_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Whatsapp gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bebim internet yok direk evde gg wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Sırf bizde değil dünya geneli gg yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 superonline fiber'de olup hızı ucan var mı :D 100mbit var normalde de baglantı su anda katlıyor dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 20 mb filan alıyorum şu an normalde 23-25 arası gidip gelirdi sıçanzi herhalde uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 @bombilo maşalla :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Superonline aglatti gece. Bizim tum hizi sana vermis demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ahah aynen memleketin butun bandwidthini gece benım eve yonlendırdıler sagolsunlar :D simdi duzeldi. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bombilo said: superonline fiber'de olup hızı ucan var mı :D 100mbit var normalde de baglantı su anda katlıyor dsdsf abi sana niye 10 katı vermişler sdf gerçekten nasıl bir bug veya hata oluşmuş sistemde de 1000mb vermişler sana çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bi sıfır fazla koymuşlar işte yanlışlıkla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 klavye çift basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bana olsa interneti indirirdim o bugın olduğu gün. sonra her şeyimi yerel ağdan yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 donmadan 1 dakikalık video izleyemez oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 sanssizsansli said: bana olsa interneti indirirdim o bugın olduğu gün. sonra her şeyimi yerel ağdan yapardım. abi aklımdan gecmedi degil de 1000mbit le 200gb kotayı doldurmam 28 dakika 37 saniye, sonra tüm ay 3 mbitle gezerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 daha kötü olamaz dediğimin her seferinde ertesi gün daha da beterleşiyor tam gaz geriliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 haftanin 3 gunu lagfest artik. yurtdisi cikisini rotasyona aliyorlar. bir gun size geliyor bir gun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 gene bir boktanlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 pingler yüksek yine ya. artık alıştım ben. gece 12'den sonra rahatlıyor biraz. sabaha karşı 80 ping oluyor 40 sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 var mı neti yavaş olan? twiç çok kötü ya pixel pixel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 totemic said: var mı neti yavaş olan? twiç çok kötü ya pixel pixel.. hangi isp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 uydunet mi? izleyemiyorum pek ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 turk telekom. bir kaç kez modeme reset attım bu sefer twiçe giriyor patiye falan girmiyor dns sunucuları cvp veremıyor diyor. şimdi düzeldi gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ttnet utube ve netflix anlamsız bir şekilde kötü dl hızı iyi olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Uydunet'te de dl, oyunlarda ms falan duzgun ama twitch kotu. Arada takiliyo ve geri gelmiyo falan. Sayfayi refresheyince geciyo sacma bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 evet youtube iyi, twitch kötü. uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar