Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!
ki yine çok sert tutulmuyor bu yasak. hani birisi spoya "kitaptan spo" yazarsa çok kızmıyoruz. burda isimlendirilmemiş spolar çıkan bölümlerden spodur halen izlememiş birisi vardır diye spo tagı alır.

ama kitaptan spoyu çot diye spo diye koyamazsın spo spo spo spo olunca hodor

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

hound spoiler

ya anlamadığım hounda a nerden esti de birden katillikten dem vurur oldu. tamam haklı falan da adamları ikiye 3 e bölerken birden ne esti kafasına anlamadım. adamda savaş sonrası sendrom oldu heralde..

hound neden sapıttı

Adam da ateş korkusu var o yüzden savaş sendromu oldu çizitti kafayı, o hepimiz katiliz ayaklarını zaten ne zamandır söylüyor etrafta o kadar ateş görünce cozuttu devreler

Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

abi şu çok saçma bi savunma bence... yani üstte dediğim gibi daha önce niye kalkan vermişler tyrion'un eline... 50 lira ödeyip bi çift ağız balta alamamışlar mı? Hayır yani bu sadece yapımcının kendi saçma sapan dangalak bir yorumu olaya. Sonra güzel toparlasalar anlarım da şimdi adam durduk yere çift ağız baltayla dolaşıyor falan zayıf yani. Kitap okuyan adam bundan dolayı sitem ediyor. En ufak örneği veriyorum OHAAA SPOO diye çıldırmasın millet diye. Yoksa çok ayı örnekler de var bu tip şeylere. balta diyip gidiyorum şimdilik

http://www.apokalauta.org/yle/src/laughing_moeblob.swf
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Nessaftw said:

Cuce said:

çöfke neden yenı kılcı yaptırıyo malmı bu? valerian steel neden kullanmıyo

Widow's Wail'i Tywin düğünde hediye edecek daha var oraya gelinmesine.

allahta belanı versin gerizekalı

Ne ağladın yahu bu mu büyük spoiler ? Duyanda Robb'un 3. kitapta Joffrey ile gizlice görüşüp ona kuzeyin özerkliğinin yolunu açtığı için teşekkür etmesini ve Hodor'u danışman olarak yanına vermesini söyledim sanacak.

Oops !!

Böylesi büyük bir şeyi söylemediğim için spoiler sayılmaz. Hadi şimdi kucaklaşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

spo'nun büyüğü küçüğü olmaz. ayrıca diziyi güncel takip edenler son bölümü izledikten sonra "nassa izledik hepsini yea" diye çatara çutara açıyorlar spoiler'ları. sen de spoiler'ın başlığında kitapla alakalı olduğunu bile belirtmeden gidip "yea işte kitapta da daha şunlar şunlar olacak ehe mehe." deyince küfür yiyorsun doğal olarak. "qq'lamayınh" edebiyatı da şahane olmuş ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

gerge gelsin de banlasın ya spocuları, hatta eli değmişken aylardır "KİTAPTA BÖYLE OLMEYOR" diye ağlayanları da banlasın da rahata erelim. bu spolar da oradan çıkıyor zaten.

ağlayacaklar neden kitap başlığında ağlamıyor onu da anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Stannis reyiz ya :/ Aksanına kurban "Come with me and take this city!" Dağ gibi stannis reyiz apaçi gofretin eline düştü yahu. Adalet mi bu ha adalet mi? O ordu da 1000 tane stannis olsa kaleyi çoktan aldıydılar.

Cuce said:

bu arada stanis'in kusatmaya kalkansız katılmasına bır benmı kıl oldum? hanı kıtapları okumadıkta, butun noble'lar kinghtlar vs vs 2h sword kullanıyodu sımdıya kadar buyuk buyuk. abısı hammer kullanıyodu, neden bole yalık kılıc zıbıdı gıbı cıktıki bu sahaya.

Hayır abi ben de acayip gıcık oldum. Cesaret değil aptallık zira o heheh. Kalkan + miğfer surlara dayanana kadar şart. Merdivenden çıkarken bile şart aslında. Hayır bi de kaç yıllık savaşçısın kalkanla miğfer mi surlara koşmanı engelleyecek? Gaz bi sahne olsun diye yapımcı yorum sıçmış orda biraz sanırım. Ama onun dışında iyiydi gayet. Kurtarma sahnesi bence de çok dandikti. Bi de şahsen bence stannisin ordusunun büyüklüğünü iyi yanısıtamamışlar ya da benim ekran çok karanlık hehe. Dana gibi surların arkasında duruyolar 10 tane bot gözüküyo ekranda gofret korkudan altına sıçıyo anlamadım. Gerçi gofret düdük bir kişi olduğu için de olabilir

Bu arada kitaptakine benzemiyor diye kitaptaki anlatan arkadaşlara güldüm. sizin dediklerinizin hepsini koysalar bölümün yarısından fazlası savaş olurdu. 50 dakkalık dizinden bahsediyoruz lan komik olmayın. Kitapta savaşın önemli bir yeri olabilir ama tek önemli yeri olan konsept o değil. Yapımcı da kitabın istediği özelliklerine odaklanma özgürlüğüne sahip. Mançkinlik yapmaya gerek yok impin sağ değil sol yanağı çizilmişti falan diye.

+

Saeros said:

oha nasıl olur ya
sinirden kolumu kopardım

Ahahah ulan çok güldüm komik adamsın vesselam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

dreagloth said:

Kitapta nasıl olduğunu okumak neden rahatsız ediyor sizi anlamak mümkün değil.

Kitapla ilgili yazılanı okumadım da kitaptan fark etmeden spoiler vermek daha olası diziyle tamamen paralel gelişmediği için olaylar.

o kadarda basitte değil zaten, adamlarda george'da söyledi. konu sahne akısını sezonlar arasında bile değiştirdiklerini dizi formatına oturtabilmek için.

e bilmemneyi yapmamıslar!!! diye bilirsiniz ama o sahne veya o sahnenenin icerinin bi diyalogta gecicek olması planladır sonraki sezonda falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Spoiler spoiler diye o kadar tartisilan sey de onemsiz bir seydi zaten.

İlk sezonda Eddard'ın elinde gördüğümüz ve idamının bile yapıldığı (ki bu detayı bile izlerken fark etmeniz zor) Ice'ın adını ne kadar duyup hakkında ne kadar bilgi edindiysek 3. sezonda da diğer kılıçları o kadar duyacağız.

Bu tarz ufak detaylar dizide yer bulmayan ve bulmayacak olan detaylar. Bunun için veletler gibi zırlayıp atar yapmak gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hocam derdiniz nedir? başka başlık var açılmış orda konuşun işte.

burda olacak birşey için spo istemiyoruz, görmek istemiyoruz. Yaptığınız çok anlamsız yani.

hayır bunu anlamak mı zor bak türkçe yazıo yukarda

( sadece dizi, kitap konuşmak yasak! )

bak o kadar kitap okuyan adamsınız şunu da okuyuverin ne olacak.

kitap yok, ve izlediğimiz bölüm hakkında spo verirken bölümün numarasını yazıyoruz ki arkadan gelenler açmasınlar onu zehir olmasın keyifleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...