reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 robinin kaçıncı babası bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hep o adamdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hafıza benim değil kardeşimin. Ben de hayran kaldım. imdb'den doğruladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 robin'in sesine nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 viktor nivmın oynuyodu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 son sahnede yeniden gördük ki robin'deki tahtalık boyutu 999999 ayrıca evet sesine nolmuş ööle? 3 gün sonra çekememişler mi sesi düzelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ele şükür sona yaklaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aquila said: hep o adamdi? yok sadece bu bölüm için bu adam olmuş bundan öncekileri hep başka bir adam oynamış gittim yan rolün yanı rolünü araştırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 proxybang (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 mmmhh http://cdn99.fansshare.com/photos/ashleybenson/ashley-benson-jivebunnys-1569035929.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 robin daggers ahaha iyiydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 robinle ilgili bir soru bu kadının çocuğu olmıcaktı demi böyle bi şey hatırlıyorum sanki geçmiş bölümlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 spo yeap...olmayacak...hatta Robin,çocuğunun olmayacağını öğrendiği gün...Ted'de biliyordu, ona böyle evde sıcak bir yemek falan hazrlamıştı ışıklarla süsleyip.... Llama said: robinle ilgili bir soru bu kadının çocuğu olmıcaktı demi böyle bi şey hatırlıyorum sanki geçmiş bölümlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 uzun zamandır ilk defa bir bölümü beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence de güzeldi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 simdi imdb'de 19.bolum diye bir sey gordum de, son bolum mu olacak o? yeni sezon yok degil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 6 bölüm daha var bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yeni sezon da olacak diye biliyorum ben. tahminim bu sezon sonunda anne'yi gösterirler, bir sonraki sezonda da anne ile ted üzerine yoğunlaşıp bitirirler, çocuklar vs. eski havasını mavasını geçtim, himym kadar içimi ısıtan bir dizi yok ya benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu sezon için 2 final hazırlıyoruz diyordu yazarlar bi ara. İşte devam edicek mi devam etmicek mi ona göre. Ama büyük ihtimalle anneyi her türlü görecez de bir dahaki sezonu onun üstünden gider fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 anneden sonraki son kişiyle tanıştı. devam etse de gösterirler onla devam eder gibi. yoksa 2 sezon sap gezdirmezler ted'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 güzel bölümdü... sondaki şarkı çok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 çok duygulandım bölümde , az kaldı artık görücez anneyi ,ama beklenti artık o kadar arttı ki bakalım kim olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 jennifer anniston gelirmiş bir de puhahahhahaha diye gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 meğersem ted gay oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 beklenti bayağıı yüksek. biran o vestiyer kızı anne sandım bu ne yaa dememk için zor tuttum...ne hale getrdiler beklentiyii bence Mila Kunis olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar