kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 şu an sahrayıcedit yurt dışım ölü twitch bandwidth teste göre her yere 5k upload alabiliuyorum bi milan 9k anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Teşekkürler ttnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 en azından 8ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Abi 8ms ama... Ya 1mb ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oyun oynatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar