Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu feyzbuk beni kanser etti ya. lise üni falan giriyorum. giridğimde halde hala ana sayfada BİR LİSE GİRİN çıkıyor lan hep
Mesaj tarihi:
hesabım hacklenmiş bugun. dakar / senegal'den windows xp üzerinden firefox kullanarak eski kullanmadığım mail adresini kullanarak password'um resetlenmiş. şimdi tekrar resetledim ama içim rahat değil. chrome a zenmate eklentisi kurmuştum onunla bi ilgisi var mıdır ?
Mesaj tarihi:
http://www.teknolog.com/facebooktan-yeni-uygulama-nearby-friends/?utm_medium=TeknologCom&utm_source=TeknologCom

facebook Nearby Friends uygulamasını devreye sokmaya hazırlanıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar isteğe bağlı olmakla birlikte bulunduğunuz konuma yakın olan arkadaşlarınızı size haber verecek. Bunun için de aynen Facebook’tan mesaj almış gibi bildirim alacaksınız.

bu da kalsın dur
Mesaj tarihi:
ayda yılda bir biri duvarıma bişey yazdı napıyon ne ediyon diye cevapta verdik 10 gün sonra silmiş diyecektim ki hesabını deactive etmiş galiba ondan silinmiş belkide bi ihtimal
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biri var beni engellememiş ya da limited profil yapmamış beni

ama her gün face'te birşeyler paylaşırdı bir anda kesildi en son paylaşımı 1 hafta önce. Eski paylaşımlarının hepsini görebiliyorum orada bir sorun yok.

Sorum şu:

Beni yeni paylaşımlarından,likes,comments vs... her türlü şeyini görmemi engellemek gibi birşey yapabilir mi ? Böyle bir secenek var mı facebook'ta ? ( geçen haftaya kadar olan herşeyi gözüküyor)
Mesaj tarihi:
seni bir listeye eklemiş (restricted olan değil), sonra da o listeye paylaşımları kısıtlamış. ya da sana özel yapmış da olabilir tabii sdffd. geriye dönük uygulama seçeneği var ama onu kullanmamış o yüzden eskileri görebiliyorsun hala. paylaşımlarda böyle oluyor. ama like/comment görünmesi lazım gibi sanki yine de tam bilemedim o kısmını.
Mesaj tarihi:
senin dediğini anladım birşey paylaşırken cıkıyor

bu paylaştıgını kimler görsün yazıyor ... arkadaşlar,herkese açık bir de özel var.
Özel'e tıklayıp arkadaşlar görsün ama şu kişiler hariç derse paylaşımları göremem ama like'larını görmem lazım mutlaka...
  • Yeni Oluştur...