benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 http://static.ow.ly/photos/original/5W3G.jpg http://i.imgur.com/7IAqQ.jpg Yayın: Ntvspor Bakalım barça taraftarı, madrid'in şampiyonluk kutlamasına izin vercek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 4-1 Barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yani malesef yine hüsran olur reale sfds o 1 puanı koruyup her maçı kazanıp şampiyon olmaları gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 real kazansın istiyorum. mesut da şov yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Barça bir şekilde yener, Pepe-Ramos vahşet sergilerler Barçalılar da rol yapar falan filan Fix oldu artık heyecanı kalmadı bence pek, bizim Kadıköy'deki Fb-Gs maçları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Her mesajda bir gereksiz GS'ye laf sokma çabası. Kompleks var net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 barça alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Khelben said: Her mesajda bir gereksiz GS'ye laf sokma çabası. Kompleks var net. Ne kompleksinden bahsediyorsun bilader ya, heyecanı kalmadı bu maçın hep aynı sonuçlu oluyor diyorum ve de bizim ligten bilinen hep konuşulan bir örneği söylüyorum, gayette normal yerinde bir örnek, boşversene ya asıl senin içinde yara olmuş ki hemen atlamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 barça maçları bayıyor artık ya.umarım madrid alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Khelben said: Her mesajda bir gereksiz GS'ye laf sokma çabası. Kompleks var net. Ne kompleksinden bahsediyorsun bilader ya, heyecanı kalmadı bu maçın hep aynı sonuçlu oluyor diyorum ve de bizim ligten bilinen hep konuşulan bir örneği söylüyorum, gayette normal yerinde bir örnek, boşversene ya asıl senin içinde yara olmuş ki hemen atlamışın. yaralılar belli.. Ayrıca barcelona alır bizi üzer.. gerçi 10puan farkı koruyamazsan üzülmeyi hakedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 barcelona kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 üşenmesem ilk yarı 2 ikinci yarı 1 oynardımda üşendim bayii'ye gitmeye :D güzel maç olucak o kesin. real yine saldırır ilk yarı falan belki bi bala falan gol atar ama barça yine harcicak ya o kesin. geçen senelerde ümidim oluyodu ara ara ama çok fena tokatlıyolar ya. yapıcak bişi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mümkünse çirkeflik olmasın, kim kazanırsa kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Real Madrid 11: Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Benzema, Mesut Özil, Xabi Alonso, Coentrao, Arbeloa, Di María Barcelona 11: Valdés, Dani Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago, Tello, Iniesta, Messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 higuain yok mu benzema yerine o oynayaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Barça'da takım kısaldıkça kısaldı, Real kornerleri baya zevkli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Hala Madrid..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hadi madrid, ya yenin ya kırın sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bugün ne maç yaptı televizyon ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Normalde bu iki takım arasındaki maçlarda Barça'yı tutardım. Ama bu sezonki hakem yardımları iyice antipatikleştirdi takımı, R.Madrid Mourinho'ya Pepe'ye rağmen taa Los Galacticos dönemi (Ronaldo, Raul, Beckham, Zidane, Makalele, R.Carlos vb vb.) kadrosundan beri ilk defa gözüme sempatik gözükmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kornerlerin barça için sıkıntı olacağı çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Real kale arkasiymis yerim uhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ADAM CASILLAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 asdfafdsafa alves nası atlıyo sorada yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 alves tam bir terorist olmuş ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar