Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bugün pinglerim çokiyi 230 falan hep, bide paypal işi yalan türkiyeden direk, çünkü paypal hesabındaki parayı kullandırtmıyor alısveris yaparken, direk karttan çekiyor tr kartları paypal hesabında para olsa bile, lol yani o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bu normalde dusen low level sarilari napsak yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 low level de olsa satilir aslinda, en kolay soyle anlliyorum ben ah de satilip satilmayacagini, levelini ve uustunde yazan ozellikleri giriyorum search e, 78 int ise 70+ iint, vitality vs tipini girip en ucuzlarina bakiyorum. eger 5 binden ucuz iise kiriyorum, degilse o fiyatlara satiyorum. level 40 olup 30-50 bine dakikalar icinde giden itemlar var o yuzden direkt kirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ren ve aente sağolun cevap için, level 9-10'da kesmek normal yani skeleton king'i. iyi sevindim. bu arada şu katedralin içinde kitaplar düşüyo ya yeşil renkte, background hikayeyi öğreniyoruz falan. bir tanesinde part1 yok bende, hepsini toplayınca bi bok oluyo mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 achi geliyo bulursun diğer zorluklarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 İyileri AH'de kötüleri merchantta sat. Sakın kırma, şu haliyle Blacksmith hiçbir işe yaramıyor. İlerde item alman gerekecek AH'den, gold çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 2 günde anca 20 oldum ben. işten gelip oynayarak fln normal heralde ama millet coşmuş gitmiş. çok yavaş hissediyorum kendimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 maksat zevk almak ya. 60 olmak da o kadar zor değil. tadını çıkara çıkara oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Beyler acil soru ; benim arkadaşım kanadadan bana diablo 3 alacak benim kredi kartıyla 60 dolara.Burda 60 euro diye ama benim acc türkiye de olduğu için direkt avrupa fiyatına atıyor.O şimdi başka bi account la alsa şifreyi ben diğer accountla girebilir miyim o şifreyi nasıl oluyor o mesele ? Direkt account u mu upgrade ediyor ? 60 euro 140 60 dolar 110 lira ediyor bu arada fark önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Olm adam telefonda la kanada yazıyor hadi bi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 vatan'dan 110 liraya 5 taksit yaptım mis gibi =) 2.parti geliyo bu hafta bekleyin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 800k dan koydugum 2 wizard rare source satılmış galiba zengin oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Abi bu nasıl bir cinematic tir. Yani efsane ötesi act1 sonu Tyrael reis kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Akhlaur said: Beyler acil soru ; benim arkadaşım kanadadan bana diablo 3 alacak benim kredi kartıyla 60 dolara.Burda 60 euro diye ama benim acc türkiye de olduğu için direkt avrupa fiyatına atıyor.O şimdi başka bi account la alsa şifreyi ben diğer accountla girebilir miyim o şifreyi nasıl oluyor o mesele ? Direkt account u mu upgrade ediyor ? 60 euro 140 60 dolar 110 lira ediyor bu arada fark önemli benim için. gayet upgrade edebiliyorsun. hatta digital version istiyorsan yeni bir bnet account açıp ülkeyi amerika yapıp 60 dolara alabiliyorsun ben öyle yaptım. oyunun regionu global olduğu için herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. öyleysede blizze mail atarsın hediye geldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Akhlaur said: Beyler acil soru ; benim arkadaşım kanadadan bana diablo 3 alacak benim kredi kartıyla 60 dolara.Burda 60 euro diye ama benim acc türkiye de olduğu için direkt avrupa fiyatına atıyor.O şimdi başka bi account la alsa şifreyi ben diğer accountla girebilir miyim o şifreyi nasıl oluyor o mesele ? Direkt account u mu upgrade ediyor ? 60 euro 140 60 dolar 110 lira ediyor bu arada fark önemli benim için. Biraz yanlış okumuşum o alıp sana şifre veremiyor çünkü blizz key vermiyor. ama dediğim gibi yap yeni bi acc aç. Ülkeyi US stateide Iowa yap. al 60 dolara. new york, arizona gibi yerlere +5 dolar chargelıyorlar. bende senin durumunda idim oradan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hmm belial tam bir konsol fight olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 diğer act'ler de act 1 gibi uzun mu? bi sıralama yapabilir misiniz uzunluk için. her deliğe girerek bitireyim diyince act 1 çok uzun sürdü benim. yolu bulsam bile gitmeyip kalan haritayı temizlemeyi seviyorum bu tarz oyunlarda ama d2'ye göre fazla uzun geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bende onu diyorum bütün mapi temizleyeyim dedim halen act I neresindeyim bir fikrim yok ama 6saat playtime var. Gerçi 2 gündür oynayamıyorum öyle açık duruyor sadece Steamde reklam olsun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 maplerde random eventler var herzaman çıkmayan, achi falan veriyor. dün act 2 de bi necromancer buldum ben bi tane önceden orda yoktu mesela, bende hepsini açıyorum haritanın ama herşeyi yapamıyorsun tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 uzunluk olarak bence 1>3>2>4 3 daha kısada olabilir gerçi ama ben çok baydım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Nası bi oyun abi şimdi bu ? Hiç oynamadım ben Diablo , baktım çok konuşuluyor merak ettim :) Bütün oyun hayatım , Fifa , UO , Hitman ve Monkey ISland gerçi benim tabi hahah :) Bir de oyunu en uygun nerden alıyoruz ? Tercihen DL etmek isterim 10+GB değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hadi en iğrenç champ kombinasyonlarını yazalım. Desecrator, Waller, Frost, Invul Minions favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Waller, Mortar, Invul, Frost abv diyorum baska bisi demiyorum bir monk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar