Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 got kadar saate bluetooth, vibration accelerometer koyunca batarya suresi dusuyor dogal olarak. ne bekliyordunuz ki pebblein batarya suresini normal saatle karsilastirmak smartphone batarya suresini eski cep telefonlariyla karsilastirmak kadar manasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 işte ilk hafta sonunda saati zırt pırt şarj etmek gerektiğini farkettiklerinde çok geç olucak 85.000 kişi için sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 7 günde bir şarj etmenin nesi kötü ki anlamadım. gayet uzun o kadar fonksiyonu olan bi alet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 o 7 gün de yalandır ki zaten, 2-3 gün gider max... hangi telefonda laptopta söylenen zaman kadar gittiğini gördünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yollamaya baslamislar, yakinda Kickstarter'dan almayanlara da satarlar. http://www.theverge.com/2013/1/28/3924904/pebble-smartwatch-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Cahilliğimi mazur görün ama sony smartwatch ya da herhangi bir android smartwatch bundan daha kaliteli değil mi? Ne özelliği var bunun? Bana çok saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 eink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bluetooth 4 Extended power efficient standby Profit Ama adamlar hangi version kullanmis bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.telegraph.co.uk/technology/apple/9861891/Apple-testing-smart-watch-designs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 eleman synthesizer yalnız. almayın lan, mangal üstüne mangal fotosuyla canımızı çektirir bu allahsız! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dün kullanmaya başladım beklediğimden kullanışlıymış watch işi. whatsup grupları susmayanlar için birebir. her işini yaparken oradan kolayca takip ediyosun geyiği =P onun dışında da bir de mp3 kontrol için kullandım. bakalım biraz appleri kurcalayayım faydalı şeyler çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 yeni pebble kickstarter rekoru kırdı, 49dk'da $1milyon topladılar. Şu an 7m ve yükseliyor. https://www.kickstarter.com/projects/597507018/pebble-time-awesome-smartwatch-no-compromises/rewards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 GERGE said: Geri kafalıyım ben saat konusunda çok. Pilli olmayacak bir kere, mekanik olur saat dediğin. Kurarsın, ya da kendi kendini kurar. İçine pil koyunca ruhu kalmıyor =) Bu iyice ruhsuz olmuş tabii benim görüşüme göre.abi onu gecicen ya, isvicreli saatci amcalarin uydurmasi o. quartz muhabbeti icat edilince baltayi tasa vurdu kazikci uckagitci adamlar tabii, anca boyle tatavalarla zenginleri kerizliyorlar. (google: quartz crisis) quartz gibisi var mi ya, ucuza malolur, hik mik demeden dere tepe calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 saat nedir abi yeaaa cep telefonunda yaziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 saat özellikle otomatik saat dünyanın en güzel şeyi lan. Bi makom ve bi invictam var ikisi de gayet ucuz japon mekanizma ille isviçre eta alıcan diye bi kaide de yok. Tavsiye olunur , aferim Gerge adamsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 görünce ilk aklıma gelen tomagatchi app i bulup yüklemek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bide kime sorsan söylüyo saati niye boşa para veriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ayrı bi ekol bu Pebble :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 moto360'ın üzerine yok bu smartwatch konusunda. onun da pili gitmiyor + altta patlak tekerlek gibi çalışmayan bi kısım var. bi de toplum henüz buna hazır değil abi. jerk derler ya hani gavurlar aynen öyle duruyor. laptop yayılmadan önce toplum içinde laptop kullanmak ayıplanırdı sonra iphone tarzı telefonlar öyle oldu sonra tablet şimdi smartwatch'ın normalleşmesi lazım. ama moto 360 çok çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 moto 361 daha iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Yeni saatin hardware özellikleri listelenmemiş hala. "up to 7 days" diyor da ne gibi özellikler var belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 moto 360 almaya şu an karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 renk, animasyon ve mic eklenmiş yenisinde en önemli olarak. yeter bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 steele benzeyen modelini de cikarsinlar, gene oyuncak gibi yeni model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aldim ben de umarim zamaninda ship ederler zaar hersey gec geliyo fakin crowdfundingden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar