Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Şu dizide Ted'in yalnızken "ilerde iyi ki karımla tanışmışım" "şu an senle tanışmadığımdan çok mutsuzum", "ilerde senle tanışınca şunu yapcağıma söz veriyom" gibi sahneleri beni acayip bayıyor ya. Tamam abi biliyoz tanışacak işte. Tanıştığı için çok memnun olacaktıysa neden memnun olduğunu çekip gösterirsiniz. Animelerin mana içermeyen filler bölümleri gibi sahneler. İki sezondur komedi dizisinin her bölümünün bir sahnesine ağlayan karakter yapıştırma zorunluluğu hissetmeleri gibi bunlar da çok zorlama olaylar. Geçen sezon bir iki kez yaptın, tamam. Her bölümde ne gereği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 oha bu bitmemişmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sen kalbinde bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hala TV'de eski bölümlerine denk gelince kahkalarla gülüyorum ama yeni sezondakilere gülümsemedim bile.. Gereksiz yere uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bunlar grup yapmislar midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Gereksiz yere uzattılar cidden. Yeni bölüm hoşuma gitmedi ama önyargı ile izledim ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 2005...2013 still as usual.. kill them alll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 eskiden hep gülüyordum bu diziye ama gel gelelim son 2-3 sezonu o kadar bayık o kadar bayık ki tebessüm bile edemiyorum. Özellikle bu sezon çok sıkıcı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ted %100 saf katıksız doğal mal son 2-3 sezondur o yüzden. İnanılmaz bayıyor bazen direk türk filmlerinden fırlama birşey gibi, karakterin ilk sezonlardaki haline bak bir de şimdilerdeki haline, nasıl bir karakter gelişimi yazıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 son bolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kanuni'ye inanıp izlesem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 son bölümde harbiden eğlendim yahu, hep böyle olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Birsey sorucam 8 senedir hala anasıyla tanısamadı mı cocuklar ? Yoksa tanıstı ve öyle devam ediyor mu dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kadın ortaya çıktı. Sezon sonunda tanışacaklar ve dizi bitecek eheh. Kısa bölümleri olan bir dizi bu. İzleyecek bir şey bulamazsam yarım saat bir bölümü izliyorum işte. Hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 çocukları cami avlusundan almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bu sezonla birlikte diziden tiksinmeye başladım ya. tabletten marshall ile olan konuşmalar biraz güzeldi onun harici vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 1 kere, 20 dk boyunca 1 kere bile gülmedim, gülmeyi geçtim gülümsemedim bile. artık espriler, diyaloglar o kadar saçmalık düzeyini aştılar ki son sezonun ortasında bırakıcam diziyi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 kaç bölüm var bitmesine? ben sanki son sezonu 6-7 bölümde bitirecez diye bir şey okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 24'e mi özenmişler napmışlar düğün günü geçecek heralde bütün sezon. saçma sapan ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 k1nJo said: bu sezonla birlikte diziden tiksinmeye başladım ya. tabletten marshall ile olan konuşmalar biraz güzeldi onun harici vasat. +1 dugun bitsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben bu sezon çıkan bölümler son 2 sezona göre çok daha iyi ve kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ANNE KEŞKE COAT WENCH OLSAYMIŞ! OH BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 son bölümü geç izledim. ÇOOOK iyiydi. tıpkı eski bölümler gibi, koparan flashbackler, imba diyaloglar, "what actually happened" muhabbeti, uber arkadaşlık, recurring karakterler. 10/10. eskiden ne kadar legendary bir dizi olduğunu hatırlattı. bonus: slutty pumpkin http://i.imgur.com/EFU9Uz3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 slutty pumkingden sonra...bu anne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Son bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar