quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 4 ay önceden post u quote lamak da ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Beyler her şey 10 numara ama şu Sharpshooters ENB'deki hayvansı parlaklığı halledemedim. Ayarlarda 1001 takla attım yok. Bir şeyi atlıyorum herhalde, bilgisi olan yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 enbseries.ini dosyasında EnableAdaptation'ı false yapmayı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Denedim, google'da gezdim biraz millet ne dediyse yaptım işe yaramadı. Ben de sinirlendim tüm modları silip Skyrim'i de baştan yükledim. :D modsuz sadece bir ENB kurayım, belki çeşitli efektler yüzünden çakışma olduğundan böyle oluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Bunca yıl niyetlenip alamamıştım bir türlü.. Oyun beni benden aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 insanlar vanilla skyrim oynayıp zevk alabiliyor. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Yabgu said: Denedim, google'da gezdim biraz millet ne dediyse yaptım işe yaramadı. Ben de sinirlendim tüm modları silip Skyrim'i de baştan yükledim. :D modsuz sadece bir ENB kurayım, belki çeşitli efektler yüzünden çakışma olduğundan böyle oluyor olabilir. modların etkisi olmaz. enb directx injection gibi birşey her oyuna yapılabiliyor. enb'in core dosyasını developerın sitesinden indirmen lazım, enbdev.com'dan. onu eksik yapmış olabilirsin. infoyu iyi oku, ne yapman gerektiğini yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 parlaklık, ışık, aydınlatma modların da çakışma vb. sorunlar olabiliyor geceleri zifiri karanlık yapan bir mod yüklemiştim, sonra onun üstüne aydınlatma ile alakalı 3-4 daha mod yüklemiştim isimlerine bakmadan, sonra oyunda girince o karanlık değişmişti, yarım saatten fazla o modun hangisi olduğunu bulmaya uğraşmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 enb dediği için diyorum zaten. enb, sweetfx gibi birşey modlardan bağımsız tamamen. modcular preset hazırlıyor sen onu kullanıyorsun ama core dosyası var d3dx9.dll onu sunuma koymuyorlar, yasak adamın işi olduğu için websitesinden indirmen gerekiyor. yoksa dediğin doğru relistic lighting modları compatible olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Beyler "mod muhabbetine" gömmek istemiyorum burayı ama hangi modları kullandığınızı merak ediyorum. Değerli vaktinizden biraz ayırıp mod önerisi yapar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Bir an bakayım dedim de 30 dan fazla imiş üşendim yazmaya ama Steam Workshop da olmayıp da nexusdan indirip eklediklerim var. Skyrim HD - 2K Textures Bellyaches Animal and Creature Pack Improved NPC Clothing - High Res Bellyaches HD Dragon Replacer Pack Distant Decal Fix HD Enhanced Terrain Dramatic Clouds Skyrim Flora Overhaul RealVision ENB WARZONES - Civil Unrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://i.imgur.com/Cvu8I4D.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Beyler teşekkürler, sizlerin de kullandığı modlardan bazıları dahil olmak üzerel RealVision ENB + 100 mod ile istediğim kıvama geldi oyun. Oyunun saf halinin kapladığı yer kadar mod kurdum. imdi yürek yırtılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 crashlere hazır ol dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bayağı bir süre sonra hadi tekrar oynayayım dediğinde mod nedeniyle sağlam patladığı oluyor. Ben silip yeniden yükleyip modlamak zorunda kalmıştım crash problemi olmamıştı. Şimdi yine bayağı zaman geçtiği için oyunu açmaya korkuyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zmB6wMp-gP0 Mod demisken, adamlar hala yardiriyor. AAA oyun release'i gibi bekliyorum sunun cikmasini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 PrudenT said: http://i.imgur.com/Cvu8I4D.png unofficial patchleri yükle cok fazla bugfix var iclerinde. Tabi skyre oynadıgın icinde 6 yasında bir kız cocugu olma ihtimalinide görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Xenus said: crashlere hazır ol dsdsfg Sanmıyorum, umarım olmaz, yav olsa başta oyun açılmazdı değil mi :((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Autosave e güvenme, oyunu her kapadığında manuel savelerde al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Soimyr said: PrudenT said: http://i.imgur.com/Cvu8I4D.png unofficial patchleri yükle cok fazla bugfix var iclerinde. Tabi skyre oynadıgın icinde 6 yasında bir kız cocugu olma ihtimalinide görüyorum. oynamadım ki adfadfda modları kurup çalışıyor mu diye denemiştim sadece kız çocuğu olduğum doğru tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 skyrim age chartımız söyle vanilla skyrim = yeni doğan skyre = 6 yaşında kız cocugu requiem = 14 yaşında oğlan çocuğu. işin kötüsü vanilla skyrim o kadar vasat bir oyun ki (rpg olarak) requiemle bile bir rpg oyunu olarak 14 yaşında oğlan çocuğu moduna anca geliyor. bu arada makinan ne kadar iyi ve nasıl bir skyrim tecrübesi arıyorsun ona göre mod tavsiye edebilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 PrudenT said: Soimyr said: PrudenT said: http://i.imgur.com/Cvu8I4D.png unofficial patchleri yükle cok fazla bugfix var iclerinde. Tabi skyre oynadıgın icinde 6 yasında bir kız cocugu olma ihtimalinide görüyorum. oynamadım ki adfadfda modları kurup çalışıyor mu diye denemiştim sadece kız çocuğu olduğum doğru tabi http://3.bp.blogspot.com/-MMI7KqjYoAM/TdUkCSfp8nI/AAAAAAAAAJU/9E4x7r2hL2U/s1600/meh.ro80+%25281%2529.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ne güzel bir ayı :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Soimyr said: skyrim age chartımız söyle vanilla skyrim = yeni doğan skyre = 6 yaşında kız cocugu requiem = 14 yaşında oğlan çocuğu. işin kötüsü vanilla skyrim o kadar vasat bir oyun ki (rpg olarak) requiemle bile bir rpg oyunu olarak 14 yaşında oğlan çocuğu moduna anca geliyor. bu arada makinan ne kadar iyi ve nasıl bir skyrim tecrübesi arıyorsun ona göre mod tavsiye edebilirim ^^ adamın içine axedice kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 axedicelık bir şey yok. rpg desen, rp ögeleri iceren aksiyon oyununun ötesine geçemiyor oyun. aksiyon oyunu desen, bu kadar kötü bir combat sistemini bir aksiyon oyununda haklı çıkarmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar