Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

GERGE said:

Uzatmayın meseleyi.

Ya düdük, adam laf edecek silmeyeceksin, ben retaliasyon yapınca sileceksin.

Ne iyi be.

Ne kadar power trip, pretentious dürzü varsa başımıza mod geliyor, baydınız.

Bir daha yazıyorum, yine yazarım, sonra yine yazarım. Dalga geçer gibi tekrar tekrar silse.

Nessaftw said:

Nessaftw said:

kılıç hakkındaki tartışmaya bi bakayım diyerek açar okur sonra hop gitti güzelim dizinin iki sezonu hatta en az üç sezon bile gidebilir öylesi bir spoiler ile.

Millete dekoder lazım yahu :)-D

Xunn git işine kızım dolanma ayak altında.

Gerizekalı.

Herkese cevap yazıp hakaret etmezsen altta kalıp ezileceğini sanan ergen misali takılıyorsun hala, yıllar geçti düzelemedin. İlk başta yazık bunalım çocuk diye millet geçiştiriyordu seni ama ortaya böyle bir şey çıktı maalesef.

Konumun itibariyle kendince rahat bir şekilde yanıtlayabileceğin soruları başkalarına sormaya ne hacet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şimdiye kadar dişi üyelerimizden birine cinsel tacze girecek bir laf eden biri dışında kimsenin banlanmasını istemedim, neredeyse hiç mesaj da silmiyorum, direk spo görünce ya da kavga çıkartıp işi uzatacak bir şey görünce müdahele ediyorum.

Nerede benim power trip'in, kedi gibiyim burada. Son aylarımın en uzun günlerinden birini yaşadım bu gün, yorgumun zaten. Açıyorum mesajlarınızı, kaldırıyorum hakaretlerinizi, di'nin dediğini de yapıyorum. Aynısını konuyu hala uzatmaya çalışanlar için de yapacağım ama, madem modere ediyorum ortamı, bu tartışma burada kapansın.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Herkese cevap yazıp hakaret etmezsen altta kalıp ezileceğini sanan ergen misali takılıyorsun hala, yıllar geçti düzelemedin. İlk başta yazık bunalım çocuk diye millet geçiştiriyordu seni ama ortaya böyle bir şey çıktı maalesef.

Konumun itibariyle kendince rahat bir şekilde yanıtlayabileceğin soruları başkalarına sormaya ne hacet.

Kim bu bilmiyorum, lakin arkadaş yıllardır butthurt'le lurklemiş forumu.

Gerzek gerzek konuşma da güzel comebackle gel, "LOL KARI"yle geldigin zaman hakkın "Gerzek" çünkü.

Bütün forumu almış karşısına, gün gibi de haksız, kıçı kırık mod postu gelince hemen soguk su görmüş çubuk gibi sinmişsin, postun sonuna dogru cesaretin gelmiş Cuce'ye laf atmışsın.

Yersin lafı tabi.

Şimdi ilerle, tipim hakkında başka yorumun varsa önce senin tipini görelim yakışıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Aha, power trip'i şimdi attım işte, istemiyorsanız genel yöneticilerle konuşun.

Nessaftw için de ban istedim vizyondan, şeffaflık uğruna dursun burada.

Konusucam tabi, ya adam gibi silersin ya hiç silmezsin.

Yok öyle durup dururken hiçbir atar olmayan postu silmek.

Ya topic kitlersin, ya bütün mesajları silersin. Adamın wot'a dokunmayıp benim tek satırımı silersen alırsın aggroyu kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

o degil de son bolumde dragonların bir olayı olacak mı acaba? olmasa daha iyi degil mi?

geçen sezon da dragonlarla bitti. bu sezon da göstermediler filan. kesin koyarlar dragon bazlı bişi son bölüme.

hatta benim teorim dragonları büyü ile filan daha çabuk büyütecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...