Gizli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Promenader said: Newbie ile takılacaklar eklesin : Tursu. kusturdun kardeş o nick ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Turşu candır canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 meh oyun ilkel, interface inanılmaz kötü, grafikler okunulmaz halde camur, responsiveness c&c3 seviyesinde. fps motoruyla bu kadar oluyomus demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 çok mu ezdiler abi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 deniyim dedimde yok sarmadı yavaş geldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 cucuk becerememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yoo ben ezdimde, oyun kotu. hanı iyi bişey beklemiyodum zaten pekte, en azındıan temiz üretilmiş bir oyun bekliyordum. portraitlerin animasyonları falan cok kötü mesela. asıl büyük sorun resposiveness tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 stalker'la az oynamışlar tipi şekli daha güzel olmuş. Like a boss gibi yuruyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bir naix bir huskar insanı oyundan soğutur vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ursa ile lykan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bayadır oynamıyodum su itemlar cıktıgından beri filan, lan mouse click degistiremiyomuyuz? bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dota 2 hakkında hiçbir fikri olmayip merak edenler ya da oyuna 0'dan başlayacak arkadaşlar için temel seviyede rehber videolari hazırlıyorum arkadaşlar. eksik gedikleri veya şuda olsun diyeceğiniz noktaları mesajla bildirirseniz ona göre geliştirip tutorial serisi yapmayı planlıyorum http://www.youtube.com/watch?v=0kvbjU8tiqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ruslar su oyundan komple gitmeden kimse yeni başlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 4 adamım çıktı 1 vs 5 13-12 idi takım sayıları 8-5 ile bitirdim. Noob çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Zegna said: bayadır oynamıyodum su itemlar cıktıgından beri filan, lan mouse click degistiremiyomuyuz? bulamadım. Oyundan bakayım dedimde güncelliomuş. Ayarlarda görmüştüm ben her sol menunun bir kaç tanede alt menusu var ust kısımda. Olması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 w/l oranını 1 yaptım çogzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bugün lesrach oynuyordum.oyunu kazandığımız kesin,artık herkes öylesine oynuyor.ben de base'e dive yapayım dedim.açtım w yi,açtım ultiyi girdim base'e.karşıdaki bane uyuttu beni.bu nedenle basedeki turret vurmadı ama ultim ve w çalışmaya devam etti,triple aldım dotacinema top 10 fails e göndereceğim edit:üstteki mesajıma yazacaktım flood olmasın diye ama edit seçeneği çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gem almaya yetemeyen gerizekalılar yüzünden ortadan yardığımız oyunu kaybetmek üzereyiz hadi hayırlısı inat ettim bende almıyorum, gebersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Pallando said: 4 adamım çıktı 1 vs 5 13-12 idi takım sayıları 8-5 ile bitirdim. Noob çok :) Aynısı bana da oldu, hatta çıkanlar karşı takıma geçti. 1-9 aldım oyunu. Gabe tebrik mesajı yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Lopeth said: Pallando said: 4 adamım çıktı 1 vs 5 13-12 idi takım sayıları 8-5 ile bitirdim. Noob çok :) Aynısı bana da oldu, hatta çıkanlar karşı takıma geçti. 1-9 aldım oyunu. Gabe tebrik mesajı yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 herşeyi geçtim de görüntüye çamur demek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Pallando said: Lopeth said: Pallando said: 4 adamım çıktı 1 vs 5 13-12 idi takım sayıları 8-5 ile bitirdim. Noob çok :) Aynısı bana da oldu, hatta çıkanlar karşı takıma geçti. 1-9 aldım oyunu. Gabe tebrik mesajı yolladı. oha dostum çok iyisin banada ögretsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Flassh said: gem almaya yetemeyen gerizekalılar yüzünden ortadan yardığımız oyunu kaybetmek üzereyiz hadi hayırlısı inat ettim bende almıyorum, gebersinler cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cry more nedir yahu. Haa doğru ruslardan sonra türkler geliyordu demi? Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dhoward said: Flassh said: gem almaya yetemeyen gerizekalılar yüzünden ortadan yardığımız oyunu kaybetmek üzereyiz hadi hayırlısı inat ettim bende almıyorum, gebersinler cry more İyide gem almaya yetemeyen gerizekalılar sayesinde kazanıyorum dese sorun yok da bu cümlede o gerizekalılara kendisini de katmış oluyor. Sonuçta gem,ward,kurye gibi şeyler vendordan herkesin alabildiği itemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar