Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

yav'ın dediği random bişey. bana da oluyor. çok önceden eklediğim kişilerden rastgele bildiri geliyor, zaten tekrarlamıyor da. birinden geçende profil resmini değiştirdi diye geldi, başka birinden resim ekledi diye geldi, başka birinin like'ı geldi. ama tamamen random ve 1 kere olan şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

o da işe yaramadı. mesela fan sayfasında bir gönderinin altına yazılan yorumların sırası hep karışık oluyor. 4 saat önce yazıldı, 2 saat önce, 3 saat önce diye zaman sırası karışık oluyor yorumların. hangi cevap daha çok beğeni aldıysa o öne çıkıyor sanırım. sayfa sahibinin mi düzeltmesi gerek bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir şey sorucam.

kapalı bir grup var arkadaşlarla geyik falan bazen küfür müfür şaka muhabbetine bu itler bir kaç kez reportladılar.
daha önce ceza falan almıştım ne like yapabiliyorsun ne de bir şey paylaşabiliyorsun. hatta en son aldığım tam gezi zamanı 30 gündü facebook'ta bir şey paylaşamamıştım.

En son yine küfür ettim yine reportlamışlar.

Şimdi yine blocklanmış hesap. grupta yorum yapabiliyorum ancak like ya da bir şey paylaşamıyorum.

önceden zaman da çıkıyordu şimdi o da çıkmıyor. ulan bir daha hiç kullanamayacak mıyım?

nasıl yapıcam mail attım sallamadılar bile.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

yav'ın dediği random bişey. bana da oluyor. çok önceden eklediğim kişilerden rastgele bildiri geliyor, zaten tekrarlamıyor da. birinden geçende profil resmini değiştirdi diye geldi, başka birinden resim ekledi diye geldi, başka birinin like'ı geldi. ama tamamen random ve 1 kere olan şeyler.

bi' tek bu mesajdaki olan şeye benziyor bana olan.

şimdi ben bir süredir facebook'ta hiçbişey paylaşmamaya, çok nadir bişeylere like atmaya başladım. işin garibi de bu internet sessizliğine çok alıştım. Neyse, sanırım facebook benim ilgimi çekmeye çalışıyor yeniden :P

peki bu durumu bir adım daha öteye taşımak istiyorum diyelim, duvarımdaki tüm her şeyi nası silebiliyor veya görünmez hale getirebiliyorum? Var mı kısa kolay yolu bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ya bugün olmaya başladı

birisiyle facebook chatte konuşuyorum pc'de typing yazıyor duruyor. ben mesaj gelmedi zannediorum. Sonra facebook tabini kapatıp tekrardan facebooka girince mesajlar kısmında belirio oöyle okuorum.

chat ekranı karşıdan kendini yenilemio, neden olabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mortis said:

ya bugün olmaya başladı

birisiyle facebook chatte konuşuyorum pc'de typing yazıyor duruyor. ben mesaj gelmedi zannediorum. Sonra facebook tabini kapatıp tekrardan facebooka girince mesajlar kısmında belirio oöyle okuorum.

chat ekranı karşıdan kendini yenilemio, neden olabilir bu.

Aynısı bende de var bayadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
expert stalking soruları geliyor.

1- laptoptan chat kapalı facebookta takılıyorsunuz.
ama nasılsa kapalıIAHIAHAa diye karıya kıza mesaj yazıyorsunuz bi yandan.
kız arkadaşınız telefondan messengera baktığında last seen ne görür?

2- telefondan facebook uygulamasında finktir finktir gezmektesiniz. chat özelliği off.
ya aga işim var şimdi dediğiniz arkadaşınız messengera baktığında last seen ne görür?

bunları test ederek sonuçlarını zarfa koyup döküman alır şarbon çıkarmazsanız birlikte öğrenelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...