xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GERGE said: Uzatmayın meseleyi. Ya düdük, adam laf edecek silmeyeceksin, ben retaliasyon yapınca sileceksin. Ne iyi be. Ne kadar power trip, pretentious dürzü varsa başımıza mod geliyor, baydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ben silmemiştim onu, şimdi silsem mi düşünüyorum ama. 5-6 sayfa spoiler kavgası etmişsiniz burada hem, o da yasak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ben kavga falan etmedim, adam gider ayak cüce'ye laf etmiş diyorum, herif "LOL KARI" diyecek, benim postum silinecek, uzatmayın denecek. Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tünelin çıkışındaki kilidin o darbeyle açılmasına imkan yok. az gerileydin tyrion, oscar alan adamsın olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 xunn said: GERGE said: Uzatmayın meseleyi. Ya düdük, adam laf edecek silmeyeceksin, ben retaliasyon yapınca sileceksin. Ne iyi be. Ne kadar power trip, pretentious dürzü varsa başımıza mod geliyor, baydınız. Bir daha yazıyorum, yine yazarım, sonra yine yazarım. Dalga geçer gibi tekrar tekrar silse. Nessaftw said: Nessaftw said: kılıç hakkındaki tartışmaya bi bakayım diyerek açar okur sonra hop gitti güzelim dizinin iki sezonu hatta en az üç sezon bile gidebilir öylesi bir spoiler ile. Millete dekoder lazım yahu :)-D Xunn git işine kızım dolanma ayak altında. Gerizekalı. Herkese cevap yazıp hakaret etmezsen altta kalıp ezileceğini sanan ergen misali takılıyorsun hala, yıllar geçti düzelemedin. İlk başta yazık bunalım çocuk diye millet geçiştiriyordu seni ama ortaya böyle bir şey çıktı maalesef. Konumun itibariyle kendince rahat bir şekilde yanıtlayabileceğin soruları başkalarına sormaya ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 benim yazdığımı silmişsin ama. küfür falan da etmedim hani durum tespiti yaptım. olur olmaz silişler hakkaten can sıkıyor bazen. said: Xunn git işine kızım dolanma ayak altında. şöyle bişey yazan adamın başkasına ergen diye hitap etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 xunn said: Ben kavga falan etmedim, adam gider ayak cüce'ye laf etmiş diyorum Ve sen o inanılmaz üstün zekan ile o postun gerçek manasını kavrayamadın. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GERGE said: Uzatmayın meseleyi. Haci sunu diyecegine altta kalmamak icin herkese, aldigi uyariya bile laf yetistiren adami gondereceksin, ortalik sut liman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben de kavga etmek istiyorum biriyle forumda baya uzun zaman oldu, özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 di genelde haksız bir adamdır ama bu sefer haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Şimdiye kadar dişi üyelerimizden birine cinsel tacze girecek bir laf eden biri dışında kimsenin banlanmasını istemedim, neredeyse hiç mesaj da silmiyorum, direk spo görünce ya da kavga çıkartıp işi uzatacak bir şey görünce müdahele ediyorum. Nerede benim power trip'in, kedi gibiyim burada. Son aylarımın en uzun günlerinden birini yaşadım bu gün, yorgumun zaten. Açıyorum mesajlarınızı, kaldırıyorum hakaretlerinizi, di'nin dediğini de yapıyorum. Aynısını konuyu hala uzatmaya çalışanlar için de yapacağım ama, madem modere ediyorum ortamı, bu tartışma burada kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Nessaftw said: Herkese cevap yazıp hakaret etmezsen altta kalıp ezileceğini sanan ergen misali takılıyorsun hala, yıllar geçti düzelemedin. İlk başta yazık bunalım çocuk diye millet geçiştiriyordu seni ama ortaya böyle bir şey çıktı maalesef. Konumun itibariyle kendince rahat bir şekilde yanıtlayabileceğin soruları başkalarına sormaya ne hacet. Kim bu bilmiyorum, lakin arkadaş yıllardır butthurt'le lurklemiş forumu. Gerzek gerzek konuşma da güzel comebackle gel, "LOL KARI"yle geldigin zaman hakkın "Gerzek" çünkü. Bütün forumu almış karşısına, gün gibi de haksız, kıçı kırık mod postu gelince hemen soguk su görmüş çubuk gibi sinmişsin, postun sonuna dogru cesaretin gelmiş Cuce'ye laf atmışsın. Yersin lafı tabi. Şimdi ilerle, tipim hakkında başka yorumun varsa önce senin tipini görelim yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bu adam niye hala burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Aha, power trip'i şimdi attım işte, istemiyorsanız genel yöneticilerle konuşun. Nessaftw için de ban istedim vizyondan, şeffaflık uğruna dursun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o degil de son bolumde dragonların bir olayı olacak mı acaba? olmasa daha iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bence hatun çağırdıkları yere gider. Adamların ne istediğini öğreniriz. Orduları falan vardır belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GERGE said: Aha, power trip'i şimdi attım işte, istemiyorsanız genel yöneticilerle konuşun. Nessaftw için de ban istedim vizyondan, şeffaflık uğruna dursun burada. Konusucam tabi, ya adam gibi silersin ya hiç silmezsin. Yok öyle durup dururken hiçbir atar olmayan postu silmek. Ya topic kitlersin, ya bütün mesajları silersin. Adamın wot'a dokunmayıp benim tek satırımı silersen alırsın aggroyu kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://scm-l3.technorati.com/11/04/11/31321/drama-queen.jpg?t=20110411092357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben de xunn'un mesajlarını siliyorum arada çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 toggie said: o degil de son bolumde dragonların bir olayı olacak mı acaba? olmasa daha iyi degil mi? geçen sezon da dragonlarla bitti. bu sezon da göstermediler filan. kesin koyarlar dragon bazlı bişi son bölüme. hatta benim teorim dragonları büyü ile filan daha çabuk büyütecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 forgiver said: http://scm-l3.technorati.com/11/04/11/31321/drama-queen.jpg?t=20110411092357 Bana reaction img? Ciddi ciddi? http://i.imgur.com/3zEqC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-vdEBDfnxjgs/Ths2oHUlWXI/AAAAAAAABbo/ygIDhoZzHR0/s1600/favre%2Bqueen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 forgiver kazandı. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Abi, o ciddi bir manga mı acaba, yoksa biri yazmış mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar