Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tr ile diğer eu serverların ping olarak farkı yok, benim ping 70-80 arası değişiyor. tr serverına hiç bulaşma derim, diğer milletlerin 12-13 yaş arası veletleri bizdekilerden daha olgun, o server adamı oyundan soğutur.
Mesaj tarihi:
elisede arkadaki carrylere girmek isityosan E yi kullanıyosun sonrada çıakrtmıyolar ordan :( bide iptal edemiyosun adama direk attınmı havaya bi kalkıyosun 5 kişi çalıda ve yarım saniye sonra oradan cıkcaksın, klavyeyi bırakıp sad face.jpeg ypaıştırasın geliyo.

bombacı örümböcük bush içiden geçince 1-2 saniye kazansa çok güzel olur bide çünkü kenarlardan döndüremiyosun. onun dışında idare eder % dmg olduğu için tanky kasması daha kolay örümböcük modunda gezince mana cost olmadıgından mana da pek dert değil..
Mesaj tarihi:
Champion Sneak Peek - Zed, the Master of Shadows

Since early antiquity, shadows have long been a subject of fascination. If you’re a scientist, your shadow is probably a simple projection of light. If you’re more spiritual, your shadow might be a reflection of your more shady whims. And if you’re following a forbidden path filled with dark techniques and even darker motives, it’s possible that your shadow is a sinister companion ready to help you pull off a vicious assassination in some dark corner of the Fields of Justice.

While we’re delving into the forbidden ways, allow us to introduce Zed, a relentless ninja master who’ll leave your enemies scared of their own shadows.

-----

Ek olarak energy kullanıyor 3-4 tane ikiz çıkarabiliyor istediğiyle yer değiştirebiliyor her skill 2 kez kullanılabiliyor ve 1 skilli atınca ikizde atıyor isabet ederse double damage. görünmezlik özelliği yokmuş, mid ve jungle yapabilecekmiş.
Mesaj tarihi:
O bu değilde sadece polonyalı oyuncuları hedef alan bi kitle imha silahı felan bulabilirmiyiz bi yerden ? kaç tane win streak olduysa hep bir polonyalı premadenin yanında sonlandı.
Mesaj tarihi:
bayadır girmiyordum bi gireyim dedim o da ne? region değişti giremezsin dedi.

bu region nasıl değiştiriliyor? aradım bulamadım. bi yerde 2011 tarihli hesaplara ücretsiz region değiştirme hakkı verildi yazıyor ama yok hiçbir yerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...