Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Login olmak dert, resume game ya da start game demek dert, büyü atmak dert (defalarca diamond skin atamadığım için öldüm), kimseye whisper atamıyorum, party'e yazdıklarım gitmiyo, achievementlarım silinmiş. Hislerimi tarif edicek bi küfür yok şu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 3 saatir karater ekrani gelicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ne hero listmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Blizzard CS EU @BlizzardCSEU_EN We're currently investigating the issue that some have been experiencing with vanishing #D3 achievements. Thanks for your reports. #D3Launch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 1 hafta daha bekleyeceğim başlamak için. anca toparlar serverler heralde. zaten pc'de değiştiriyorum bu hafta. hiç sövmeyeyim şimdi hem pc hem lag fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sinir hastası olmamak için haftaya alacam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Error 1 aldim, birinci benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Girdik şimdide unable to bilmemne diyor of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bi credentialları authenticate edemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 benim oyunu almamı bekliyorlar. alınca sorun kalmayacak. sakin beyler. bir süre içinde alıcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Serverlar yokken iki gidin bi şeyler yiyin, kakanızı yapın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 single oyunda dc yemek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Single oyun diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyundayız server kuramıyoruz sıraya atıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ulan 20 saat falan aralıksız oynadım tutturdular yemeğe çıkalım diye. lan dc yemişim kaymak gibi oynuyodum giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 20 saat 35 dakikada bitirdim girilmedik delik bırakmadan varmı nightmaree geçmeden biraz item farmingen yapalım diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rave Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bu Retrieving Hero Lists hakkaten 1 saat sürüyomu yoksa sapıttımı oyun bende?Cancel a basıp tekrar error 37 almayıda dötüm yemiyo 1 saattir fondaki kargalara bakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 retrievingde soyle bir cozum var, bi arkadasınız orada invite atsın partye'e bi sekilde giris yapıyor biraz bekleyince biz kullanıyoruz bunu cozum saglıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Varmı guest pass paylaşacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rave Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 @bombilo yanlız daha karakter bile yaratmadım.Authenticated ı geçtim oh çektim nası olsa karakter yok 3. yü çabuk geçer dedim.Hala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben bu eu clienti indiremedim hala ya 3 küsür gb oldu bırakıyorum gidiyorum kapanıyor kendi kendine, 3-5 kere oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 arkadaşın guest pass'i ile girmeyi deniyom, connected to battle.net server ok'ledi, authenticated ok'ledi, retreiving hero list'te 4-5 dakkadır, normal mi? sıra mı bekliyorum yani çaktırmadan falan, nedir :D yoksa cancel edip baştan mı deniim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yokmu be koca paticikde guest pass paylaşacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan az önce oyun geldi. ama karakter yaratma ekranı çıktı direk! NOLDU LAN KARAKTERIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 annual gg pass falan vermedilerde bütün classlarla birden oynayasım geldi :<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar