Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wastyrx said:

asheyi kağıt gibi keserler bilmediği için arkadaş, sivir daha iyi gibi bence ucuz hero olarak stunı falan yok tabe sdf

adam progamer beyler.
Mesaj tarihi:
runelara bence para harcama şu an. birleştirmek vs. ilerde daha fazla IP harcamana sebep olur, 20 lvl olunca almaya başlarsın, zira 30 lvl runeları lvl 20'den itibaren kullanılabiliyor.
Mesaj tarihi:
aynen 30'dan sonra da aynı terane

bunun sebebi oyunun yaş ortalaması aşırı düşük

hoş biz de ultima oynarken ufaktık o yüzden bu kötü bir şey değil

ama yeni nesil beş para etmez, küfürbaz hırs küpü tiplerden ibaret. ulan biz saatlerce minoc madende kazıp pk tarafından reskill yerken jaile düşücez korkusuyla ağzımızı açamıyorduk
Mesaj tarihi:
Peki yok mu şöyle 30 yaş üzeri, EU West'te oynayan, ranked oynayabilen, kazanınca anırmayan, yenilince üzülmeyen. Beraber oyun atabilecek insan evlatları?

Ranked'da kendi laneimi kazanıp oyun vermekten bıktım usandım.
Mesaj tarihi:
oynuyoz biz ama rankedde fazla kasılıyorum sanırım illa patlıyasım geliyo millete, sonrada koy veriyorum amaan bitti ztn modunda.
kazanıncada sövüyorum öyle sevinme anırma durumu yok, hep azar.
Mesaj tarihi:
eu west'te olan eklesin, kizilsakal

malum hep kanalda denk gelinmiyor

bir takımımız var ama öylesine şu anda, oldukça toplama, kim ne oynuyor belli değil, bi de kitap diye trollümüz var (burda nicki lethe gibi bişeydi sanırım) işte öyle

kısmeten düzenli giren, oyun kazanma mekaniğini anlayabilmiş bi 5li oluşturursak güzel olur.
Mesaj tarihi:
Seele said:

wastyrx said:

asheyi kağıt gibi keserler bilmediği için arkadaş, sivir daha iyi gibi bence ucuz hero olarak stunı falan yok tabe sdf

adam progamer beyler.

Değil miyim lan?
Mesaj tarihi:
DoruK said:

eu west'te olan eklesin, kizilsakal

malum hep kanalda denk gelinmiyor

bir takımımız var ama öylesine şu anda, oldukça toplama, kim ne oynuyor belli değil, bi de kitap diye trollümüz var (burda nicki lethe gibi bişeydi sanırım) işte öyle

kısmeten düzenli giren, oyun kazanma mekaniğini anlayabilmiş bi 5li oluşturursak güzel olur.

Kitap cok iyi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...