Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clasico | Barcelona - Real Madrid | 21.04.2012 - 21.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

Her mesajda bir gereksiz GS'ye laf sokma çabası. Kompleks var net.

Ne kompleksinden bahsediyorsun bilader ya, heyecanı kalmadı bu maçın hep aynı sonuçlu oluyor diyorum ve de bizim ligten bilinen hep konuşulan bir örneği söylüyorum, gayette normal yerinde bir örnek, boşversene ya asıl senin içinde yara olmuş ki hemen atlamışın.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

Her mesajda bir gereksiz GS'ye laf sokma çabası. Kompleks var net.

Ne kompleksinden bahsediyorsun bilader ya, heyecanı kalmadı bu maçın hep aynı sonuçlu oluyor diyorum ve de bizim ligten bilinen hep konuşulan bir örneği söylüyorum, gayette normal yerinde bir örnek, boşversene ya asıl senin içinde yara olmuş ki hemen atlamışın.
yaralılar belli..

Ayrıca barcelona alır bizi üzer.. gerçi 10puan farkı koruyamazsan üzülmeyi hakedersin
Sosyal ağlarda paylaş

üşenmesem ilk yarı 2 ikinci yarı 1 oynardımda üşendim bayii'ye gitmeye :D

güzel maç olucak o kesin. real yine saldırır ilk yarı falan belki bi bala falan gol atar ama barça yine harcicak ya o kesin. geçen senelerde ümidim oluyodu ara ara ama çok fena tokatlıyolar ya. yapıcak bişi yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde bu iki takım arasındaki maçlarda Barça'yı tutardım. Ama bu sezonki hakem yardımları iyice antipatikleştirdi takımı, R.Madrid Mourinho'ya Pepe'ye rağmen taa Los Galacticos dönemi (Ronaldo, Raul, Beckham, Zidane, Makalele, R.Carlos vb vb.) kadrosundan beri ilk defa gözüme sempatik gözükmeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...