DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 getirdikleri özelliklere bir lafım yok, zaten o özellikleri getirmeselerdi şimdi fifa oynuyor olmazdık. fifa 98'den beri elle tutulur 4-5 tane özellik eklemişler oyuna 14 yıldır, sanki adamlar fakire sadaka olsun amacıyla getirdiler o yenilikleri de getirdikleri impact engine sayesinde ibrahimoviç'in bacağını kıçına sokup tek ayak üzerinde koşmaya çalışması, çok önemli bi maçın ortasında ceza sahası önünde toplu orgy dönmesi falan gözden kaçırılıyor. ayrıyeten ağır menüler (çok şükür ki ps3te oynuyoruz bilgisayarın dandik gibi saçma bir argümanı kullanamayacaksın) insanı bayıyor, h2h maçından sonra yenisine girene kadar karnı çatlıyor insanın. şu onlineda dc olma problemine hala bir çözüm getirememeleri insanı kanser eden cinsten, karşı taraf starta basıyor 2 sn sonra you are dc ed bam boşa giden emekler. oyun çok iyi olsaydı burda çok konuşan red dahil psn listimdekilerin çoğunun last playedı 2-3 haftadan daha yakın bir sürede olurdu. demek ki oyun zevk vermiyor, 2-3 haftada bir aklına gelince açıp 1-2 maç atıyorsun sadece o kadar. eve arkadaşın geldiğinde fifa atalım mı teklifini yapan bile olmuyor artık kendi adıma konuşmam gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 oha videodaki ronaldo animasyonmus lan, ben onu gercek sandiydim sdhajksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 reyou said: oha videodaki ronaldo animasyonmus lan, ben onu gercek sandiydim sdhajksdh animasyon mu? OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sensible soccer dan sonra iyi bi futbol oyunu gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FGZLuGoPBEc (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 defanstan aldığınız adamla yine tam saha depar atıp, gol atabileceksiniz mesajı veriliyor. şu animasyon tanıtım bile bok gibi lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bullbird said: reyou said: oha videodaki ronaldo animasyonmus lan, ben onu gercek sandiydim sdhajksdh animasyon mu? OHA Sanıyorum basamaklardan inerken gerçek Ronaldo, çantayı yere atıp yüzü döndüğünde arkadaki stad ışıkları yanarken o sıralarda animasyona geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gene çöp hep çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Onlineda zaten disconnect'in dupe'ün falan kralı dönüyor, o kadar gerçekçi dediğiniz oyunda her maç abuk subuk hakem hataları olup duruyor. Bir de polonya liginin underdog takımını şampiyonlar ligi oynarken lisanslı görebilme ne ki onu anlamadım, daha doğrusu öyle akşam açıp lig kupa falan oynuyorsanız o ps3e yazık zaten, gidin uncharted muncharted oynayın deli misiniz lan sdfss. Fifa daha iyi, daha komple falan da okul/iş çıkışı 2-4 kişi oynamak için açık ara pes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 demo oynayanlar pes 12 den farki yok demisler, yine paralar EA e hadi bakalim hop hoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yorumalr bu sene pes'e dönüleceği sinyalini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 PESi beleş bulsam oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Son 3-4 oyun bildiğin rezaletti bu saatten sonra fifadan başka oyun oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aynisi pes icin de denmisti zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bugun baktim da gercekten 3 dakika falan dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bok gibi demeye utanıyorum, bok daha şekilli ve oynanabilir şunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 senko said: yorumalr bu sene pes'e dönüleceği sinyalini veriyor. aksjhdasjkdhska o değilde her zamanki gibi pese saygımdan yine demoyu bi indirir bakarım.umarım tekrar ps2 deki o günleri yaşatan bi oyun yapabilirler ea kendi kendini bitirmedikçe gogo fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bakma olum bok gibi olmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Pes oynama kültürünüz yok. messiyi'yi tanıma kültürünüz yok. ronaldoyu tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, oyun çeşitliliğine hazır değilsiniz. süperstarda oynuyorum diyeniz de tatava. pes'in her yerini iyi bilirim diyo, ara sokakta bir esnaf pes salonuna uğramamıştır mesela. Duyulmuş salonları görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 son yorum efsaneymiş cidden. neyi savunduğu ble belirsiz adamın nereye çeksen gider bir anda pes oynuyorum derken pat diye fifa'ya dönebilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fifada top balon gibi... ...hadi hayırlı akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Demoyu indirdim attım iki el hoşuma gitti geçen senelere göre güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 fifada deny yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 fifa 13 çıkana kadar en iyisi 12. pesi gidip mahalle kahvelerinde pes kafelerde falan oynayabilirsiniz öyle bi kesime hitap ediyor arcade gameboy oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dün demoya biraz bakayım dedim de direk atari tabancısıyla yapmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar