senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ya uncharted diye bi oyun almam lazım da internetten nerden alabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 d&r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 d&r'dan alacam ama shopto diye bi site buldum yarı fiyatına lan?!? 25 pound diyor, d&r'da 150 kaat şu siteyi bi okuyayım türkiye ye postalıyorsa shopto denen yerden alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ya abi bir milyon kez soruldu ve cevaplandı bu olay... ve shopto tr'ye gönderiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 shopto dan gönül rahatlığıyla alabilrisin hiç sorunsuz max 10 günde felan elinde olur ürün gelmesse yenisini felanda yolluyolar ben bütün ps3 oyunlarımı ordan aldım şu güne kadar fiyatlarda çok uygun ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 saçma bir fiyat farkı var ortada umarım dediğiniz gibi sorunsuzdur site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yılda aynı urunden 5 tane hakkı olma seysı dogru mu ? yanı ben 6. oyunumu satın alfıgımda gumruge takılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 takılma olayı şans işi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 shopto akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 takılma olayı var da bu oyundu, formaydı, t-shirtti falan gibi şeylerde gümrük çalışanları iplemeden onaylıyorlar gibime geliyor. Bugüne kadar kaç tane şey söyledim üstte saydıklarımdan, denemek için söz konusu 2 aylık aralığı bile beklemedim ard arda söyledim falan ama hiç biri takılmadı asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kargo ücretleri hayvani olmuyor mu onların yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ben sendit.com'dan alıyordum eskiden, adı geçmemiş. Baya ilgili bir sitedir, fiyatları da 2-3 sterlin daha uygundu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sendit takipzi gönderiodu sanırım bizim pttde risk.ben 3 oyun aldım takipsiz 1 tanesi gelmedi sdfs ama 20 tane takipli aldım hepsi 5 günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sakata gelmemek lazım ya en temizi 2.el alıcaksın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ayın 23'unden beri takipli oyun hala gelmedi. Bende sans olsa zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dh da 1.ve 2.sini 30 ar tl den 3.sünü 60 tl den bulabılecegın bır oyun uncharted serisi uncharted degılde baska bır oyun olsaydı psn den kardeşlik yapıp 2 kişi olarak alabılırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ps store direk en ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 xlaidehlevar said: ps store direk en ucuzu Elinde o oyun kutusunun olması kitaplığında arşivlemen falan çok farklı, direk sanal disk olayına karşıyım ben 3-5 fazla verirsin arşiv yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 feza elektronik, sanayi mahallesi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 feza en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Şura da var. Site tasarımı biraz tırt ama hizmet bakımından hiç şikayet eden görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Hala yapılmamış. >PS3 >Vidya Gaems http://i.imgur.com/mTsTG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "hiç oyun çıkmıyor" denilen ps3'te xbox'tan daha iyi oyunlar olması da ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yıl 2012 hala ps e oyun çıkmıyo diyebilenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar