vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 guzel film,tavsie ederim.kızılderililerin nasıl asimile edildigini basarılı bi sekilde anlatmıs.10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 jonq said: Aktı gitti.. oo donnie yen varsa akar indireyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 köpekbalığı, okyanus, halle berry seviyorsanız seyredin. yoksa vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Sapık kapıcının maceraları..İdare eder 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://img.filimlerim.com/ai/12/04/17/6/9/4/o_18704_battleship-final-afisjpg.jpg meh http://www.vkfilmizle.com/wp-content/uploads/2012/06/the-hunger-games.jpg iyi uyarlama olmuş. lakin fazla kırpmışlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Flassh said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5OTA5MTI3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQyNzYzMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg abi güzel müzel de keşke biri bana katilin kim olduğunun belli olmadığını söyleseydi daha önceden öne göre izlerdim, şimdi uyayamıcam abi ben kafamda bin tilki. ben standart bir seri katil filmi diye bekliyordum vay serhat ya katili öğrenir yatar uyurdum mışıl mışıl derken dumur oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 çok güzel bir film olmuş. taviye ederim 8/1* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.circlecinema.com/wp-content/uploads/2012/05/intouchables.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu kadar güzel bi kadrodan,bu kadar boktan bi film çıkar mı...çıkarmış demekki.. Ben 2/10 veriyorum, imdb 7.2 vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 turist izledim fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Senede bir kez izlenmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.divxfilmizle.net/wp-content/uploads/2012/05/zed8kqwnf3gd9en90u3q.jpg 90'larda iyi kabul edilebilirdi belki ama 2011'de böyle bi film çekilmiş olması garip geldi gene de oturup izledim gerçi sıdıfıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Osuran_boğa said: spoil etmeseydin keşke filmin en güzel sürpriziydi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 (td)(td)(td)(td)(td) sırf kız güzel diye izledim bitirdim baya boşmuş film http://yoursocialmove.com/wp-content/uploads/2012/03/hungergames022211.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 İzlenir ama sinemaya gitmeye gerek yok. Kitaplarını okumadığım için bilemiyorum. Bu ilk kitabın filmi idi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dvd riptede sallaniyormu kamera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 8/10 ne iyi filmmiş lan.bide gerçek karaktermiş.ne güzel insanmış kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 jonq said: İzlenir ama sinemaya gitmeye gerek yok. Kitaplarını okumadığım için bilemiyorum. Bu ilk kitabın filmi idi değil mi? 6/10 kitabı okumadım.aslında film merak uyandırıcı ve güzel gidiyordu.oyunlar başlayana kadar hiç sıkılmadan izledim gayet.ama oyunlar çok kötüydü ya.finalde çok kötüydü.oldu bittie geliyor çok oyunlar başlayınca. kitapta nasıldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Daha güzel olabilirmiş..Ama türünde iyi bir film 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Sağlam filmmiş..Oyuncular işi götürüyor 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Revenge said: Bu kadar güzel bi kadrodan,bu kadar boktan bi film çıkar mı...çıkarmış demekki.. Ben 2/10 veriyorum, imdb 7.2 vermiş :) naptın, yüreğim yangın yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Miraul said: dvd riptede sallaniyormu kamera? Yok sallanmıyor, gayet iyi görüntü ama benim izlediğim riptemi sorun var yoksa film mi öyle anlamadım. Bazı sahnelerde atlamalar felan olmuş sanki. Başka sahneye atlıyor biraz gösteriyor sonra geri dönüyor. Atlama diyorum çünkü çok saçma şekillerde idi. Filmin özünde olacak birşey değildi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 jonq said: Miraul said: dvd riptede sallaniyormu kamera? Yok sallanmıyor, gayet iyi görüntü ama benim izlediğim riptemi sorun var yoksa film mi öyle anlamadım. Bazı sahnelerde atlamalar felan olmuş sanki. Başka sahneye atlıyor biraz gösteriyor sonra geri dönüyor. Atlama diyorum çünkü çok saçma şekillerde idi. Filmin özünde olacak birşey değildi kanımca. senin izlediğinde sorun var. YIFY versiyonu sorunsuz 2gb olan. Ben de önce dediğinversiyonu indirmiştim, atlayıp duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollister Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Revenge said: Bu kadar güzel bi kadrodan,bu kadar boktan bi film çıkar mı...çıkarmış demekki.. Ben 2/10 veriyorum, imdb 7.2 vermiş :) Sakin kafayla otur birdaha izle bence. imdb az vermiş direk 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar