hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 west'den iyi performans alınıyor mu buradan oynarken lag olarak?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tr ile diğer eu serverların ping olarak farkı yok, benim ping 70-80 arası değişiyor. tr serverına hiç bulaşma derim, diğer milletlerin 12-13 yaş arası veletleri bizdekilerden daha olgun, o server adamı oyundan soğutur.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 east'de varmış bi eski hesabım geçen seneden kalma level 5de geçtim onu direk west'de açtım
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 elisede arkadaki carrylere girmek isityosan E yi kullanıyosun sonrada çıakrtmıyolar ordan :( bide iptal edemiyosun adama direk attınmı havaya bi kalkıyosun 5 kişi çalıda ve yarım saniye sonra oradan cıkcaksın, klavyeyi bırakıp sad face.jpeg ypaıştırasın geliyo. bombacı örümböcük bush içiden geçince 1-2 saniye kazansa çok güzel olur bide çünkü kenarlardan döndüremiyosun. onun dışında idare eder % dmg olduğu için tanky kasması daha kolay örümböcük modunda gezince mana cost olmadıgından mana da pek dert değil..
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi dün LoL hayatımdaki en iyi kararı verdim, 450 ip ye garen aldım. Oyun kaybetmedim daha garenle.
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kaybedersin daha dur yeni almışın 3 aya kalmaz refundlarsın bile gareni
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 elise icin hybrid takilmak gerekli bence.
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Champion Sneak Peek - Zed, the Master of Shadows Since early antiquity, shadows have long been a subject of fascination. If you’re a scientist, your shadow is probably a simple projection of light. If you’re more spiritual, your shadow might be a reflection of your more shady whims. And if you’re following a forbidden path filled with dark techniques and even darker motives, it’s possible that your shadow is a sinister companion ready to help you pull off a vicious assassination in some dark corner of the Fields of Justice. While we’re delving into the forbidden ways, allow us to introduce Zed, a relentless ninja master who’ll leave your enemies scared of their own shadows. ----- Ek olarak energy kullanıyor 3-4 tane ikiz çıkarabiliyor istediğiyle yer değiştirebiliyor her skill 2 kez kullanılabiliyor ve 1 skilli atınca ikizde atıyor isabet ederse double damage. görünmezlik özelliği yokmuş, mid ve jungle yapabilecekmiş.
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 O bu değilde sadece polonyalı oyuncuları hedef alan bi kitle imha silahı felan bulabilirmiyiz bi yerden ? kaç tane win streak olduysa hep bir polonyalı premadenin yanında sonlandı.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MpNRu_WkbGc
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 mlg dallas'ta tsm-curse maçı manyak oluyor bo3 1-1'e geldi 3. maçı izleyin derim çok heyecanlı ^^
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bayadır girmiyordum bi gireyim dedim o da ne? region değişti giremezsin dedi. bu region nasıl değiştiriliyor? aradım bulamadım. bi yerde 2011 tarihli hesaplara ücretsiz region değiştirme hakkı verildi yazıyor ama yok hiçbir yerde.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tr'ye attıysa store'da bir tane değiştirme hakkın var diye biliyorum Amerika serverlarında ms ne durumda ?
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 şimdi tr ye login olup store dan item alıcam yani. deneyim. hangi serverda oynuyor millet genellikle? eu north east oynuyordum latency daha iyi diye. tavsiye var mı?
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 north/east/tr msler aynı hepsinin serverı almanya civarında
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2600 riot point istiyor region değiştirmek için. şaka gibi.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 önce otomatik geçirdiler herkesi. bi kısmı geri döndü ama şimdi dönmeyenlerden rp istiyolar.. şaka gibi
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 O değilde turnuvalarda asyalılar domine etmeye başlamış iyiden iyiye.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yok oyle bi olay storeda geçiş hakkı var o dolsa bile supporta mail atın
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Turnuva cok zevksiz yahu su azubu/najin çok leş oynuyor Tsm clg maçları çok daha keyifliydi
Öne çıkan mesajlar