Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaş şu saatte gelmişiz 2 dk oynayıp yatıp zıbaracağız, 20dk oyuna girmeye uğraştıktan sonra resume diyince hata vermesi nasıl bir embesilliktir. bok gibi para istemesini biliyorlar ama hiç bir şey düzgün çalışmıyor. lanet olsun ama ya.
Mesaj tarihi:
Interface ayarlarındaki Elective Mode'u ON yapmanızı öneriyorum.

Action barınızdaki tree kısıtlamasını kaldırıyor. Böylece 1-2-3-4 e aynı treeden skilleri koyabiliyorsunuz ya da mouse unuza
Mesaj tarihi:
guest pass olmadan starter edition oynanmıyormuş. oyunu indirdim melul melul bakıyorum. hoş low texture + fulscreen windowed'da menülerde bi kasıntı olmadı. muhtemelen oyunu da kaldırır ama bi guest pass süper olurdu.
Mesaj tarihi:
Diablo'nun güzelliği zaten o Zaugna. Herşey olur:)...
Ama zorluklar arası rare'ler farkediyor olsa gerek. Çünkü item base'lerinin farklılığı vardır diye tahmin ediyorum, atıyorum normalde dagger'dır, nightmare'da fine dagger'dır filan. Ama emin değilim..
Mesaj tarihi:
OYUN COOOK IYI BE!

baya sağlam bitti ya, ilk actin sonunda bildiğin gözlerim doldu zaten. sonlara doğru baya gazladı zaten. yalnız diger karakterlerin nasıl barbar kadar angelsanız adam oldun, yok adam olamıycaksanız cekilin kenara ben hallediyim mevzuyu. altatidue olucak bilemiyorum.

enchantressın muhabbetleri cok iyidi bu arada
Mesaj tarihi:
Ya açıkçası ben Almanları izledim, evet çok defa öldüler ama Hell'i bitirecekler bugün yarın. Hani Hell biraz oyalasaydı keşke:). Elbette bizi oyalar da, Inferno nasıl aylar sürecek onu anlamadım, Hell 1 günde filan bitecekse..
Mesaj tarihi:
oyun akıyor bildiğin de achievementlar çok kafama takıldı be.

lore güzel, class'lar nefis, soundtrack süper. grafikler meeeh, kesinlikle beklentilerimin altında. fakat atmosfer ile kurtarıyor gene.

wizard'a da gay may dedim ama alıştım tipine, seslendirmesiyle kurtarıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...