Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bu feyzbuk beni kanser etti ya. lise üni falan giriyorum. giridğimde halde hala ana sayfada BİR LİSE GİRİN çıkıyor lan hep
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 hesabım hacklenmiş bugun. dakar / senegal'den windows xp üzerinden firefox kullanarak eski kullanmadığım mail adresini kullanarak password'um resetlenmiş. şimdi tekrar resetledim ama içim rahat değil. chrome a zenmate eklentisi kurmuştum onunla bi ilgisi var mıdır ?
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 facebook kapattı diye biliyorum o açığı.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://www.teknolog.com/facebooktan-yeni-uygulama-nearby-friends/?utm_medium=TeknologCom&utm_source=TeknologCom facebook Nearby Friends uygulamasını devreye sokmaya hazırlanıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar isteğe bağlı olmakla birlikte bulunduğunuz konuma yakın olan arkadaşlarınızı size haber verecek. Bunun için de aynen Facebook’tan mesaj almış gibi bildirim alacaksınız. bu da kalsın dur
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 haftada bir ticker gitti diyor birileri topicte bozuluyor arada sadece
Mal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 birisi benim duvarıma yazdığı ve benimde altına yorum yazdığım bişeyi silebilirmi?
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mal said: birisi benim duvarıma yazdığı ve benimde altına yorum yazdığım bişeyi silebilirmi? siler
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ayda yılda bir biri duvarıma bişey yazdı napıyon ne ediyon diye cevapta verdik 10 gün sonra silmiş diyecektim ki hesabını deactive etmiş galiba ondan silinmiş belkide bi ihtimal
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ya bu feyste bazı arkadaşları ikinci sınıf yapma şansı var mı. yani ark olarak kalcaklar ama mesela yorum yapamıycaklar
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bi liste oluşturup, o arkadaşlarını o listeye koyup sonra "bu liste görmesin" diye ayarlayabiliyosun galiba
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 arkadaşlardan kişinin butonunu üstüne geliğ restricted yaparsan sadece public şeylerini görebiliyo ama yorum yazabilir mi bilemem
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gruptaki insanlara etkinlik oluşturunca neden otomatik davet gitmiyor. eskiden giderdi şimdi ne oldu kaldırdılar mı
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Biri var beni engellememiş ya da limited profil yapmamış beni ama her gün face'te birşeyler paylaşırdı bir anda kesildi en son paylaşımı 1 hafta önce. Eski paylaşımlarının hepsini görebiliyorum orada bir sorun yok. Sorum şu: Beni yeni paylaşımlarından,likes,comments vs... her türlü şeyini görmemi engellemek gibi birşey yapabilir mi ? Böyle bir secenek var mı facebook'ta ? ( geçen haftaya kadar olan herşeyi gözüküyor)
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 seni bir listeye eklemiş (restricted olan değil), sonra da o listeye paylaşımları kısıtlamış. ya da sana özel yapmış da olabilir tabii sdffd. geriye dönük uygulama seçeneği var ama onu kullanmamış o yüzden eskileri görebiliyorsun hala. paylaşımlarda böyle oluyor. ama like/comment görünmesi lazım gibi sanki yine de tam bilemedim o kısmını.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 senin dediğini anladım birşey paylaşırken cıkıyor bu paylaştıgını kimler görsün yazıyor ... arkadaşlar,herkese açık bir de özel var. Özel'e tıklayıp arkadaşlar görsün ama şu kişiler hariç derse paylaşımları göremem ama like'larını görmem lazım mutlaka...
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bi profil fotosu yükledim, karizmama dayanamadı çöktü site.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hadi bakalım kesin rtenin parmağı var
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 DNS değiştirip Facebook giremeyiz mi hep öyle giriyorduk ya :)
Öne çıkan mesajlar