Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi yalnız cidden Sarge'da female wizard'dakinden daha çok poligon var sanırım.

Allah aşkına bu nedir

http://i.imgur.com/7U8xg.jpg

poligonlari kiyafetlere kasmislar, boyle cibildak durunca pek biseye benzemiyo ama 3 5 kiyafet giydirince ayrintili, guzel gozukuyordu benim hatun karakter screende.
Mesaj tarihi:
Craftla ilgili fikirlerim multi oynadıktan sonra olumlu yönde biraz değişti, 4 kişi paso bişeyler craftlayınca illa ki trade edip işe yarar armor çıkarıyorsun ortaya. Ama yalnızca armor, lvl10da açtığım lvl13 silah bile elimdekinden kötü. 13 olana kadar kimbilir daha ne çıkacak. Oraya bi denge lazım, en azından ilk lvllara.
Mesaj tarihi:
evet işte bilizort'un şahane sp için bile tertemiz ve hızlı bağlantı gerektirmesi olayı. dl yapıp deneyeceğim bilhassa birazdan, yazarım ne oldu.

ha bu arada salvage'den gelen sarı tooth'lar rare item crafting malzemesi anladığım kadarıyla ama recipe'larını görecek kadar para biriktiremedim, kasmam da zaten heh. nasılsa birileri kasıp net'e koymuştur.

da onu konuştuk demin axe ve mono'yla, oyunu lod gibi özel property'li unique item üzerine inşa ederlerse crafting'den bi cacık olmaz.
Mesaj tarihi:
Olmasın zaten. 1 saatte 35 defa boss kesilen bir oyunda mavi eşyaları eriterek çıkan zamazingoları end game'de kullancaksak tükürürüm öyle işe.

Bu arada Jay Wilson'a mesajım var:
Sağ tarafa chat diye koyduğun şey var ya. Hah onu koymasan da olurmuş. Bu UI'yi dizayn eden herifi getirsinler oturma odasına. Sabaha kadar dövmessem bende aceace değilim.
Mesaj tarihi:
esas 2165312621 mephisto run yapılıp herkesin birebir aynı eşyaları giydiği bir oyun birşeye benzemez.

evet torrent açtım, oyun oynanacak gibi değil, 3-5sn sonra alakasız yerlere giden skiller mi dersin, etrafta portlayan moblar mı dersin. şahane.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/19151853.jpg
Mesaj tarihi:
yanlız şu an sınırlı serverla oynanıyordur herhalde beta
lag ondan olabilir zira bende dl falan yokken de bi ara sapıttı single ( öyle umuyorum en azından )

wzard dan sonra monk acaip kolay geldi
çata çuta derken bitti anlamadım bile

wzard da 10-15 dk dövmüştüm sk yı
monk la 5 dk da bitti nerdeyse
Mesaj tarihi:
beta sadece US'de olduğu için yüksek pingler doğal. sizin o hissettiğiniz çoğu lag oyun zaten yüklemiş olduğu şeyleri tekrardan yüklediği için. beta bugı release de olmayacak yani öyle birşey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...