BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 outworld destroyer guzel carrydir ya int carry 1k mananın ustune cıkınca ilk skill 3uncu skişll proclayarak mananı surekli full doldurması lazım dur bakem %25 mana dolduruyo %40 sans var son levelda hep skillde %10 mana doldurcak demek ilk skill 100 mana o sebeble 1k mana ustune cıkınca surkeli yaklasık full mana gezceksin zaten ilk skill mana pooluna gore dmg vurdugundan dumduz int abanıcagın hero ultisi ayrı bi hikaye int farkıyla dmg vurdugundan inti o acıdanda kullanıyon bi pt 5 tane mystic staff farmlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tmm hatirladim onu :) dota'da harpy gibi bişeydi iki elinde tokmak... pugna ağlatıyordu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 atos ve force staff yapınca yeterince dövüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben de dota 2 keyi istiyorum arkadaşım olmuyo böyle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 mouz - virtus pro 2. mac, izlediklerimden en iyisiydi sanirim efsane oyun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 gelenler oyunu değiştirecek lan bu 3 tane birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 VERSENİZE BANA DA KEY !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Hesapları premium yapalım derken şöyle bir şey ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Dota 2'de ilk oyunum bitti. Yendik adamları takımda 3 kişi bu nasıl oynanıri nereden item alacağız filan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hayırlı olsun, paticik kanalına girmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 premium nasıl yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Phyx said: mouz - virtus pro 2. mac, izlediklerimden en iyisiydi sanirim efsane oyun oldu 3. maçda inanılmazdı ama ben olsam enigmayı odunla döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 harcadığın ilk para da premium oluyordun tf2 de bunda da öyle oluyosundur herhalde. İşte gidip bi tane key al atıyorum, direkt premium oluyodun backpack slotun artıyodu vs. Başka numarası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 creus koymamıs ben atim http://www.youtube.com/watch?v=h4L8xqSCqxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 birine bir daha teşekkürler burdan :D (belki ismini açıklamamı istemez ^_^ ) bi oyun attım bizden 2 kişi çıktı yenildik filan da en çok ben kasmışım lan oyun iyi hon gibi duruyo beğendim 34 puan aldım kaybedince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 atın artık bi invite çeviri ekibine girdim isimlerinizi tek tek aralara sıkıştırıcam çaktırmadan, ne dersin? buriza dö mulgearnon olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bi key verin bire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bana kimse vermedi, gittim verdim 20 tl aldım keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Epey epey iyiymiş. Moba oyunu olarak olması gereken herşey ver. Dota bilgim epey eski, tüm heroları filan unutmuşum; şöyle tüm eşyaları ve heroları detaylı anlatan bir site var mı? Range'den, level başı gelen stat'a kadar herşeyin yazdığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.dotafire.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 playdota tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ya bana paso item düşüyor ama inventory de sadece kraken back armor ile courrier var. diğer düşen hiç bir item gözükmüyor. ama oyun sonunda elli defa düştü yani. bug mı bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oyun sonu çıkan itemlerin hepsi sana gitmiyor, altında yazar kime düştüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 niye bu kadar rus var bu oyunda yahu solo girdiğim her oyunda en az 4-5 rus oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 oyunun içine ediyorlar, zaten topu lol den gelmiş ne last hit bilir ne deny bilir. Böyle aşşağılık bir ırk olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar