Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yazı uzun ancak, okursanız iyi olur. Yorum yapalım.

GW 2 TR forumundan alıntı. Bir arkadaşın LevelTR ile ilgili başından geçenler.

Evet arkadaşlar Leveltrdan aldığım keylerle ilgiili gw2 destek ekibini attığım 2 aynı maile dün 2 farklı cevapla dönüş yapılmış.
Buradaki yazan mesajlar Leveltr için kafalardaki bütün soru işaretlerini silieceğine eminim.

Bu ilk mesaj:

Response Via Email (Christopher) 04/25/2012 10:59 AM
Hello Caner,

The serial code you provided is a North American Stand Edition pre-purchase. That serial code is only available for purchase in North America from the official web page and will not be accessible in Europe. You will want to get a refund for the serial code as you will not be able to play it in Turkey. THe retailer you purchased the game from was not authorized to sell these codes in Europe. It is recommended that you only purchase from an authorized retailer or the official website to avoid purchasing a serial code that will not work in your region.

https://buy.guildwars2.com/retailers
https://buy.guildwars2.com/

Thank you,

Christopher
The NCsoft Account Admin Team

Cidden akıl alır gibi değil, bariz bir şekilde Kuzey Amerika keyi olduğunu ve ülke sınırları içerisinde oynayamayacağımı açıklamışlar. Sadece Kuzey Amerikadaki web sayfasına erişim hakkım varmış. Yetikili bir yerden satın alınmadığımı avrupada satılmaması gerektiğini yazmışlar. Takiben yazdıkları açıklamada ise oyunu yetkili yerlerden almamız gerektiğini belirtmişler.

Bunlara rağmen yanlışlıkla 2. bir maili yollamıştım. Aynı şekilde onada dönüş yapılmış.

Buda ikinci mesaj:
Response Via Email (Arthur) 04/25/2012 11:18 PM
Hello Caner,

Thank you for contacting NCsoft Account Support.

The game will be locked to your region for login purposes only. It has no effect on which servers you choose to play on. Any games purchased from https://buy.guildwars2.com/ will be automatically sorted into the correct region based on where they are purchased from. Any physical boxed copies of the game are locked to the region where the retailer is located.

Please let us know if you have any further questions.

Thank you,
Arthur
NCsoft Account Support

Burdada keyi satın alırken avrupa dışında herhangi bir sunucu çıkamaz hangi bölgedeysen oraya kitlenir demiş. Halbuki soruların soru ilk maille aynı olup başka bir ülkeninmi yoksa sadece beta içinmi olduğuydu. Bu şekilde 2 farklı cevap vermelerinide anlayabilmiş değilim.

Sonrasında leveltr destek ekibiyle görüşerek durumu izah ettim onun konuşmalarıda elimde mevcut. En başta böyle bir şeyin asla mümkün olamayacağını sattıkları bütün keylerin avrupa olduklarını söylediler. Sonrasında ise yolladığım mesajları görünce guild wars 2 nin destek ekibi için onların herhangi bir şekilde keylerin hangi sunucuya ait olduklarına dair bir bilgileri yok inanmayınız efendim bu tip şeylere gibi bir cevap aldım. Hemen arkasından bizi sırf test etmek için böyle bir mail yazmanızda anlam veremedim cevabı ile şoke oldum. Yolladkları mailin adresini ve 2. mailini direk yapıştırdım konuşmaya. Bu cevap üzerine pek bir şey diyemediler. Efendim sadece size böyle bir mail gelmiş o zaman biz keyleri satışa çıkarmadan önce, bizzat görüştük destek ekibi ile herhangi bir bilgileri yok dendi bize dedi. Oyun açıldığında mağdur olursanız eğer biz her türlü destek olacağız dediler.

Benim sormak istediğim burda keyi onaylatirken onaylattiğim mail adresimi böyle bir durum gerçeklemeşi durumunda tekrardan mail adresi için kullanabiliyor muyum? Ayrıca oyuna bir şekilde giriş sağlandı sonrasında acountun blocke olması gibi bir durum söz konusu olur mu? yeni kullanıcağım keyi aynı acountumda aktif edebiliyormuyum? Yoksa oyun açılmış bir şekilde başta bu durum saptanamamış yapılan onca emek heba olmuş durumunamı düşecek?

GW1den özellikle bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa, gerçekten makbule geçecektir teşekkürler..

Link: http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=871&page=19

Yazar: Forlowe

Mesaj tarihi:
Rift hazırlıklarındaki gibi takip edemedim forumu fakat özet almak istiyorum birinden.
Sanırım server Istan olacak fakat pati olarak tek bir guildde toplanılacak mı?
Gerçi internetim 1mbite düştüğünden pek yetişebilecekmişim gibi gözükmüyor ama olsun. Hiç değilse sonradan katılırım aranıza.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Launcher linkleri kac gundur var niye son gune kaliyorsunuz ki :)

Zaten 25inde başladım indirmeye ama maçlar falan bolca vardı bu hafta ve mecbur kapatıyordum, şu an 7gb falan daha var bitmesine:S
TTnet 1mbitte boğulasın çoluğundan çoçuğundan çekesin daha ne diyem!
  • Yeni Oluştur...