goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 her türlü iki orta pizza + tavuk parçaları + elma dilim patates + garlik bred eder bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 başganım kartellere de bir rambo ayarı lazımdı, güzel olmuştur umarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 thumbnail lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 ahah herkes thumbnaili konuşmuş ama rambo yoketmiş gene, en vahşi filmi sanırım. gitmek lazım buna sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 (düzenlendi) Rambo kızdırmışlar bu sefer fena.. Eylül 17, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 (düzenlendi) Yoksa bu defa... kişisel mi? Eylül 17, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 yavru köpeğini mi öldürmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 yeğenini kaçırdılar sanırım, bu sefer kişisel gerçekten. dördüncü filmin sonunda evine döndü, rahat eder artık diye sevinmiştim. filmin ismi death flag açmış, endişeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 John Wick mi alır Rambo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Walla partner olup Communicado nun 24 saatte a. koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 On 18.09.2019 at 08:18, -Deno- dedi ki: John Wick mi alır Rambo mu? lol bu soruyu birileri daha sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 2 gün önce izledim ben de, yani Rambo işte güzeldi skadhfs RAMBO yani ne kadar Rambo olabilirse ondan daha Rambo'ydu ama Bayağı gore vardı filmde, kişiselleştirme olayı oradan güzel gitti de işte. Eğlenceli aksiyon filmi ya, sıfır konu sıfır oyunculuk, sıfır hikaye akışı ama RAMBO işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 ahah crocodile dundee referansı da tam uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 ne guzel sly diyo lan asdf bizimkilerden de boyle seyler gorsek ya, meh ryan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Adamlarda basariyi kabullenme olayi var. Mesela Bruce Willis in roportajlari var, Sly olmasaydi bende olmazdim. Yaratigi karakterlerle aksiyon sinemasinin onunu acti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Çok beğendim rambo üzerinden rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 bunu da saklamıştım abimle izlemek için, terminator'den sonra bunu da izledik. serinin en zayıf filmi olmuş ama olsun, gene de çok iyiydi özellikle son 30dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar