Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/06/Vampskilltreedawnguard.png
-
http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/06/Werewolfskilltreedawnguard.png
Mesaj tarihi:
diablo patch fail'den sonra buna başladım. Oyunun sunduğu dünya fln çok güzel ama şu dağ tepe çıkarken, bi platforma çıkarken fln kontrol çok kötü ve göze çok batıyor. 80 derece eğimde düz yolda yürür gibi yürüyor. hadi o kısmı beceremedin şöyle 1-2 metrelik yükseltilere tırmanma özelliği koy. dünyaları yap oyuna 1mt yükseltiye çıkama ne güzel iş =)
Mesaj tarihi:
iyi hadi o zamana kadar aradan çıkarırım biriken oyunları. :)

ya inventory'i de güya adam edeceklerdi, ondan haber yok hala sanırım.
Mesaj tarihi:
oyunu ilk çıktığındaki hali ile oynamıştım baya oluyor. aradan geçen patchler ile oluşan farklılıklar ne kadar? mesela bi paradox oyunu gibi patchler ile tamamen efsane bi hale gelebildi mi oyun?

birde illaki eklenmesi gereken ikinci oynanışta olması gereken modlar var mı?
Mesaj tarihi:
df said:

diablo patch fail'den sonra buna başladım. Oyunun sunduğu dünya fln çok güzel ama şu dağ tepe çıkarken, bi platforma çıkarken fln kontrol çok kötü ve göze çok batıyor. 80 derece eğimde düz yolda yürür gibi yürüyor. hadi o kısmı beceremedin şöyle 1-2 metrelik yükseltilere tırmanma özelliği koy. dünyaları yap oyuna 1mt yükseltiye çıkama ne güzel iş =)

Shadowmere fizik kuralları dinlemiyordu en son oynadığım zamanlar dimdik yerlere bile düz yol edasında yardırıyordu.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

bi oyuna bok atmak fani oldugun oyunu guzellestirmiyor ama :(

beterin bin beteri var diyorum. dağda at koşmuş filan bunlar gerçek sorun değil. nitpick denen olay.
Mesaj tarihi:
beyler d3 diyorsanız çok dertliyim ben, bu oyunda hiç bir şey olmasa çıkarım dağa arka plan müzikleri mazara seyrediyorumdum, öbüründe sadece ah satış için giriyorum.

ha ufak tefek eksiklikleri var, ama d3 sonyaması gibi bir abukluk hiç yapmadılar.
  • Yeni Oluştur...