Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ameke server değişmiş karakterim gitti sandım :D
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya arkadaş şu saatte gelmişiz 2 dk oynayıp yatıp zıbaracağız, 20dk oyuna girmeye uğraştıktan sonra resume diyince hata vermesi nasıl bir embesilliktir. bok gibi para istemesini biliyorlar ama hiç bir şey düzgün çalışmıyor. lanet olsun ama ya.
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Interface ayarlarındaki Elective Mode'u ON yapmanızı öneriyorum. Action barınızdaki tree kısıtlamasını kaldırıyor. Böylece 1-2-3-4 e aynı treeden skilleri koyabiliyorsunuz ya da mouse unuza
mono Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 act2 bitti..disconnect etmezse sira 3'de...monk ile oynuyorum, Sweeping wind acilinca "baya" bir kolaylasti oyun aniden. bakalim.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 level 20 barbar temiz act 2 yarısı falan. yarın akmaya devam insallah
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Demon hunter ile fazla kolay olması normal mi? Yoksa bu zorluk seviyesi için gayet normal mi çatır çatır adam öldürüyor olmam? Templar'ı da tank niyetine kullanmaya başlayınca önü alınamaz oldu hack&slash'in
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 guest pass olmadan starter edition oynanmıyormuş. oyunu indirdim melul melul bakıyorum. hoş low texture + fulscreen windowed'da menülerde bi kasıntı olmadı. muhtemelen oyunu da kaldırır ama bi guest pass süper olurdu.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Wizard la oynarken wand bulamadım bir türlü, rezil dps yapıyordum. Tam bu ne ya dedim 1 mobu zor öldürüyorum wand düştü bir anda dehşete döndü karakter =P
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 heh ben de güzel bi crossbow buldum, tamplar kardeşimle kopuyorum :)
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 le fu. nightmare - skeleton king kestik magic item atti :(
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Masq hizli gidiosunuz baya galiba:)..
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 direk rushliyoruz videolari, lore'u gecip. 33 olup biraktim iste nightmare - skeleton king kesip. devami yarin aksama.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 İyi, zaten item farm olayı çoook vakit alacak sanırım. Öyle olması gerek zaten:)..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Normal seviyede skeleton king'den 2 tane rare çıkması normal mi peki, gözümüzü mü boyuyorlar yoksa şanslı mı çıktım
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Diablo'nun güzelliği zaten o Zaugna. Herşey olur:)... Ama zorluklar arası rare'ler farkediyor olsa gerek. Çünkü item base'lerinin farklılığı vardır diye tahmin ediyorum, atıyorum normalde dagger'dır, nightmare'da fine dagger'dır filan. Ama emin değilim..
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan bu ancient waterway nerde, 10 dakkadır kosuyorum dahlgur oasiste? mapin ne tarafında baydım be le fu edit: tamam buldum :D
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 OYUN COOOK IYI BE! baya sağlam bitti ya, ilk actin sonunda bildiğin gözlerim doldu zaten. sonlara doğru baya gazladı zaten. yalnız diger karakterlerin nasıl barbar kadar angelsanız adam oldun, yok adam olamıycaksanız cekilin kenara ben hallediyim mevzuyu. altatidue olucak bilemiyorum. enchantressın muhabbetleri cok iyidi bu arada
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 baliel dısında bosslar rahattı ama hell'e sakladım hırsımı hadi bakalım
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ya açıkçası ben Almanları izledim, evet çok defa öldüler ama Hell'i bitirecekler bugün yarın. Hani Hell biraz oyalasaydı keşke:). Elbette bizi oyalar da, Inferno nasıl aylar sürecek onu anlamadım, Hell 1 günde filan bitecekse..
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oyun akıyor bildiğin de achievementlar çok kafama takıldı be. lore güzel, class'lar nefis, soundtrack süper. grafikler meeeh, kesinlikle beklentilerimin altında. fakat atmosfer ile kurtarıyor gene. wizard'a da gay may dedim ama alıştım tipine, seslendirmesiyle kurtarıyor.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Direk indireyim battle.net hesabıyla Starter edition olayı olmuyor artık. En azından bende olmadı. Guest key aramaya devam. Varsa bi patide veriverin be.
Öne çıkan mesajlar