Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 troll gelmedi daha o gelse herkes troll oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mov speed verip, carptıgın herifi stunluyor 300+ str in 2 katı dmg veriyor. ve bunu tüm team e veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Centaur'un buffa ihtiyacı yoktu bence. Değiştirilmesini anlarımda şimdi video izledim hakaten baya op olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 blink dagger falan almana bile gerek kalmıyor, çok böyle bir sacmalık. ne amaçla değiştiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya değişmesinin sebebi büyük ihtimal heronun dagger alana kadar hiçbir işe yaramaması cidden. Ve icefrog o tarz pasif ultileri sevmiyor kanımca aslında, olabildiğince aktif şeyler eklemeye çalışıyor ama global olması cidden bir acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 daha ilk yazıldıgında soyledik o mana cost o cd ile o ulti olmaz diye ama icefrog bu oyunun dengelerinden hic anlamadıgı icin yapıcak bisey yok. honda falan satmak icin heroyu sacma sapan cıkartırlardı anlardın iste para kazancak adamlar derdin. bundaki amac ne cozemedim. air invoker ın nerflenmesi bi 6 ay almıstı insallah bu da okadar surmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ultiyi şey yapsa aslında, böyle bir takım arkadaşını sırtına alabilse 5-6 snylik dokunulmazlık verse o arkadaşa ve yine üstünden geçeni stunlasa. Damage falan vurmasına gerek yok o da kalksın. Bu tarz ilginç bir mekanik görmek güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi bazen nc kesmek icin falan basıyorum nasılsa mapte herhangi biri birini goruyosa uzerine de kosabiliyo 1dk dedigin nedir diyip yuruyorum. 30-35dk da 3hot cıktım kendisine okadar sacma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 eski ultisi gayet güzeldi, dagger almaya para kazamayan herif bir zahmet oynamasın centur ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya tinker neden guinsoo'nun vs. cdlarını resetliyor abi neden öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dotayla yeni tanışanlara, merak edip edip oynama fırsatı bulamayanlara çekilişsiz kurasız süper hizmet. dota 2 rehberimizin 2. bölümü de yüklendi... bu defa güç, çeviklik, zeka gibi temel kavramların yanısıra carry ve support nedir ne değildir konusuna da el attık. umarım oyunu karışık görüp çekinen arkadaşlara faydası olur. Türkçe DOTA 2 rehberi : Ustam Bize 3 Carry 2 de Support : http://www.youtube.com/watch?v=w456sp0QY7k DÜZELTME !! Centaur'a Carry demişim, halt etmişim. Ama adam carry gibi kasmış benim suçum ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Olur ya gayet asdfs rolü o olmasa da 3. skilli gayet carrylettiriyor kasınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Oyun yüklenirken sürekli client gidiyor bende, kapatıp baştan açıyorum reconnect oluyorum. sizde de var mı bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ben şimdi girdim sorun yok. Patch vardı en son yaptı mı onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yaptım bugün. bi ayarlarla oynayım bakim azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 biraz ayarlama yapmışlar cent ultisine - Stampede cooldown increased from 65 to 120/90/60 - Stampede duration rescaled from 3/4/5 to 3.75 - Stampede damage slightly reworked from 100/150/200 + 2x str to 0 + 1/2/3x str (no base damage) - Stampede manacost increased from 50 to 80 - Stampede AoE reduced from 120 to 105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 drowun yeni skilli kadar saçma op bişiy yok şu an oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 offf olsa da oynasam = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 rowun yeni skilli ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Drow'damı değişti ne ara? 1 haftadır oynamıyorum neler oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 pek değişmedi aslında, slowu arttı sanırım epey ? bir de aurası global oldu, açılıp kapanıyor. Ultisi de yine agi veriyor. Bilmem kaç range içinde düşman yokken 2 katına çıkıyor verdiği agi. Ama o range drowun atak mesafesinden kısa yani uzaktan gömçürürken +80 agisi var 16 lvl de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bütün herolar değişti nerdeyse dün silencer oynadım baya beğendim yeni skillini early gamede hayvan gibi vuruyo 1 2 sefer mana burn yapıp sonra mana burn ve 3 uncu skjilli comboluyosun direk yatıyo adma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bütün heroları bir anda değiştirmeleri garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 said: The objective is to fill your basket with candy. Baskets are located at each teams Ancients. Candy is dropped by Roshlings (spawns with creep wave) or by attacking enemy basket. Also candy is dropped on death so kill the enemies. Use candy on basket to deposit. Towers are indestructable. Rosh will randomly pick a player for trick or treating, he will attack the player if they don't have candy. 20min in 10v1 Rosh everyone gets max cash to buy items EPIC BOSS BATTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu bahsettiğin sugar rush sanırım. az önce oynadım bi tane de. bileydim necro almazdım. diğer iki modun olayı ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar