Genwa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Nerede o eski günler azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kanuni said: kim ne kasar abicim simdi o oyunlarla. oku dur klikle omu bumu zartmi zurtmu. bilmece bulmaca salak sacma. koyunun dotunden sut al sonra inegin penisinden iceri sok agzindan anahtari al. bu ne len. resmen o oyunlar yuzunden mal yetismisiz lan. piti piti saatlerce mal gibi oyunun basinda iskence ceker gibi.. eski nesil mal yeni nesil eglencesinde. "herşey herşeye olur ki" düşüncesiyle evde oynarken kimyasal bomba keşfetmiştim ben. böyle bir çılgın nesil yetiştirdi o oyunlar. keşfetmeye, incelemeye ve akıl çalıştırmaya yönelikti. şimdiki oyunlar çok lineer ve "armut piş ağzıma düş" şeklindeler o yüzden bize mal demeni kınadık ve laflar hazırladık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Uuuuu baby, yerim senin cilginligini :) Hayatimizin bosa monitor karsisinda cope gitmis zamanlarini bu sekil dusunerek kendimize yedirelim, ohhh, hi hi oldu evet evet. Cilgin fikirli dahiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 neden adventure oyun yapılmıyor konusunu şimdiki çocukların mallığına getirdiniz bağladınız ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dandik olduklari icin yapilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 şuçu orada aramamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Aluriel said: yeni nesil mal veya değil o ayrı tartışılır ama yeni oyunlar mallaşıyor giderek orası kesin. hep o console fagler yüzünden yada ne bileyim her yeni oyunu karşı aşırı yüksek bi beklenti içerisine girip, o tarzda daha önce oynadıklarımızla karşılaştırınca ortaya çıkan hayal kırıklığından olsa gerek, yeni oyunlar kötü geliyor çoğu kişiye. bak mesela bi torment, half life, grimfandango, monkey island serisinden aldığın tadı hangi oyundan alabiliyorsun bugün? ya da ultima gibi bi mmo varmı mesela bildiğin? belki eve ama o da bi yere kadar. Ben eq dan gelmeyim uo dan nefret ederim ama en cok wowda eglendim ve onu cok sevdim. Ne olacak simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kanuni said: Uuuuu baby, yerim senin cilginligini :) Hayatimizin bosa monitor karsisinda cope gitmis zamanlarini bu sekil dusunerek kendimize yedirelim, ohhh, hi hi oldu evet evet. Cilgin fikirli dahiyim ben. duuuuude, they were awesome! http://www.youtube.com/watch?v=UJImmDcIknM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Şunun için uygun ortam oluşmuş artık vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kanuni huysuz ihtyarlar gibisin ya. Senden gecmis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 uslübu da bozukmuş bunun :/ okurken kanuniye ettiğim küfürler bi tayyipin bi melihin yüzünü bile kızartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 iyi bari bana etmemissin kufur. sonucta kanuni, bir adet forum nicki :P mal oyuncular dernegi uyesi no 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tartışılan şey tam olarak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kanuni'nin orta yaş krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 BramStoker said: Kanuni'nin orta yaş krizi abi sesli güldüm şuna askdjaslkdjaslkdaslkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 BramStoker said: Kanuni'nin orta yaş krizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bak aklima geldi takip ettim :) adventure oyun yapilmiyor diyen arkadaslar bu sene 50 ye yakin cikti hangisini duydunuz aldiniz oynadiniz? ilginiz yok ture, yok cikmadi yok sey etti :D http://www.adventuregamers.com/newreleases/ demisim de zamaninda :P Kanuni said: adventure oyun yapiliyor bu arada.. ilginizi kayip ettiyseniz duymamaniz normal. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_graphic_adventure_games bakin bakalim yillar boyunca kac tane cikmis her sene. 11 tane 2011 de cikmis. en cok ciktigi senelerden birisi nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 eyv kanuni walking dad episode 5 çıkmış onu öğrenmiş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi hiç adventure oyunu çıkmıyor artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bir ara hiç çıkmıyordu da son 2-3 yıldır yeniden bayağı canlanma var, ama eski zamanlar gibi AAA+ bütçeli değiller tabii. 'meraklısına' bütçeli oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sezon sezon adventure basıyor gençler. (sam max, jurassic park, walking dead). Güzeller bence. Yakın zamanda Runaway'ı yapan adamlar Yesterday'i çıkardı. Kuraklık var sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sırasıyla, Little Big Adventure Broken Sword Monkey Island çoğu öğretmenden fazla emeği geçmiş şu oyunların bende sdf. Dipnot : Evet, yeni nesil mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Deadlight var oddworld tarzinda oyun yaoisina sahip indirimde iken merak edenler alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 mmorpg (baktilar wow iyi kazaniyor) manyakligina girdi sektor. herkes bir yerinden cikariyor sacma sapan f2p, b2p, p2p, browser, mobile, kucuk client buyuk client, cross platform, vs geriside klasik kendi serilerinin devamlarini cikariyor. aslinda adventure oyunu yaratan ekibin kabiliyetiyle alakali paraylada cok fazla ilgisi yok mmorpgler fps ler vs kadar. 3-5 kisilik cilgin yaratici bir ekipte oldukca guzel seyler yaratabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kanuni said: adventure oyun yapilmiyor diyen arkadaslar bu sene 50 ye yakin cikti hangisini duydunuz aldiniz oynadiniz? hah işte ben de tam onu yazcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar