xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yav'ın dediği random bişey. bana da oluyor. çok önceden eklediğim kişilerden rastgele bildiri geliyor, zaten tekrarlamıyor da. birinden geçende profil resmini değiştirdi diye geldi, başka birinden resim ekledi diye geldi, başka birinin like'ı geldi. ama tamamen random ve 1 kere olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi bu yorumları eskiden yeniye nasıl sıralayabilirim ya milletin yazışmaları beğeniye göre üste çıkıyor karman çorman oluyor sinir oldum. başlıca yorumlar ve yakınlardaki hareketler var ama iki türlü de istediğim gibi olmuyor yorum sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yeniden eskiye yapabilirsin. sol üst kosede haber kaynagı var orada var başlıca haberler en yeniler yazar sen en yenilere bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 o da işe yaramadı. mesela fan sayfasında bir gönderinin altına yazılan yorumların sırası hep karışık oluyor. 4 saat önce yazıldı, 2 saat önce, 3 saat önce diye zaman sırası karışık oluyor yorumların. hangi cevap daha çok beğeni aldıysa o öne çıkıyor sanırım. sayfa sahibinin mi düzeltmesi gerek bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 O hala bok gibi işliyor. Tam çalışmıyor. Bitti aslında facebook ya, uzatmaları oynuyor. Çoğu işlevi doğru sapıtıyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Vidya calli mac aire yuklemeye calisiyoruz ama yukleyici downloading diyor kaliyor oyle. Hic bi hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 he bitti bitti facebook lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya bir şey sorucam. kapalı bir grup var arkadaşlarla geyik falan bazen küfür müfür şaka muhabbetine bu itler bir kaç kez reportladılar. daha önce ceza falan almıştım ne like yapabiliyorsun ne de bir şey paylaşabiliyorsun. hatta en son aldığım tam gezi zamanı 30 gündü facebook'ta bir şey paylaşamamıştım. En son yine küfür ettim yine reportlamışlar. Şimdi yine blocklanmış hesap. grupta yorum yapabiliyorum ancak like ya da bir şey paylaşamıyorum. önceden zaman da çıkıyordu şimdi o da çıkmıyor. ulan bir daha hiç kullanamayacak mıyım? nasıl yapıcam mail attım sallamadılar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 asdasd arkadaşlarını çok sevdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hani küfür zaten yorumda oluyo, ne diye yorumu açık bırakıp geri kalanı kapatmışlar ki sdlkfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 fistan mi var grup ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 :( olm çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 xaty said: yav'ın dediği random bişey. bana da oluyor. çok önceden eklediğim kişilerden rastgele bildiri geliyor, zaten tekrarlamıyor da. birinden geçende profil resmini değiştirdi diye geldi, başka birinden resim ekledi diye geldi, başka birinin like'ı geldi. ama tamamen random ve 1 kere olan şeyler. bi' tek bu mesajdaki olan şeye benziyor bana olan. şimdi ben bir süredir facebook'ta hiçbişey paylaşmamaya, çok nadir bişeylere like atmaya başladım. işin garibi de bu internet sessizliğine çok alıştım. Neyse, sanırım facebook benim ilgimi çekmeye çalışıyor yeniden :P peki bu durumu bir adım daha öteye taşımak istiyorum diyelim, duvarımdaki tüm her şeyi nası silebiliyor veya görünmez hale getirebiliyorum? Var mı kısa kolay yolu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 facebook girmeye çalıştığım da "Bu web sayfası kullanılamıyor" hatası alıyorum tunnelbear açtığımda girebiliyorum dns değiştirdim olmadı proxy ayarlarına baktım düzgün neden olabilir bu hata? hosts dosyası da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gugil dns leri hacker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 facebook gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 comodo dns ile de giremiyorum, yandex'i deniyecem şimdi. güncelleme: oeh yandex de patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 aynı hatayı mı alıyosun yoksa başka hata mı ? vpn ile giriyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 facebook kapalı deil mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 vpn ile giriyorum normal olarak "Bu web sayfası kullanılamıyor" diyor http://www.downforeveryoneorjustme.com/facebook.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben giriyorum gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya bugün olmaya başladı birisiyle facebook chatte konuşuyorum pc'de typing yazıyor duruyor. ben mesaj gelmedi zannediorum. Sonra facebook tabini kapatıp tekrardan facebooka girince mesajlar kısmında belirio oöyle okuorum. chat ekranı karşıdan kendini yenilemio, neden olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mortis said: ya bugün olmaya başladı birisiyle facebook chatte konuşuyorum pc'de typing yazıyor duruyor. ben mesaj gelmedi zannediorum. Sonra facebook tabini kapatıp tekrardan facebooka girince mesajlar kısmında belirio oöyle okuorum. chat ekranı karşıdan kendini yenilemio, neden olabilir bu. Aynısı bende de var bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 expert stalking soruları geliyor. 1- laptoptan chat kapalı facebookta takılıyorsunuz. ama nasılsa kapalıIAHIAHAa diye karıya kıza mesaj yazıyorsunuz bi yandan. kız arkadaşınız telefondan messengera baktığında last seen ne görür? 2- telefondan facebook uygulamasında finktir finktir gezmektesiniz. chat özelliği off. ya aga işim var şimdi dediğiniz arkadaşınız messengera baktığında last seen ne görür? bunları test ederek sonuçlarını zarfa koyup döküman alır şarbon çıkarmazsanız birlikte öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 1'i az önce denedim. bilgisayardan chat kapalı birine mesaj attığınız an son görülme süreniz mesaj attığınız saate güncelleniyor "facebook messenger" için. hiç rahat yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar