Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 of ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/06/Vampskilltreedawnguard.png - http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/06/Werewolfskilltreedawnguard.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 peehh bir süre vampir olarak takıldım rp rp diye, şimdi çıkarıolar sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 diablo patch fail'den sonra buna başladım. Oyunun sunduğu dünya fln çok güzel ama şu dağ tepe çıkarken, bi platforma çıkarken fln kontrol çok kötü ve göze çok batıyor. 80 derece eğimde düz yolda yürür gibi yürüyor. hadi o kısmı beceremedin şöyle 1-2 metrelik yükseltilere tırmanma özelliği koy. dünyaları yap oyuna 1mt yükseltiye çıkama ne güzel iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dawnguard bidaki ay pcye çıkıyor, bide: gaygoyles! http://www.youtube.com/watch?v=NpGlcuhyYn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 iyi hadi o zamana kadar aradan çıkarırım biriken oyunları. :) ya inventory'i de güya adam edeceklerdi, ondan haber yok hala sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Çok güzel modlar var onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oyunu ilk çıktığındaki hali ile oynamıştım baya oluyor. aradan geçen patchler ile oluşan farklılıklar ne kadar? mesela bi paradox oyunu gibi patchler ile tamamen efsane bi hale gelebildi mi oyun? birde illaki eklenmesi gereken ikinci oynanışta olması gereken modlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dawnguard xbox versişyonu pcde calısıyomus diyolsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 df said: diablo patch fail'den sonra buna başladım. Oyunun sunduğu dünya fln çok güzel ama şu dağ tepe çıkarken, bi platforma çıkarken fln kontrol çok kötü ve göze çok batıyor. 80 derece eğimde düz yolda yürür gibi yürüyor. hadi o kısmı beceremedin şöyle 1-2 metrelik yükseltilere tırmanma özelliği koy. dünyaları yap oyuna 1mt yükseltiye çıkama ne güzel iş =) Shadowmere fizik kuralları dinlemiyordu en son oynadığım zamanlar dimdik yerlere bile düz yol edasında yardırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 axedice said: Kalbi olan açmasın Ben yaptım siz yapmayın http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4408629_700b.jpg kalite adam ama marrowind oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 atlar inanılmaz ya http://i.imgur.com/kshhg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dağın zirvesinde 4 nala koşmak paha biçilemiyor gerçekten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 online drm sayesinde sizi kovalayan moblar arasında glitch ile takılıp kalınmıyor o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bi oyuna bok atmak fani oldugun oyunu guzellestirmiyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tamamda bok attığın oyunu oynamadan ilkinin değerini anlayamıyosun bazen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 morrowind iyiydi yaee haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 skyrim eğlenceli oyun işte. bir de mizrak falan olaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Skyrim'e laf eden çarpılır be çarpılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 SenariouS said: bi oyuna bok atmak fani oldugun oyunu guzellestirmiyor ama :( beterin bin beteri var diyorum. dağda at koşmuş filan bunlar gerçek sorun değil. nitpick denen olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sanmıyorum çarpıldığını ben baya küfür ettim bişey olmadı hatta arkadaş toplanmalarında aoe falan yememiz lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 beyler d3 diyorsanız çok dertliyim ben, bu oyunda hiç bir şey olmasa çıkarım dağa arka plan müzikleri mazara seyrediyorumdum, öbüründe sadece ah satış için giriyorum. ha ufak tefek eksiklikleri var, ama d3 sonyaması gibi bir abukluk hiç yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Lan oyun single zaten madem at dağları aşıyor, çıkma, bug abuse yapma. Rp yap, lordum 3 gp pls de, altın topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o kadar saat oyun oynadım ata bindiğim yok, kullanışlı bir şey değil ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Abi D3 ile zaten karşılaştırılmaz Skyrim, D3 mouse katili devamlı aynı şeyi yaptığın bişey, Skyrim ise bir şaheser, ha D3 ayrıyetten bi de ekran kartı katili lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar