LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hoca cok anlamsiz olmus mesajin, 1) senin kendini savunmana yonelik bir sozum yok benim. hatta sana bir sozum yok :) zerre ilgilendirmiyor yontemlerin beni. 2) mesajinda bold mold zart zurt bisey yok, basmissin burda WOT u. direk link atsaydin bosuna zahmet etmeseydin. 3) madem duz yazi koyuyorsun buraya, o zaman quote atmana gerek yok, imzana da koyarsin siteni olur biter. ama uslubundur tarzindir ivirdir zivirdir beni baglamaz, bana gore reklamdir, buda benim yorumumdur, seni baglamaz. :D selametle genc dostum, edit: uyandiriyim bu arada ust post u alintilamak, ban sebebidir pati de.. girdigin diger forumlarla aman diyim karistirma :D
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @xenocide: aslan parçası terbiyesizlik yapmadan mesaj yaz.
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şu tartışmalı mesajları silsek adam gibi gördüğünü anlatan kişiler yazsa olma mı?
Qahlel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @LuNiZ benim hakkımda yazdığın için cevap verme ihtiyacı duydum. kendi fikrindir. ancak dediğim gibi forumlara bold-underline kısımlarını koymaktan vazgeçtim. siteye koyuyorum. o yüzden link var. her forumun saçma sapan kuralları var. misal donanımhaber'de quote için koymam konusunda uyarıldıydım. o yüzden her yere quote içinde koyuyorum.. vs..
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 alkansas said: @xenocide: aslan parçası terbiyesizlik yapmadan mesaj yaz. tamam abi özü dilei
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu mesajla 2 etti,3 de bukadar sakin yazmam
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Az daha saygısızlık yapın,ben sakin olucam ozaman abisi. ''O gün aranızdan ilk taşı,günahsız olanınız atsın'' Hadi bakalım taş bekleniyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 peki bunu söylerken aynaya bakarak mı söyledin
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sparkcaster said: peki bunu söylerken aynaya bakarak mı söyledin yazdığım yazıya bakıpta,gülüncek ne buldun?Ancak aynada kendi suratını görmüş olmalısın ki,o arada güldün.
walkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/6350/5-Things-People-Are-Btching-About.html/page/1 betadaki sorunlardan 5 maddelik bir derleme çıkarmışlar
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yalnız ısrarla önceki mesajı alıntı yapıyor. Çekiç kaçınılmaz...
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @DareJedi: Foruma giremediğim için düzeltememiştim mesajı.Lakin bir önceki mesajı sadece ben alıntılamıyorum.Dikkatli bir şekilde bakarsan diğerlerininde aynı şeyi yaptığını göreceksin.
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 craft yaparkan bankaya attığınız material'ları direkt oradan alsa bizi koşturmasa oyun güzel olur. sanırım 1'de böyleydi bunda da umarım aynı şekilde yaparlar, gw2 forumlarına baktım suggestion olarak başlığı açılmış bile. madem tek tek slot açtın bankada material'ler için bi zahmet bana oradan kullandıracaksın.
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Lag'dan dem vurulmuşta,pek sınıntı yaşanmadı sanırım bu konuda. Bir sonraki girişte 2g yi deniyeceğim,bakalım onda nasıl olucak durum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 walkie said: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/6350/5-Things-People-Are-Btching-About.html/page/1 betadaki sorunlardan 5 maddelik bir derleme çıkarmışlar overflow dışında zorlama olmuş biraz diğer sebepler karakter modelleri stilize, anime tarzı humanlardan zerre hoşlanmıyorum o ayrı ama cartoonish durumundan ne kastetmişler merak ettim oyunun bana göre en büyük sorunu sosyal kısmının çok basit olması. bi swtordan bile kötü durumda community oluşturma konusunda, bu kısımda amaçları ne tabi bilemiyorum devlerin
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 alkansas said: Xenocide said: alkansas said: @xenocide: aslan parçası terbiyesizlik yapmadan mesaj yaz. tamam abi özü dilei Bu mesajla 2 etti,3 de bukadar sakin yazmam hahaha peki 3.sü neeeee
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 alkansas said: Sparkcaster said: peki bunu söylerken aynaya bakarak mı söyledin yazdığım yazıya bakıpta,gülüncek ne buldun?Ancak aynada kendi suratını görmüş olmalısın ki,o arada güldün. ahahahahaha anasınıfı terk ya
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @Xenocide : Yazdıklarının şahsım üzerinde bıraktığı etkiye göre değişkenlik göstermekte.
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Xenocide said: alkansas said: Sparkcaster said: peki bunu söylerken aynaya bakarak mı söyledin yazdığım yazıya bakıpta,gülüncek ne buldun?Ancak aynada kendi suratını görmüş olmalısın ki,o arada güldün. ahahahahaha anasınıfı terk ya Sen,rahimde oluşmadan önce,tohumsuzmu kaldın?
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 2 arkadaş aynı servera girdik. Ama buluşamadık. Farklı instance olayı sinir bozucu biraz. Umarım onu düzeltirler.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ooooooooOOOOO OOLEEY alkansasa bir alkış haydi bir tane daha oooooooOOOOOO
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @Xenocide: Tamam şimdi buldum: Doğum esnasında kordon dolandı,buna istinaden beynin hipoksiye girdi ve insana mahsus bazı özelliklerin dvre dışı kaldı.
Öne çıkan mesajlar