sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 son 4 sezonu sadece alışkanlıktan izledim heralde. saçmasapan dram falan yapmaya başladılar. iğrenç bir dizi oldu. gülmek için sitcom izleyeyim diyorsun, oturup 20 dakka boş boş ekrana bakıp belki 2 kere gülüyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Son sezonlarda araya gereksiz drama saçmak zorunda hissetmeye başladılar. Her bölümde min 10 dakika falan. Yeterince eğlenceli malzeme bulamamalarına bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bi 10 sezon daha olsa izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iIE0Wi9nHC0&feature=youtu.be kız cocugunun memesi ne kadar büyümüş dokuz senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ne göz var arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nikita izleyin kızı beğendiyseniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 O anneden o kız çıkmaz yanlız. mantık hatası var dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ne kadar leş bir promo yapmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bütün sezon 2 günde mi geçecekmiş ben mi yanlış anladım? promo baya baya cheesy gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yarın başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 başlasada bitse artık leşçil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 güzeldi fena değil. biraz bayacak gibi aynı haftasonu ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2013/04/geldi-yine-tipini-sktigim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 1. ve 2. bölüm duble beraber çıkmış sanırım. Fena değildi bölüm, ama eğlenceden çok romantiğe bağlayacaklar sanırım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 dandik espri dolu iki bölüm birden fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aktiftablet said: 1. ve 2. bölüm duble beraber çıkmış sanırım. Fena değildi bölüm, ama eğlenceden çok romantiğe bağlayacaklar sanırım bu sezon. 4 veya 5 sezondur öyle zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 2-3 bölüm daha tanışmayacaklar bence Ted ile o karı. Bu 2-3 bölüm boyunca o karı Ted'in her hareketine bayılıyor olacak Lilly'nin anlattığı. Kuvvetle muhtemel de ekip içerisinde en son Ted tanışacak yenge ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 finalden önce tanışacaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sparkcaster said: finalden önce tanışacaklarını sanmıyorum bana da finale doğru anca tanışırlar gibime geliyor, ama lastik gibi uzatıcaklar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 15 bölümü birden versinler bok gibi dizi zaten ahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cok seviyorum sunlari arkadasim gibiler :D bitmesin dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Jason Segel sağlam kilo vermiş insana benzemiş. iyice şişmişti son dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 anneye bak ben güzel değilim ama çok sempatiğim imajı başarılı verilmiş. 8 bölüm sonra tanışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 4 sezon da hamilelikle gecirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar